63

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 4 години

ГЕРБ борили престъпниците, БСП щели да върнат престъпниците - АХАХАХАХАХ 1000 пъти му казаха на ГОЛЯМАТА ГЛАВА че най-големия проблем на България се казва Шиши, той е върха на айсберга.. аз забравих че те са дупе и *** със голамата празна глава прочела само Винету

62

Анонимен

преди 4 години

Преди ГЕРБ живеехме по-добре. Сега добре са само мекотелите и подмазвачите и техните господари.

61

Анонимен

преди 4 години

Лидъла в 9 часа е навалица, налитат като мухи на...мед. Количките пълни, по магистралите задръстване, на КПП опашки, банките се пукат по шевовете от депозити. Другарите нямали, ами като живеят в миналото няма да имат.

60

Селянин с колело

преди 4 години

Кой каза, че е скъпо.....? Щом няма много, ама наистина много хора на улиците значи не вие скъпо..... Добре си живеем.....

59

220лв пенсия

преди 4 години

Важното е че се гордеем че сме спасили разни евреи, нищо че един от най-умните хора в историята (разполагал с цялата библиотека на света и най-добрите историци и изследователи) е преценил че това е проблема на човечеството.

58

интересна държава

преди 4 години

Животът е лотариятакава е рецептата за успеха в България

57

Защо

преди 4 години

все за Германия св говори като се вижда че пенсионите доходи във Франция и Испания са по високо .Защо в тая българия се говори все за Германия

56

Бате Гойко

преди 4 години

"ТОВА Е В ЕВРОЗОНТА, ДЕТО НИ ПЛАШАТ РУБЛОФИЛИТЕ ЦЯЛА СЕДМИЦА, КОЛКО Е СТРАШНО И СКЪПО ТАМ!"Без значение дали ще сме в Евро зоната или не, Германия си е Германия и ние никога (поне в обозримо бъдеще) няма да се доближим до нея.

55

Бате Гойко

преди 4 години

"големите вериги супермаркети налагат дъмпингови цени - това застрашава поминъка на животновъдите и земеделците." Това отдавна превърна селското стопанство в България от водещ отрасъл в чисто домашно производство. Млякото което купувам, обърнато в ? струва 0,62. През сезона купувам само български зеленчуци: розов домат - 3?/кг, красравици, пипер, тиквички, зален боб - 1,7?/кг. Зеле - 0,6?/кг. Няма по-добри плодове и зеленчуци от българските.

54

Адолф Хитлер

преди 4 години

Тъй ще е. Като сте балицъ и се биехте срещу мене. Сега плащайте на римляните и болните сметките, па вие гледайте да не *** от глад. Бунаци.

53

Анонимен

преди 4 години

219 лв. е минималната пенсия.

52

Анонимен

преди 4 години

И торбичките поскъпнаха.

51

Нъл тъй

преди 4 години

До Анонимен"ми като не ти харесва, отивай в некоя страна извън ЕС, мене тука си ми харесва"страшното е до кат ти цепнат халката, след това даже започва да ти харесва

50

Анонимен

преди 4 години

Извън ЕС отиват богатите. Във ЕС отиват бедните - бедните от Източна Европа, Азия, Африка.

49

Анонимен

преди 4 години

До Ти Глупакоми като не ти харесва, отивай в некоя страна извън ЕС, мене тука си ми харесва

48

Анонимен

преди 4 години

Производителите получават държавни субсидии от данъците на германеца. Има комунизъм при храната в Германия, затова е евтина и под себестойност.

47

Ти Глупако

преди 4 години

До Анонимен"ТОВА Е В ЕВРОЗОНТА, ДЕТО НИ ПЛАШАТ РУБЛОФИЛИТЕ ЦЯЛА СЕДМИЦА, КОЛКО Е СТРАШНО И СКЪПО ТАМ!"до сега нещо добро от ЕС видя ли !?защо тогава тикво бълхарска мислиш че сега ще е по-различно - пак ще ви го сложат четвъртит западните ви "приятели"

46

Анонимен

преди 4 години

ТОВА Е В ЕВРОЗОНТА, ДЕТО НИ ПЛАШАТ РУБЛОФИЛИТЕ ЦЯЛА СЕДМИЦА, КОЛКО Е СТРАШНО И СКЪПО ТАМ!

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Не бъркай партията и партийците... Партийците нямат нищо общо с партията..........Имат общо-зачервени ***!

44

Анонимен

преди 4 години

До 40Ами щом не исксте да работите за 1300лв свалете ББ и Р.РадеФ ще ви даде 1300? ........Да бе, то щото България му е харем с начасник Деса-Джуреса! :)))))))))