23

Анонимен

преди 4 години

Тоя дето пусна австралиеца също да го проверят, че и това беше даже по- голямо безобразие.

22

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоКалеко,като стана дума за шпиони,в България е пълно с евроатлантически шпиони,които не мислят доброто на народа и дори убиват хора,ами да махнем всички шпиони от абсолютно всички държави и да останем независима държава без никакви шпиони,така няма да има и кой да ни краде и ще има за пенсии,социални и майчински.

21

Анонимен

преди 4 години

Щом този кремълски шпионин няма финансови отношения с Миталов, значи друг е платил за него или и Миталов е русофил-продажник, като всички, които харесват държавата на руския Гулаг безплатно !

20

Анонимен

преди 4 години

Николай Малинов: Не познавам и не съм говорил с Андон МиталовТи не го познаваш и не си говорил с него, ама друг го познава добре и му е говорил за тебе.

19

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

18

Анонимен

преди 4 години

А така отричаш до край като истински комунист после путин може още един медал да ти закичи мктидаба прдателска

17

за ЧРД

преди 4 години

Всичко най-лошо за рождения ден на Леонид Решетников! Което сие гласил на България, това същото Русиья да я стигне! Както си шпионирал срещу нас, така Русия да я довършат чужди шпиони, и да казват, че шпионаж няма. Тъпкано да ти се връща, Ленька! Амин!

16

Анонимен

преди 4 години

В Атака повечето са плазмодии,купени от Москва.

15

Калеко Алеко

преди 4 години

До Анонимен ... не е забранено да се пътува по държавите и в Русия, забранено е на хора с/у които е повдигнато обвинение за рушки шпионаж, и които докато тече произвидството са под домашен арест, да напускат страната и ходят в РАША, за да ги награждава товарищ путин, за антидъжавната им дейност по която тече обвинението ... !!!

14

Анонимен

преди 4 години

Командването ни е от Америка уви! А нашите марионетки се кланят на тях! Тоест.Пак ни командват от вън! До кога бе? Кога ще има истинска си наша демокрация?!!

13

batmario

преди 4 години

Как може да кажете че сащ унижават България???сащ не съм видял да унижат дадена страна за мойте 50 години...това е ъпсурдт...галиба

12

Анонимен

преди 4 години

До ЯдосанЗащото тези руснаци не работят за Русия,а за САЩ,има много такива,дори в предаванията ги показват и плямпат.

11

я стига

преди 4 години

Николашка! Малинов! Аз не питам САЩ, питам нашия съд - на какво основание ти е било разрешено да напускаш България, отивайки в държавата, в чишято полза си обвинен, че шпионираш! Откъде накъде разследван човек се разхожда из чужбина? Не ме интересува дали ще избягаш или не. Просто не ти се полага да ходиш из чужбина, докато съдът не реши случая ти. И не ме интересува колко са важни събитията, на които искаш да присъстваш.

10

Калеко Алеко

преди 4 години

Може и да не си товарищ Малинов, най-вероятно на Миталов са му се обадили от офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" ... !!!

9

Ядосан

преди 4 години

Само едно не разбирам: защо в америка е пълно с руснаци? Буквално където и да ида лесно се чува руска реч на улицата или в магазините и ресторантите. Защо тия руснаци не им даде путин ордени и да си седят в русия. Ей тва не разбирам...А на нашите хвалители на русия раздава на воля ордени....

8

Анонимен

преди 4 години

Оставете хората на мира!Откога стана забранено да се пътува по държавите и в Русия?От какъв зор?Ааааааааааа,евахти и концлагера в който ни превръщат,а да ходим до тоалетната да искаме ли разрешение или да ви се изс-ерем спонтанно?

7

Анонимен

преди 4 години

Руска подлого-ще се запознаеш с него в СЦЗ, южното крило, при бай Ставри....

6

Анонимен

преди 4 години

Това не означава, че не си му платил за да те пусне в Москва!

5

Анонимен

преди 4 години

Малинов защо не е в затвора като руски шпионин и *** на криминала Путин Късий!?

4

Анонимен

преди 4 години

Какво толкова е станало не разбирам. Човекът е отишъл и се е върнал, както е наредено от съдията. Не е забегнал безвъзвратно, като някои други!