60

Аз

преди 4 години

До Анонимен 42 : ..И по рокля на Черни връх, също и с градски ботуши с ток . Много случайни хора има по планините - хубаво, може да им хареса и ще си купят екипировка. За съжаление има и хора като 42 годишния, дето си избиват комплексите в планината, жалко за момчето !

59

Дядо Соци

преди 4 години

Така е .. *** сме ..

58

Хубавка

преди 4 години

До АнонименРискуват не само собствения си живот (и то в частност бащата), а и този на сина си и на всички невинни хора, които с риск за собствения си живот тръгват да ги търсят в лоши метеорологични условия заради чистата им глупост!

57

Анонимен

преди 4 години

Има много хора, които приемат планината /не само Стара планина/ доста лековерно. Подобно подценяване на условията съм виждал често на Витоша - примерно зимата качване на Черни връх по кецки и всякакви видове градски обувки, леки якета и дънки. Не, че не може да се качи един връх дори и гол/миналата година ни го показаха/. Вярно, че повечето хора дори не осъзнават риса докато не стане късно, понякога условията стават много сурови, ей така като на шега.

56

Анонимен

преди 4 години

Не само в Централен Балкан е така, а във всяка планина над 2000 м. В този случай, от два дни се знаеше, че идват бури с рязък пад на температурите и сняг. Предпуреждаваха и да не се ходи в планините, но кой да слуша.

55

Потвърждавам

преди 4 години

написаното от 52Моето наблюдение е същото - виждала съм времето в Централен балкан да се сменя много рязко от почити летни температури през есента до сняг на следващия ден. Никога не трябва да се подценява планината.

54

До 51

преди 4 години

Прекарваш друг път. Айде на село...

53

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен49 То много хора нямат акъл ,и гласуват за БСП.За социализма се замечтали.Кво да праиш ? Човещинка !

52

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 48 Така е приятел. Най виновна е глупостта. Три пъти сложихме на власт БСП и ей го до къде се докарахме. Не видяхме че те по джапанки катерят държавата. И сега олеле , какво стана , та не ядооме ? Ами стана това че ограбиха държавата.Я вижте кои са най големите бизнесмени.Очаквам биографията на най богатите и как са станали такива.Ще бъде много интересно. В Гешев ми е надеждата. Дано оправдае легендарната си фамилия.

51

Добре де,

преди 4 години

помъкнал някой някой си, някъде си по маратонки...Е, и? То си е тяхна работа! Ще си платят зя гяволъка-може би. Нали не вие ги търсите. Всеки тук се направи на разбирач и първи планинар.

50

До 37

преди 4 години

Знам! Прекарвам там по няколко месеца в годината! Като пишеш Скандинавието уточнявай! За да си по-убедителен първо порови в нета, пък после се прави на алпинист!

49

Варна

преди 4 години

Признавам повечето интернет хулигани и смелчаги тук. То бива плюене , обиди , подигравки.....страшна работа.Вземете се помолете за хората , направете едно добро дело през целия си нещестен живот.Поедига ми се.

48

Анонимен

преди 4 години

оффф Ега ти и бащата, замъкнал и сина си в балкана по терлици посред зима?! тия хора акъл имат ли бе?

47

Анонимен

преди 4 години

От всички човешки пороци и слабости, най-страшна е глупостта. Все още има искрица надежда, но не ги ли намерят до мръкнало днес... забрави.

46

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези отвратителни подигравки, тези хора нищо не са ви направили, изложили са собствения си живот на риск. Дано да успеят да ги спасят. Обвиненията са за след това.

45

Евала

преди 4 години

Евала Боко, Ти си най велик--и на туристите с маратонки ---майка и закрила...Впрочем боли ме лумбагото, моля те помогни--Ти си моят спасител.....

44

Анонимен

преди 4 години

Доколкото майката е била наясно колко *** и неадекватен е мъжът й, то не е трябвало да пуска сина си с него в планината, през зимата!

43

Анонимен

преди 4 години

Светът трябва да се чисти от неадекватни хора като този баща! Жалко за детето, което е вярвало, че баща му знае къде го води!

42

Елемаг

преди 4 години

На Рила в частност дори на мусала съм виждал мацки с токчета,по простата причина,незнайно до сега защо се позволява на ония хаймани с джиповете да изриват планината...Таа тия 2-мата съм ги писал бегали...

41

Анонимен

преди 4 години

Само който не е ходил в планината не знае какви *** се срещат там: то са дънки, маратонки, палтенца от мола... сякаш са тръгнали на дискотека. Да не говорим, че пият и алкохол, което е направо убийствено, особено зиме.