50

Анонимен

преди 4 години

освен да вдига самолета работата и е и да го приземява.

49

до 37

преди 4 години

Мъжът й също е пилот.

48

Анонимен

преди 4 години

Браво на жената ама ако искаме пълно равенство в следващите месеци очаквам подобни статии за стотиците пилоти мъже.

47

Митьо

преди 4 години

Чудо голямо.Нали това и е работата, да не говорим колко е автоматизирана тази професия.Утре ще пишете сигурно как друга жена не е загоряла манджата за успех...

46

-

преди 4 години

Мойта и тя приземи самолета снощи!

45

селянин

преди 4 години

а за Анвил чувал ли си

44

селянин

преди 4 години

до инженеразнаеш ли кво е ДПУ УЛА АД или па самото ЕРАТ кво е

43

селянин

преди 4 години

до 45хи хи хи не се коси бре пич мога да ти цитирам всички специалности на ЕРАТи за твое сведение навремето тая специалност се учеше само в пловдив като станахме 3-ти курс я откриха и в София профил пилоти за гражданскатаи не че се хваля но от моя випуск на държавния изпит нямаше оценка под 5.5

42

Анонимен

преди 4 години

До селянинКаква колежка ти е на тебе? Ако наистина беше завърил ТУ нямаше да се напишеш така.инж. - Смо който е завършил ТУ знае истинското значение на тези три букви пред името.Не се пиши колега, когато не си!

41

избирател

преди 4 години

До КоджакафалиятаПриятелю!!!Рядко споменавам с какво се занимавам.Сега обаче ситуацията го изисква.Механик съм на голяма компания,за международен транспорт. От това се предполага,че имам поне някаква представа,за АВТОПИЛОТА.Нищо от това не е важно!Идеята е да спрем да плюем наред!!!БРАВО НА МОМИЧЕТО и толкова!!!А бурята си я биваше,в Люксембург съм,а имаме камиони и по всяка част на Европа.Всъщност още са си силни поривите.

40

Анонимен

преди 4 години

И това чее приземила самолет в условията на буря, за драматизъм "ужасна" такава, я прави герой така ли!? Смешна история.

39

селянин

преди 4 години

това е образованието в техническия университетсамо адмирации колежке

38

Радо

преди 4 години

До коджакафалиятаВ грешка си, на земята няма милиони възможности, а безкрайно много, никога не може да се "научи" компютърът на всички възможни сценарии. Затова хората развиват изкуствения интелект, който трябва да може да "мисли" и да реагира в реално време. Освен това в далечно бъдеще, ако всички коли са управлявани от компютри, то те ще комуникират помежду си и катастрофите, ще са почти невъзможни.

37

Анонимен

преди 4 години

В този ден кацнаха хиляди самолети в същите,че и в по-лоши условия,а медиите пак изкараха човек на човека голЕмата работа

36

Сократис

преди 4 години

Излишно се героизират подобни ситуации! След като Командния пункт, съобразявайки се с МТО условията е преценил, че може да се кацне и не са пренасочили полета към друго летище, следователно кацането е възможно.Не напразно полетите се разделят на летене в прости и сложни МТО условия.Съвременните самолети са оборудвани със всичко необходимо за подобни ситуации и рисковете са нищожни.Тези хвалби погледнати през очите на специалиста са смехотворни и нелепи, също като и тези които ги сътворяват

35

Анонимен

преди 4 години

до -В общия случай за да има семейство някой трябва да гледа децата. Факт че обикновенно жените са тези които правят по-големи жертви за щастието на семейството си. В общия случай жените са тези които стоят в къщи докато децата са малки. Обществото не трябва да осъжда ако един мъж си стои в къщи и гледа децата докато жена му ходи на работа. Щом Тя може, иска и се справя с ходенето работа - нека да го прави. Някой семейства са щастливи така и не виждам защо какъв е проблемът.

34

Бау

преди 4 години

Яка мацка. Браво.

33

Анонимен

преди 4 години

Нищо невиждано не е станало вятъра ако те засуче преди да се долепиш и магьосник да си трябва да опънеш газта

32

Анонимен

преди 4 години

Стига сте я хвалили тая.

31

-

преди 4 години

Браво на пилота! Факта че е жена и се коментира означава едно - все пак жените имат друга роля! Еденици са като нея, което потвърждава извода. Така че нека жените са жени, мъжете мъже и никакви третополови! Света и живота е красив с мъжкото и женското начало, не го обърквайте с излишни амбиции.