41

Анонимен

преди 4 години

каквото правителството ни, такива и полицаите ни

40

СС

преди 4 години

на мен ми е чудно като дадоха кадри по телевизията по арестуването и извеждането им защо бяха с качулки??? всякакви други ги дават с по сто снимки отпред отзад имена адреси роднини кой къде живее и там подобни, тези ги крият ЗАЩО????

39

Анонимен

преди 4 години

Полиция не ни трябва! Само пречи ...

38

Анонимен

преди 4 години

Полицаят бил шеф... на джебчиите

37

Анонимен

преди 4 години

Махнете им оагоните, пуснете ги някъде, където цял ден няма да се гледат престъоленуята и го оставете Наааа НАРОДАААА АХАХХАХАХА!! Какви работи ше им се случатаааат! Ахаххахах!

36

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Единствените на които...може да се...разчита в тази наша...държавица са Боло и Гешефф,защото полицията и тя се...издъни.Те по...големи апаши станали от...контингента.Боко,Бокоо,проспа много работи в Банкя и...чужбина,където постояно се намираш.Панта рейй,както са казали древните...банкянци.

35

Служител

преди 4 години

До седмица ще са на свобода,после ще ги пенсионират,20 заплати и голяма пенсия....това е жестоката истина в държавата на живите мъртви.Сори....

34

Митю очите

преди 4 години

Новопостъпил млад полицай,го вика шефа му в кабинета! Абе ти защо не си ходил до сега,вече пети месец до касата? Ама то и заплата ли имало - пък аз си помислих,нати пистолета, и оправяй се сам....

33

Маринов

преди 4 години

Родната милиция ни г(пази)

32

Факт

преди 4 години

До 34,Истината е че в полицията няма контрол и дисциплина,всеки си прави каквото иска,един друг се прикриват има безнаказаност за престъпления извършвани от полицай и това ги стимулира да превръщат полицията в бардак....

31

Анонимен

преди 4 години

Вероятно, затова полицаите стават онова срещу, което се борят. Житейска истина. Често пред себе си си поставям дилемата, трябва ли да вярвам на човек, който се бори с човешките недъзи. Някъде другаде се крие истината. Може би духовните водачи, а не борците са нужни за това побъркващо се човечество. Имаш нужда не от дом, а от храм. Бог е любов. Малък уклон поради днешния празник.

30

Лили Барута

преди 4 години

"Държава - територия" управлявана от Звездобройци....

29

Анонимен

преди 4 години

ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЖЕСТОКО И ПУБЛИЧНО. САМО ТАКА ЩЕ СА ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ-ЧЕНГЕТА.

28

Анонимен

преди 4 години

Горките, чака ги 15 секундно мъмрене в кабинета на началника. Разсипаха ги тези полицаи

27

Анонимен

преди 4 години

Е това е, плащаш им заплатите с данъците ни, и гледат само да те прецакат. Къде е морала в тия шефове, на база на какви качества ги правят шефове. 100% не му е първия случай, България е загубена кауза, заради материала тук, който вместо да се подобрава, деградира всеки ден.

26

полковник Петров

преди 4 години

Опетнили са доверието на хората и са нарушили клетвата пред знамето! Много от тези "служители" преминаха към мутри и мафия преди години и сега....Военен съд,конфискации и да им зачислят кирките и лопатите за 15 -20год.

25

Анонимен

преди 4 години

Когато полицаите са престъпници, държавата се разпада.

24

избирател

преди 4 години

Къде са Тонката,Странджата,да ги питам,какво ще кажат сега,за НЕВЕРОЯТНОТО управление на БОЖЕСТВОТО им Борисов!!!То не,че има други по добри политици де!!!Майко мила,висши милиционери,крадат от възрастни,какво остава за редовите такива.....Иначе родната милиция ни пазела....

23

Подигравка

преди 4 години

МВР крие допитване до хората където огромното мнозинство от народа не иска да плаща за такава полиция и иска чистки и драстични промени!?А ГЕРБ им увиличават заплатите,за награда че народа не ги иска!?

22

...

преди 4 години

Тези двамата ги виждам послани в Канада.