300

да беше само един

преди 4 години

ами то всичко що се нарича политик и бизнесмен в България е свързано с 'бившата' комунистическа номенбклатура.Няма нито един 'народен' представител или в ръководството на изявена политическа партия който не е бил сътрудник на ДС, или от червена номенклатурка, което означава ДЪЛБОКА КОРУПЦИЯ.Лошото че всичко зависи от това колко пари ще платиш, затова САЩ се напълни с чгенти от бившата комунистическа диктатура, които днес се барат бизнесмени с ограбени от харода пари, но това май не се брои.

299

гост

преди 4 години

името му е Б Б.

298

Гост

преди 4 години

Имам предположение, че са нарочили президента Радев, защото искаше да купим Грипен, а не ненужните, скъпи и предварително платени F-16. При всички тези показни акции срещу него изглежда най-вероятно ... Не виждам, обаче, за какво се разиграва това пародийно шоу "И неговото име е ..." Лакейството в България тръпне в очакване задокеанските господари да го потупат тук-там.

297

Анонимен

преди 4 години

Херкулес Мустафа е хубава жена, изглежда добричка... Но трябва първо да я опознаем по нашенски. Да знаем дали пък не я манипулират лесно с прегръдки през главата и като я возят с джипки по прашни полета да и показват български селяндyри...Американското разузнаване е слабо в България. Руското е години напред по параграф източници и вербувани. Американците могат да разчитат само на технологично разузнаване. Че имат контрол кажи-речи над всякакви комуникации.

296

Driver

преди 4 години

Данчо Катаджията от Ловеч е човекът.

295

Анонимен

преди 4 години

Ще ме изкефи Херо да излезе утре и да каже:''И номинирания за без виза е..Гешееееев!!!!''

294

Хан Крум

преди 4 години

Ай, ай, ай - че то доколкото знам Станишев уволни Нинова за корупция. Ами ако и резнат визата за САЩ как ще ходи да наглежда синчето си в тази омразна Америка дето крета горкото в огромното имение което му купи със парите от Техноимпекс и онези 25 милиона от партийната каса дето изчезнаха яко дим.

293

Късметлията е ......

преди 4 години

Румен Петков - бивш министър за БСП ......

292

Анонимен

преди 4 години

чакаме каскетната шантонерка прокурор да изгони чужд дипломат който по най-груб и арогантен начин се намесва във вътрешните работи на държавата нии ни заплашва с някакви си визи за краваршингтонако още сме държава *** не колония на която осигуряват достъп в митрополиятачакаме руския посланик и той да се заеме с бъргарската корупцияно ако се вярва на световно известния ОЛИВЪР СТОУНто америка е най-корумпирата държава- значи и в колонията ще е същото

291

Анонимен

преди 4 години

Ама той таман свали доверието, вие сега ще му биете печати!

290

Анонимен

преди 4 години

Е не, пак ли Румен Петков! Тъкмо искаше да се изходи до Великите езера!

289

Анонимен

преди 4 години

срашно унизително за българитенякаквоа посланичка разказва какво ще прави в българия да въведе реди българите си мислят че има държавате в индианските резервати правата им са повечечестито демокрация - по-точно колонизацияи да гоните руските шпиони колониални плъхове

288

Анонимен

преди 4 години

Има ли къде да заложа,коя е мутрата?

287

Скептик

преди 4 години

Че откъде те ще знаят кой е корумпиран? Нали те си ги корумпират бе! Ха-Ха-Ха.

286

Изгоряха и двамцата

преди 4 години

И Румен Грипена и Деса ***

285

ognyanz

преди 4 години

Ами ако се казва Б'ойко Б'орисов? УжасТ.

284

М, да ...

преди 4 години

САЩ бие черен печат на българин заради корупция, името му до дни-------------------Хайде Херо, казвай! Да видим и Вас! Притискате го нал тъй? Бойко м.Борисов ли е?

283

ИМЕТО, НЕГОВОТО ИМЕ

преди 4 години

Е. СДС, ГЕРП, БСП, ДПС, ОП, АТАКА, МАГАРЕШКИ, и т.н.''НАРОДНО СЪБРАНИЕ'' ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО Братя Българи........./мижай да те лажим/

282

Дреме ми

преди 4 години

Тиквата пък обещава на краварите до дни да съобщи името на Незнайния войн от Паметника!

281

ПалячоFromwashington

преди 4 години

уверявам ви госпожо мустафа че в България само един е корумпираният политик и това не е бойко борисов