157

Анонимен

преди 4 години

Вижте възможно е Г-н Божков да е измамил държавата с данъци, но има още много чужди фирми които мамят с истинските си приходи и ощетяват държавната хазна, ам никой не смее да ги закача. Донякъде прокуратурата са прави да реагират при събрани данни за финансови злоупетреби, но за съжаление държавните мъже преувеличават събитията и правят от мухата слон за да издигнат ретинга. Що се отнася за фк Левски няма да допускат да фалира поне на този етап.

156

Задачка със зор

преди 4 години

Колко прости тикви требат за да се гепи един крадлив череп?

155

Анонимен

преди 4 години

Най лошото е, че има хора които защитават доказан престъпник като Божков. Не помните ли, че го взривяваха в колата и едвам оживя. Кой взривява почтан бизнесмен. Явно червените каскети ги е яд , че няма вече кой да ги финансира.

154

стоящ

преди 4 години

До АнонименДа, не нарушавам Закона, и през целия ми живот не съм извършел престъпление. Тъй като съм възрастен пресичам само на "зебра". Доволен ли си? И, ако някой българин не пресича на "Зебра", значи ли, че е измамник, убиец, крадец, мафиот, че укрива данъци и трупа милиарди чрез измами и далавери??? Жалък ***.

153

Анонимен

преди 4 години

Където ще е следващата екскурзия на Боко , то там е и Божков!!Остава да чакаме и се насладим на боксовият мач.

152

Застраховател

преди 4 години

-- г.Божков си е застраховал черепа ,,оп обърках се ,,исках да кажа главата--за 1 милиард евро при НАС!!

151

Анонимен

преди 4 години

Otkradnatoto li e iznasqno sus samolet???

150

Анонимен

преди 4 години

Лозунга на Олимпик и лотароята" Никой не е застрахован..."

149

Анонимен

преди 4 години

Ако някой не знае.. има флайтрадар, Там всеки самолет се вижда от къде , кога и за къде лети. Я някой с повече време поръчка и напише.Като не знаят куп служби кой къде е да питат нас , да четат форумите, бабите пред блока.. Издирвали лица ?? И къде ги дирят,ами по постоянен адрес и..няма ги.Хиляди ОИД-та, ..нефелни излишни служби

148

Ф.С.В.

преди 4 години

Очаква ни една много интересна седмица - Много ми е любопитно КОЙ ПЪРВИ ЩЕ УМРЕ ?? ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО ТРУПОВЕ ФЕВРУАРИ МЕСЕЦ!!

147

Анонимен

преди 4 години

Бе няма да има никакви проблеми. Лотарията е застрахована в Олимпик, а наградите се изплащат редовно на касите на КТБ.

146

Анонимен

преди 4 години

Да го вкарват на топло, като е заалчнял толкова, че данъка му се е видял много. Затварят го с 3 милярда билетчета, на едно има написано "свобода" и да търка.

145

Възмутен

преди 4 години

Е, няма такава държава! Прав е Слави! Може ли цяла седмица да тръбиш, че Васко-Черепа е направил куп нарушения, и да искаш да те чака на входната си врата! Тези хора не са ли гледали филми и да видят как стават работите! В нормалните държави си подготвяш обвиненията без да тръбиш и тогава отиваш да хванеш Васко по бели ***, а не сега да ти го търси Интерпол! Явно в България това се превръща в практика!

144

Анонимен

преди 4 години

За какво им е в България? Така е по-лесно. Хващат счетоводители, програмисти, жена му са арестували. Него го няма, те ще запеят всички вкупом като разберат , че иначе отнасят всичко сами. исакат запор и конфискация на сметки по света (има си споразумения даже с островчетата тук и там) и готово

143

Виготура

преди 4 години

Един от последните бок.луци от прехода, който оцеля и паразитира на гърба на хорската глупост, мързел и алчност. като си такъв "бизнесмен" що не построи фабрика, не работиш земеделски земи, не създаваш софтуер, ами се занимаваш с хазарт? С хазарт с гарантирана печалба и протекция от държавата и аз мога да се занимавам, въобще не е трудно. Мри там и гний!

142

HA HA HA

преди 4 години

Гешев и прокуратурата са СМЕШНИ. Разбира се че на Летището знаят в кой самолет и за къде е пътувал. Но не искат да го хванат. ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК В БГ ЗНАЕ КОГА ЩЕ ГО ПОСЕТИ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА!!!! После Интерпол да ги лови. СМЕШНИЦИ КОПУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ!

141

Анонимен

преди 4 години

каква наглост

140

Анонимен

преди 4 години

До стоящВерно ли никога не си нарушавал закона? :) И пресичаш само на зелено и зебра... Евала...

139

Тутурутка

преди 4 години

Тоя *** и самолет си е купил,браво!

138

123

преди 4 години

До стоящЧетене с разбиране!!! Толкова ли е трудно?