184

Анонимен

преди 4 години

Черепа няма да бъде върнат.Ще набута много пари и бг.*** на арабите.

183

Анонимен

преди 4 години

"Не е важно дали котката е червена или синя, важното е да лови олигарси"

182

тролетарий

преди 4 години

И сега ко прайм? На Вас изплатиха ли ви хонорара?

181

скръб

преди 4 години

Той ще инвестира, и може да остане там, ама КН с какво ще прави изборите?Радев е пряко засегат от действията на прокуратурата.

180

Геш

преди 4 години

На куково лято !!!

179

Анонимен

преди 4 години

Има един начин да го върнат, ако инвестицията на Винету е достатъчно голяма ще го върнат и опакован даже.

178

Анонимен

преди 4 години

Да се публикуват документите от ОАЕ, в противен случай И.Г. отново лъже българския народ!!!

177

Анонимен

преди 4 години

това прилича на цирка с Галевите,хем са виновни,хем ги пуснаха да избягат и после риват,ще си плати човека че хазната е опоскана и след това всичко по живо ,по здраво...,не е честно някак си някой да има повече пари от Бащицата....

176

1948

преди 4 години

Лица и мушмороци до 35 години ,не помнещи и не знаещи ,,Магурата",,първоначалното натрупване на капитала,неживели и не преживели,просто не виждам защо дават акъл в този сайтАман от ***.отски коментари!

175

Анонимен

преди 4 години

Ako смени религията никой не може да го пипне с пръст в ОАЕ

174

Анонимен

преди 4 години

Ще бъде върнат,ама на кукуво лято.

173

порко подрисоф

преди 4 години

цирк банкянски представя: човекът череп. ръкопляскай, купувайте пуканки и мляскайте, такъв сеир, такъв джумбиш не сте видели. купувайте билетчета, търкайте и идвайте да гледате. на никой в този коптор ли не му е ясно че черепаков е подставено лице на ефрейската мафия и че никой нема да го остави да смуче милиарди евро на година от израелски турсити за себе си. черепаков е в ОАЕ колкото съм и аз т.е. николко. малко дим и огледала и шоу по телевизията да си мисли лумпенизираната пролетария че праим нещо.

172

пияница мистик

преди 4 години

Тръкате ли талончета, балъци :)))) Давай мед от злато , дай лельо, дай, Черепухата ши плати

171

Анонимен

преди 4 години

Не е *** , но вече е изяден. И като мине закона на Симеонов( прав е в случая ) няма да има нищо. А Гешев и Цацаров с Борисов за гръб, ще го смачкат. И без това бизнеса му само смуче като пиявица и хората и държавата.10

170

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Въобще дали е там в ОАЕ?Първият "смешен"и "реторичен" въпрос е защо като е толкова "виновен" и "прокуратурата" е толкова "убедена" в своята "правота" не го залови на българска територия и да проведе актуално "обвинение"?30 години "примерно" беше "невинен",а сега изведнъж има "доказателства" и стана "виновен"!!!!Един човек щом разполага и управлява такъв финансов ресурс не го мислете че е "пр*ст"!!!!!Истината за този цирк е друга.......

169

Анонимен

преди 4 години

Ще бъде ли потърсена отговорност на Цацаров,който сега е шеф на КОМПИ,за престъпното бездействие 7 години,без да разследва богатствата,фирмите и бизнеса на олигарсите,нещо повече,той им ходеше на крака в офисите(в офиса на Гергов в ЦУМ),а сега щял да прибира незаконно придобито имущество от новата си позиция.Ха,ха,ха!

168

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, че политиците носят отговорност. Та затова са притиснали олигарси те. Искат да ги изтупат като брашнян чувал. Но олигархията пари не дава, само взема. Че не знам. Който не ги дава доброволно, ще го гонят до дупка. До там са стигнали нещата.

167

ДО 49

преди 4 години

Защо само ,,герберите " бе млади другарю. Вие наистина си защитавате олигарсите!!! За каква тогава промяна говори вашата другарка Нинова? И каква точно е ,,дружбата" на Гечев" с Божков???Как точно промяна искате в едно стакива като Божков,Гергов,Василев,Манджуков,Ветко,Баневи,Гущеров,К.ДобревИнджов и още и още ваши хора???Не герберите ,а обикновенните хора им търсят сметка за кражбите и незаконното им забогатяване на наш гръб!!!

166

До 167

преди 4 години

За парите на Европа отговорност носят единствено политиците.

165

Анонимен

преди 4 години

Айде,бе Гешев!Докога ще чакаме да си "прибереш" Божков.