12

Моссад

преди 4 години

Ликвидирахме Кенеди, щото работеше срещу нас и подготвяше инспекция на "текстилният" завод в Димона, че Ердоган ли ще е проблем?!

11

Fenasi Kerim

преди 4 години

Ердоган казва верни неща но не мисля че Турския Народ трябва да защитава арабите. Арабите в Близкия Изток имат достатъчно ресурси за да инвестират в икономика, култура, образование и наука. Турция не разчита на петрол а на производство и хиляди тирове които изнасят предимно за ЕС. Арабите "инвестират" в радикален ислям и тероризъм и никой не ги безпокои защото си плащат рекета на Ционистите отвъд Океана.

10

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕла да си ги вземеш тези "изконнйи турски територии"!

9

Анонимен

преди 4 години

Ердоган да не знае много за да не му оскубят перата. Турция е традиционен съюзник на Германия, което няма да бъде толерирано от Тръмп. Ердоган каза, че обича Хитлер и се прекланя пред райха. Скандално, но не изненадващо. Същото важи и за другия тарикатин който се млящи с бундесфюрерката - Борисов. Всеки който е в съюз с нацистите ще си понесе последиците. САЩ, Англия, Полша и Израел правят нова голяма коалиция срещу немските варвари. Благоденствието на Европа преминава през руините на Германия.

8

Свобода за Палестина

преди 4 години

Ционистките *** Трябва да Платят за Военните Престъпление и Престъпленията Срещу Човечеството Извършени от Тях за последните 70 години! 666

7

Fenasi Kerim

преди 4 години

Израел ползваха пътнически самолет Аирбъс за да бомбардират Сирия. Храбри са евреите. За да не им отговори Сирийската ПВО летяха зад пътническия самолет и рискуваха живота на над 170 души. Самолетът кацна в руска военна база в Сирия.

6

Анонимен

преди 4 години

До ВЪННе знам с какво си се надрусал, но всички тези земи дето си ги изброил са изконни турски територии. Но има едни други територии на север от Турция, които са също изконни турски, но си ги пропуслнал да споменеш.

5

Анонимен

преди 4 години

Докато Израел съществува, светът няма да види дори един ден в мир! Докато не се намери окончателно решение на еврейския проблем, хората по цял свят ще страдат до безкрайност!

4

Анонимен

преди 4 години

В момента Палестина се състои от две монолитни територии, без пряка връзка между тях, което прави невъзможно нормалното функциониране на една държава.Оранжевия ***, предложи допълнителното и разкъсване на малки островчета.Гениално.

3

Анонимен

преди 4 години

Ашколсум комшу, машашла!!

2

Браво

преди 4 години

На Ердоган!

1

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще стане ясно кой кум, кой сват и кой на булката брат.