160

Анонимен

преди 4 години

"Прегледах пресата сблъсъци,войни,ние не воюваме с никого.Ние с никой по никакъв повод не сме нарушили добрия тон,никога."-употребата на думи като "***" и "***" добър тон ли е бе бандюга и бивш пъдар на диктатора Тошо?Радев,застана в защита на народа,защото той го избра и негов дълг е да го защитава от измамници и крадци като кому'нягите от ГЕРБ каквото и прави,а ти клоун банкянски си нищо друго освен един бандит и измамник,който излъга и се подиграваш с един достатъчно пр'ост народ !

159

Активист на БКП

преди 4 години

Правителството не воюва,правителството САМО краде...

158

Анонимен

преди 4 години

Наглостта на пожарникарят-бандит няма граници!Разбираемо е защо е така, при слаб в главата народ винаги измамници-наглеци го управляват!В днешната история на демокрация Радев единствен до днес защити народа, за жалост този пр'ост народ не го разбра!Българинът е роб и такъв ще си остане,неговият живот е изграден върху мизерия и беднотия, затова величае този който го мачка,този който го *** и обира,не зачита този който иска да го защити...такъв народ няма право на щастие,на свобода и на демокрац

157

Анонимен

преди 4 години

Мамина Гугутка,не воювала с никого,само дето минеш даже и трева не никне!!!

156

1

преди 4 години

До Анонимен-87 ,ти да не си тиквата,под прикритие,че видя да се вдига покупателната способност на българина ,или си мисирката от банкя.

155

1

преди 4 години

До истина,лъжеш,та нали твоя бойко е червена мисирка,това го знае всяко българско дете.

154

Анонимен

преди 4 години

Воюва с 80 % от населението. Останалите 20 са добре платени лапачи на обществени средства.66890

153

F5

преди 4 години

Търсят си законови малоу.мни оправдания да пробутват Солиан и в цигарите и хапчетата!

152

1

преди 4 години

До АМИ , ПРАВИЛНО!,нека тогава да те води парасяна тиква.

151

Анонимен

преди 4 години

Ред е на президента да направи изявление пред нацията и да пуснат сирените .Внимание ...Внимание ..Те ще му избират самолети ...Ко разбират от самолети в народното събрание ?Да не са военни или пилоти ?Ама дадоха парите за нищо !Едно нищо за милиарди .А пенсии няма за народа .

150

Винету

преди 4 години

Вожда не иска война ...Предлага да изпушат лулата на мира .Индианки ще намерим за президента от партията на вожда .Винету иска любов и световен мир !Послание на МИС уърд .

149

дядо Пенс

преди 4 години

Гладни сме ,бе Бойче ! Със 110 ? пенсия гладуваме !!!

148

зарезвач

преди 4 години

Зарезвач е вожда ти,който заряза жена лекар с малка дъщеричка и се залепи за цветелина.Бяха разрушени две семейства,за да я използва като денгисъбирачка в свибанкя.Ще ми говорите за морал,ай се вижте бе,конграчулейшъни мисирски.

147

Анонимен

преди 4 години

Боко затова си сложи свой прекурор,за да заплашва и да е ненаказван за престъпленията,които е извършил с шайката.Всичко му се пише на пътния лист...

146

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ ВОДИ "ПАРЯСАН ПРЕЗИДЕНТ" --КОЙТО ЗАРАДИ ЕДНА АРТИЛЕРИЙСКА КОБИЛА ЗАРЯЗА ЦЯЛОТО СИ СЕМЕЙСТВО И ДВЕ ДЕЦА! АМИ ТАКА , УТРЕ ЩЕ ЗАРЕЖЕ И НАРОДА СИ ....ЗАРАДИ НЕКОЯ РУСКА ***..ХА,ХА,ХААААА....!НЕ СЪМ ЛИ ПРАВ??!!!

145

Анонимен

преди 4 години

УРКО,ВЗЕМИ СИ МАЙ-МУНИТЕ И БЕГАЙ НА ОСТРОВА НА МАЙ-МУНИТЕ.

144

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Когато един "комик"(гл*пак) забавлява народа това е "комедия",а когато същия този "комик"(БОКО ТИКВАТА) управлява Държавата това е "трагедия"!!!!!!Видимите резултати" са навсякъде....но за които имат НОРМАЛНО развити сетива!!!!!!

143

Анонимен

преди 4 години

ГОСПОДИН БОРИСОВ! СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКИЯ РЕЗИДЕНТ!

142

Селската Баня

преди 4 години

Оказва се че революция няма да има .Защото заваля дъжд и сняг .Господ може да е строг но справедлив.Язовирите се пълнят и водната криза приключи .Революционерите отидоха на баня , защото мноо миришеха .Оо баня ... Ооо кеф !В селската баня .Голем ...

141

Анонимен

преди 4 години

За баце м..утрата да нарече някого ке..леш е добър тон, пфу