68

Анонимен

преди 4 години

Най простите хора във света са учените.!Няма по прости хора от тях. Видяха сметката на природата, алчността им за пари. Смърт и унищожаване на химиците, на тези, които произвеждат много коли и атомни бомби.

67

Анонимен

преди 4 години

Честит празник на другаря Каскетски!

66

ПроСоТо

преди 4 години

До До простотоПРОСТОТО си ТИ и клонингите ти!НИКОЙ НЕ "ЗАЩИТАВА" Божков!!!!...Въпроса е в това,че така наречения "гл. прокурор" обяви един човек за "престъпник" БЕЗ да е имало дело,в което ЕДИНСТВЕНИЯ оторизиран орган-СЪДА,да се е произнесъл по случая!..М/у другото,АРЕСТИТЕ,които са "легализирани" в нашето "законодателство" са в ГРУБО НАРУШЕНИЕ на Правото и Конституцията!!!!Защото ареста е ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА,постановление,което може да издаде САМО СЪДЪТ СЛЕД РАЗГЛЕЖДАНЕ на делото!

65

Shark

преди 4 години

НАРОДЕ! НАРОДЕ! КОГА?! ДОКОГА, НАРОДЕ?!?!

64

тя

преди 4 години

Г- н Гешев продължавайте да гоните големите престъпници с милионите и милярдите - народа вижда и ще Ви оцени ! / Винаги ще имате и противници - това е неизбежно / !

63

ПроСоТо

преди 4 години

До ТонкатаШИЗО,не бих ти обърнал внимание,но като "прокурора" си и ти си нагъл и гнъсен!-Коментара ми долу е ЕДИНСТВЕНИЯ ..впрочем втория за два дни!..Твоето откачено напиняне тук не го следя,ше *** прощаваш!

62

До простото

преди 4 години

И какво искаш да кажеш ? Твърдиш,че Божков е честен и находчив бизнесмен НЕзаобикалящ закона. Какво искате вие бе ?! До вчера квичите,че се бездейства,днес защитават престъпниците и недоволни,че подгонени . Какво,да го разстрелят ли ? Какво не върши както трябва !? Все много знаете,все разбирате как да стане,но " решили мишките,че ако има звънче на котката ще я чуват като идва,но никоя мишка не се съгласила да й го закачи "

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67 - Не си прав! Той няма внесено обвинение до сега!!! Има внесени само Споразумения! За какви Присъди изобщо говориш...

60

избирател

преди 4 години

Защо тоя каскет ми напомня ,за един филм,"Господин за един ден"?!Там обаче главния,Бог да го прости,беше ВЕЛИК артист!!!

59

Анонимен

преди 4 години

Браво,като Никола Гешев страшилището за криминалния и комунистически контингент преди 1944г. е новия Гешев.Явно историята наистина се повтаря.

58

адгасдг

преди 4 години

Ако бяха избягали в Зимбабве нямаше да ги открият, ама те Ганьвци отидоха по църли сред милиардерите.

57

Анонимен

преди 4 години

Спира да говори... документално общува с местните и ... до дни пак си пие синьото Джони :)

56

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Гешев да се...самокомандирова,маскиран като...бедуин,за да провери...фактите на място.За да е по...убедителен и да не го...разконспирират да му зачилят един...харем млади...дипломатки от Външното Министерство.Камилите ще ги ...пазари на място.

55

ПроСоТо

преди 4 години

селянина с каскета сам ще се затрие...Ама той са напиня сто пъти повече от мажоретките му!Липсата на адекватни ОБРАЗОВАНИЕ,знания и опит ,ще му изиграят лоша шега.Да не споменавам за некаква ЛОГИКА в действията му.Нито за кошмарната за него ЗАВИСИМОСТ..фашизоидните методи,с които налетя в новото си "амплоа" щеха да са "1" през 1945-та година,но сега ...Сега са просто ТУМОРНИ РАЗСЕЙКИ на едно УЖ "тъмно минало",което УЖ требало да забравим...Напред,чекисти!..така са действа с "врага"..

54

Анонимен

преди 4 години

Ако трябва и ние в Рим да правим като римляните, Божков да го пратят в посолството ни за справка и наши "туристи" да го разфасоват там.

53

Реалист

преди 4 години

Дефакто ОАЕ няма причина да го арестува - той не е направил нищо там, Европейска заповед за издирване там няма сила! По скоро той се е 'предал' - за да получи защита от ОАЕ. При инвестиция от около 300 000 долара (нищо сума за него явно) се получава разрешително за пребиваване и никой няма да го пипне. Ще си живее в имотите и толкова.България поиска екстрадация на Таки 2012 - още не са го върнали...

52

Анонимен

преди 4 години

Е,и какво като са потвърдили,но не казали че ще ви го поднесат на тепсия! Смешници!

51

Дамаджана отвори се

преди 4 години

Божков си е забравил новата парола на печерата и не е могъл да се скрие.

50

Анонимен

преди 4 години

за заврения зет, кога официално ще потвърдиш, че е в ареста

49

АТАКИСТ

преди 4 години

Пускайте статия за Джокович, който грабна 17-та титла от ГШ преди малко в свирепа 4 часова битка в 5 сета срещу Доминик Тийм на финала на АО.Осрахте се с този Гешев и Черепа от 3-4 дни!Най-великияяяя- Новак Джокович!"Луда по тебе" от Камелия, браткооо Новак!Ненормално кооопеле си!!!Да изоставаш с 2-1 сета при такава игра на Тийм, който направи мача на живота си и е с 6 години по- малък от теб и дето оня ден преби Надал в 4 сета и накрая да го разглобиш???!!!!