38

продължение2

преди 4 години

Не само Крим е руски,а и Украйна е руска и украинците са руснаци по произход,трябва да върнат Украйна на Русия,тази земя винаги е била част от Русия,още от 8 век и до неотдавна!Един от жестоките концлагери през ВСВ в Майданек,няма да прочетете в нета истинската история,а само фалшификации на историята,това е западна политика,да се крие истината,та именно на Майданек са избити десетки хиляди руснаци през ВСВ,случайно или не имаше и Майдан неотдавна.Нацизма никога не си е отивал.

37

Анонимен

преди 4 години

Сувренна Европа означава Европа без руснаци и руски слуги-плъхове. Русия никога не е била и никога няма да бъде Европа. Русия и Турция са братски страни и си приличат по своята изостаналост и варварщина.

36

Обективно

преди 4 години

Суверенна Европа означава 0 национален суверенитет и всички решения за националните държави да се вземат от безpoдниците и евреите в Брюксел!Не, мерси!България няма да членува в такъв ЕС. И без друго нямаше референдум за влизане на България в съюза, така че винаги може да си направим референдум за излизане, а там - каквото каже българският народ!Народът е суверен, а не брюкселските бюрократи и безpoдници!

35

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са непросветени волжки българи, на практика българи, които са останали в средновековния мрак и са дегенерирали до неузнаваемост през вековете защото са били откъснати от духовната майка-БЪЛГАРИЯ.

34

До 35

преди 4 години

Ти не си вменяем. Съжалявам, че от моите данъци се хранят и такива...

33

птодължение

преди 4 години

Не само Крим е руски,а и Украйна е руска и украинците са руснаци по произход,трябва да върнат Украйна на Русия,тази земя винаги е била част от Русия,още от 8 век и до неотдавна!След това Ленин,служил на западни шпиони,оставя писмена препоръка на Сталин,да продължи укранизацията на руснаците и това се реализира,въпреки несъгласитео на Сталин,следва втория жесток удар по Украйна - ВСВ и нова украинизация проведена от нацистите с много кръв,жестоки убийства,насилие,концлагери!

32

До 32

преди 4 години

А Русия е изконна българска земя, нали?

31

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо, но тази жена ми е дори по-противна от предишния алкохолик с ишяса.

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе само Крим е руски,а и Украйна е руска и украинците са руснаци по произход,трябва да върнат Украйна на Русия,тази земя винаги е била част от Русия,още от 8 век и до неотдавна!Украинската нация е създадена с много кръв,убийства,насилие,концлагери от австрийците,който руснак не е искал да се пише от новоизмислената от австрийците нация "украинец" е бивал измъчван,убиван,пращан в коцлагер,за да се спасят от смъртта,част от руснаците се принуждават да се пишат "украинци".

29

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът не може да съществува без експанзия. На глобалният бизнес са нужни нови суровини и нови пазари. А суровините са в Русия, в Русия има изобилие от суровини и природни богатства. И хиперзвукови ракети.

28

Смрът на Рассия

преди 4 години

Кажи ми една китайска марка която да предпочета пред западна.Уръфляк русофилски Смърт на русия смърт на руските квичащи зрули.

27

ББ

преди 4 години

До АнонименВсе повече се разраства: Коронавирусът стигна и до Испания...здравно и късмет,болезнена и мъчителна смърт била,беден българин...сина на ***,хранили еничари

26

Анонимен

преди 4 години

Китай е първа световна икономика, но е западна нали, Западът просто използва Китай за първа световна икономика.

25

Анонимен

преди 4 години

Може. В целия свят при демокрацията и капитализма има само няколко богати държави, в останалите 95% е тотална деморкатична капиталистическа мизеирия - така нареченият демократичен капиталистически трети свят. Само ислямските диктатури правят изключените къдет народът живее добре материално макар и с ограниченията на исляма и Китай в който няма демокрация и не се провеждат избори.

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМного от стоките произведени в Китай са западни и американски,те просто използват многомилионния китайски пазар и евтината,работлива работническа класа в Китай.Системата е сбъркана,защото се мисли само за една шепа богати психопати,но не и за народа на чийто гръб те забогатяват,през кризата 2008 много хора фалираха,дори милионери,дори и в Европа,а в щатите масово хората загубиха работата си,жилищата си,но на тях не им пука,важното е една шепа хора да са доволни от печалбата

23

!!!

преди 4 години

Това,че ЕС ордавна е в криза е очевидно.Не може да имаш няколко богати държави,които точат ресурси от останалите членки.Определят техните политики,валути,банки,търговия,произвоство и т.н. А ресурса човек кой го брои.Според шефа на германската Агенция за бежанците,гостите не искали да работят и били неграмотни.Човека казва,че ако Германия иска работещи хора трябва ОТНОВО да погледне на ЮГ т.е. България,Румъния,Македония,Сърбия...абе то тук не останаха вече хора!

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

21

Анонимен

преди 4 години

Уолмарт изхвърли всички американски стоки от рафтовете си, и сега във всяко кътче на САЩ се продават китайски стоки. Американската икономика не може да конкурира китайската по цени и качество, американците които преди произвеждаха стоките които сега са заменени с китайски са без работа. В САЩ има цели пустеещи градове пълни с бездомници и безработни защото няма работа.

20

Нобел

преди 4 години

Германия васал на Франция и арабите.

19

Анонимен

преди 4 години

"Доходите в Европа не са се покачвали" , "Китайските стоки са по качествени от европейските"- Определено не е лесно да си руски ***.След като руската газ бъде спряна следва забрана на руското порно и от там измамите с кражби на лични и банкови данни.