134

Анонимен

преди 4 години

Управляващите много добре знаят, че при свободно определяне на курса лев-евро, няма да остане сегашният курс, нито ще се окаже, че българският лев е по-скъп от сега фиксираният курс. Затова и твърдят, че ще се запази фиксирания курс и когато влезем в чакалнята на еврозоната, което според правилата няма как да стане.

133

гольо

преди 4 години

И да се дърляте е все тая! Който смята, че има какво да губи и, че ще го загуби да решава утре що ще прави, едно е сигурно банките ще са на печалба..

132

Анонимен

преди 4 години

До АнонименШефа на Първа Частна Банка беше "отговорен другар", кандидат на БСП за президент, Иван Маразов. Още помня рекламите на банката:: " Само в ПЧБ парите ви са защитени от инфлация!"

131

До 136

преди 4 години

Ще ти се смеят ами ! И аз ти се смея сега ! За какво протестираш ? Кой искаш да те управлява ? Какво искаш по-точно ?Хората живнаха последните години,защото макар и бавно,България върви нагоре.И като стандарт и като инфраструктора.А знаеш ли защо е бавно ? Защото сме в Борд.И тоя,където каза,че България не трябва да приема еврото,преди година се обяви против вдигането на мин.раб.запл ! И ако си мислиш,че РадеФ ще те оправи трябва да си или луд или да не си от тоя свят !

130

Анонимен

преди 4 години

На този вярва ли му някой?

129

аз съм

преди 4 години

Какви евра ще купувате ?Вие нямате пари.

128

Анонимен

преди 4 години

Така говореше навремето и шефа на ПЧБ, но за $ и DM.

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонименняма как да видиш опашки на каквито и да е хора да си сменят парите, особенно пък чужденци, не за друго а защото затова действие вече не е нужно да стоиш на опашка, дори не е нужно и фактически да ходиш, факт е че въпреки ниските лихви, влоговете на чужди граждани в левове у нас растат, факт е че резервите на БНБ обезпечават налините левове в т.ч. и тези на депозит с над 150 %, това са факти, и освободи ли се курса, което едва ли ще се случи, но ако се случи лева ще поскъпне

126

Анонимен

преди 4 години

бсп никога няма да види власт Ще губи избори отново и отново и отново дорде пукне

125

Нане

преди 4 години

Герберастите, такъв автогол си вкараха, че направо не е истина...Кой ли ви вярва вече...

124

Анонимен

преди 4 години

БСП да се разпусне СЕГА и ЗАВИНАГИ

123

Анонимен

преди 4 години

До тоя с познаниятаТа казваш, инфлацията в България е многи по-ниска от тази в еврозоната и лева е пискъпнал с годините. Като се извият опашки пред банките от гърци, сърби и румънци и вземат да си обменят доларите и еврата за левове, ще ти се вържа. Ако видя това чудо, ще се прекръстя и ще си пусна тото. Щото обратното - българи да сменят левове за каквото друго има в бюрата - това го помня. Объни си парите в левове, тегли и кредити в евро, че после да си на пююс. Успех!

122

Анонимен

преди 4 години

Още Герджиков внесе молба за еврозоната! Стига сте мрънкали бе.Вечните опозиционисти! Като много знаете и можете,съставете гражданско общество ,партия,съюз и убедете българина,че сте кадърни ! Само с плямпане не става,ще ви ?ба в професорите нереализирани.Тоз не ставал,оня не ставал.Б***си разбирачите.А мислите ли,че ще има партия с преоритет-ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС на изборите ?! Не,драги,никои няма да си направи харакири !

121

Анонимен

преди 4 години

До До 125недей се изказваш неподготвен, реалния курс в момента е около 1,4-1,50 за евро, то именно за това е големия вой, да не би всички *** като тебе е така да ви плащат, ама барем да беха взели по-умни щото и елементарни познания по икономика немате

120

До 125

преди 4 години

Не бе, сега 1 лев е 1 евро и като се събудиш, краката ти отвити.

119

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Според състоянието на икономиката на България, курсът би трябвало да е 5 лева за 1 евро. Длъжни сме да отвържем левът от еврото преди да влезем в чакалнята според правилата за присъединяване към еврозоната. Тогава ще настъпи момента на истината, как мафиотите са на печалба, а народа пак губи.

118

Анонимен

преди 4 години

Всъщност като се има пред вид валутно златните резерви на БНБ, паричната маса М2, спокойно може да се каже че ако се освободи курса, лева ще поскъпне, то това са и основните опасения особенно на работодателите, защото в един момент може да се окаже че вместо 800 евро заплата е станала примерно 950, а продукцията която се изнася вместо за 1 евро, ще струва 1,15 евро, което или ще свие износа, или нашите пишман работодатели ще трябва да си свият печалбите, за това е и целия рев

117

Анонимен

преди 4 години

Намало нужда. А когато имаше нужда да спасим парите си от пирамидите и фалиралите банки, да не би някой да каза да се освободим от левовете?! Даже за КТБ се изтъпаниха шефа на БНБ и кой ли не с него и заявиха, ще държавата няма да допусне... И банката щяла да отвори след седмица... Колкото повече говорят за стабилността на лева, толкова повече го клатят. Ако не бях лъган вече няколко пъти, можеше и да се хвана. Тоя път обаче те ще ме хванат за...

116

До 119

преди 4 години

Много несвързано пишеш. Няма ИТ спец на държавна работа с 6000 лева заплата. Обикновено взимат под 1000 лева, някои до 1500 лева, рядко до 2500 лева. Всичките знаят поне английски.

115

Анонимен

преди 4 години

Образованието му е достатъчно за треторазряден счетоводител, но не и да управлява държава. Колкото повече повтаря, ме няма страшно, толкова повече се притеснявам. Останаха ли будали да вярват на тези?