49

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЩЕ ВЗИМА Я ТОЗИ ВИСОК СТАНДАРТ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДДЪРЖА

48

Анонимен

преди 4 години

От четирите смени на Калотина, само тази, която са задържали, ли е вършила тези неща?

47

Анонимен

преди 4 години

от 20/30 г насам вижте Палатите,Яхтите,Сметките на митничарите ! Никой Никога Не ги пита От Къде ?

46

Хм

преди 4 години

Айде да речем лошите митничари търсели за да направят или не нещо. Ами ушавите защо подават *** и въобще им дават. Всеки има паспорт или лична карта!! Толкова са кухи- достойни наследници на главният ушак , че не могат да измислят логична версия. Седят тумбаци суджукаджии ) а ла министр на отбрана) и се пулят. И..им се полагат 20 заплати!! На учители ба лекари- не , само на тях.В кой колко евро намериха вчера 0-0!! Ако имаше щеше да е снимки,селфита..някой казал че давал!

45

Анонимен

преди 4 години

Утре ще ги пуснат. Само дето трябва да плащат на съдиите от парите заработени с толкова труд.

44

мишо бирочето

преди 4 години

мутряк, гещефтчев, къде е резервът крепящ борда? къде е златният резерв? има ли такъв? къде са парите от КТБ, нищо се не чува? да продължавам ли?

43

До ДО 31-1234

преди 4 години

Интересуват ме, но това няма значение. По-важното е дали проКУРатурата и правораздавателните органи се интересуват.

42

Анонимен

преди 4 години

Значи без проблеми могат да плащат по-скъпи ТОЛ такси, ако спрат да ги рекетират. А парите да се използват за ремонтиБез разбира се това да се случва по втория начин както с АМ Хемус. Държавата дава едни пари на държавна фирма, която има само шеф и секретарка, а те пък без конкурс сключват договор на завишени цени с един шишкав бизнесмен!!

41

ДО 31-1234

преди 4 години

А не те ли интересуват Гергов,Златев,Гущеров,Арабаджиев,Манджуков,Цеко Минев,Велчеви,Баневи,Инджов,Овчаров,К.Добрев,Гуцанов,Ц.вутов,М Събев,П.Славова,КънчовцитеГанчев,Гигов,Миньо Стайков и още и ще десетократно по богати от въросните 20 ,,Герб министри" Какви хиляди бре тези изнесоха или,, приватизираха"милиони !?! Тази държава да не е от 10 години бе юнак???

40

Анонимен

преди 4 години

Тези явно са забравили, че трябва да плащат на бащицата и съответно са им разтурили седянката, а дали ще има осъдени всеки сам може да си прецени.

39

Анонимен

преди 4 години

В Свиленград най-богатите хора са митничари :D.. явно е добре платена работа

38

Анонимен

преди 4 години

Закони уж има по хартия май.. не функционират както трябва защо аджеба...?

37

Карловец

преди 4 години

Няма оправяне тази държава. Рибата мирише от главата си.....

36

Пак

преди 4 години

Поредното шоу без осъдени,още утре шеги пуснат...

35

Цирк

преди 4 години

Не е важно колко са задържани и за какво а ще имали уволнени и осъдени,до сега при многото акции такива няма,само циркове правят без резултат..

34

Анонимен

преди 4 години

Kokoшкарски подкупи са това.Разчитат,че плебеите ще кажат ''браво'' на Гешев,но това е нищожно малко спрямо парите с които се облажиха властимащите от ГЕРБ покрай апартаменти и къщи за гости.Какви са им заплатите,че да имат толкова пари?

33

Анонимен

преди 4 години

Какъв апогей. Корупцията в България си е константа- вечна и неразрушима.

32

Помните ли,знете ли?

преди 4 години

,,Ех да ти пипна аз Солунската митница1 ех че келепир майка му мечка!Година -две да обирам каймака. Па се оттегли сетне на Охридското езеро,вдигни една вила и кеф. Туй наричам аз патриотизъм"-Алеко константинов ,,Разни хора ,разни идеали"....Цитирам по памет но смисълът е този ,писан още в края на 19ти век Проблемът с ,,келепира" си е от както съществуват митниците.

31

1234

преди 4 години

Мен повече ме интересуват тарифите на 20 те герберски зам и министри за да сметна за колко времв си купиха апартаменти и къщи за по 500 хил евро, държавни служители

30

Митко 19см

преди 4 години

1000? делено на 20 прави 50? на калпак. За тези пари да си пъхнеш главата в торбата? Доста безотговорно към себе си, бих казал.