134

Дядо Соци

преди 4 години

Продължава разделението на нацията на комунисти и фашисти , европейци и русофили, българи , ***. и турци... Сега и на пушачи и не пушачи.Спрете се най после. Стига издевателства над пушачите. Два милиарда от акциз внасяме годишно в хазната.Оставете ни на мира.

133

Пушачите ли!

преди 4 години

Още от ученическа възраст към пушенето се устремяват женствените момчета, за които пушенето е геройство и начин на самоизява и позьорство. Всъщност те нямат вина, защото тяхното женствено поведение се определя от преобладаващия у тях процент на х-хромозомата. Тези "герои" осъзнават своя порок чак когато станат възрастни и започнат болестите...

132

alabala

преди 4 години

Това че се намираш на работното си място в никакъв случай не значи че вършиш някаква работа !

131

Анонимен

преди 4 години

А не! Не стига че не пуша, не пия, не излизам, единствения кеф ми е да ходя да седя на работата, а сега - трябва да зяпам тавана още три дена допълнително само заради това, че не ме пропушиха когато му беше времето.

130

Анонимен

преди 4 години

Не съм пушач и не толерира този отвратителен и скъпо струващ навик, но защо се допуска пушене в раб. време. Ясен регламент на почивката. Докато един вънка пуши, често дори на раб. място, друг също като пушачи не прави нищо. По скоро бонуса от 3 дни трабва да е затова, че се грижиш за здравето си. Има дискривиниращ елемент.

129

Анонимен

преди 4 години

напълно съм съгласен че Пушачите трябва да имаме повече отпуска от непушачите подкрепям

128

БМ

преди 4 години

Естествено, че непушачите трябва да имат повече почивни дни или други някакви привилегии. Така е в САЩ например, там в определни фирми не може да пушиш. Ако си пушач, гледат на тебе като на някаква по-долна прослойка, примерно докер или неквлифициран работник.

127

БПФ

преди 4 години

А непушачите, които висят във Фейсбук по цял ден или си цъкат игрички? В производството поне си има ТРУДОВА НОРМА - който я изпълнява, какво значение дали пуши или не? Що за дискриминация?

126

Анонимен

преди 4 години

v krematoriumite imat predimstvo pusha4ite

125

До 118

преди 4 години

Да, живите сега са на 60-70 години, но тези, които цигарите ги убиха, си заминаха още преди да направят 55 години, с изключение на един от тях, който доживя до 58 години и в това няма нищо нормално.

124

Анонимен

преди 4 години

До NobiТакива обобщения са признак на малоумие. Статията е, че непушачи получават 3 дена, а не че се наказват пушачи - щеше да е наказание да им забранят в работно време изобщо да палят цигара. Не разбирам какво е това "удоволствие" да прецакаш някого, ако ти не получиш същото.

123

Миткалото

преди 4 години

Реалността е да се създаде конфликт,разделяй и владей ,така правеше богат с по голям процент,с ортака му бяхме на еднакви позиции,всеки ден той ме настройва против него а явно и него против мен.Мисля,че всеки които иска да пуши ,нека да си пуши но само в определеното време за почивка.В най горещото време когато чувстваш ,че ще припаднеш от топлината ти си на раб място а пушача отива на сянка ,сяда си и си пуши.Нагли са пътув 100 км и те, те тровят с дима от цигар ,а бе ужас няма управия с тях

122

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКак така да преценя? Думата е "Преценяцам", не "преценям". Наистина ми писна от неграмотни с мнение.

121

Анонимен

преди 4 години

Резултатът - вече седем души са се отказали от вредния навик.Хахахахаха, много сте найвни, ама много

120

пак недомислици

преди 4 години

Аз не съм пушач, но това си е дискриминация. Поредната глупост. В страната унищожиха индустрията, земеделието. През ВСВ половината тютюнева продукция е била за експорт. Немците са пушели български тютюн. След 1945 почваме да изнасяме за СССР. Виждали ли сте съветски цигари? То това е смешно. Половината е филтър, защото тютюнът е ужасен. Поколения по Родопите се занимават с отглеждане на тютюн. И то хубав и качествен - климатът е добър. Лишаваме хората от работа, заради измислиците на ЕС пак.

119

Nobi

преди 4 години

Няма по-гадни същества от непушачите, не искам да излизам с тях, нито да сядам на маса. Долно племе

118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 119Явно не работиш, и не ползваш второ здравно осигуряване, което е точно застраховка.

117

Марин

преди 4 години

Пушач съм, с 40 годишен трудов стаж, плащал съм здравни и социални осигуровки, включително ергенски данък преди 10.11.89г. Защо, след като съм внесъл десетки хиляди лева в хазната като данъци и осигуровки трябва, по волята на някой непушач, да ми отнемат правото да ползвам безплатна здравна помощ, а някой неграмотен и безработен *** ще ползва безплатна здравна помощ, от моите осигуровки-защото е непушач??? И, след като ползва моите пари непушача ще ме обижда, че съм нагъл и вреден???

116

Анонимен

преди 4 години

А не може ли вместо осигуровки да станат застраховки и застрахователят сам да си преценя на кой, колко? Докога този комунизъм и защо трябва да се плаща на армии от хрантутници?

115

До аноним 114

преди 4 години

До АнонименКолегите ти, които са били 40 годишни, сега са 70 годишни....нормално е половината да са починали без значение дали са пушели, или не. Статистика, която официално не публикуват сочи: при възрастова група 50-60 годишни 52% от раково болните са пушачи, 48%, във възрастова група 30-40 годишни 58% са непушачи, 42% са пушачи....