415

Хан Крум

преди 4 години

До АнонименАми погледни ти колко грешки си направил само в едно изречение - невеж *** - пък тогава критикувай другите.

414

и още

преди 4 години

В скандала около незаконното подслушване на държавния глава лъсна името на зама на Антикорупция Антон Томов Славчев, който вече успя да се открои и при резила с имотите на властта от м.г .Той оглавява разследването срещу ген. Цанко Стойков.Славчев е лицето с най-шокиращата имотна декларация на властта, както и завидни финансови врътки на съпругата си Зорница Атанасова. -----Ама тия са навързани като свински черва , а защо не са по затворите ....

413

фактите

преди 4 години

A какво става в същото време :"Особено близката до бившия шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев - Мария Филипова ще оглави Комисията по хазарта. Тя е работила е за него още когато е бил зам.-министър на правосъдието (въпреки, че е спортен журналист по професия).До момента е зам.-шеф в Комисията по финансов надзор, където приюти свои кадри Вл. Горанов.

412

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

Може ли да му подаря въжето си за пране!???Много е дълго и здраво!Ще го издържи като нищо!

411

Анонимен

преди 4 години

ПО-ДОБРЕ ДА ПРАТИ УЧИТЕЛ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА ТРИМАТА ПРОКУРОРИ ПО Т.Н. РАЗСЛЕДЖАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТА,ЧЕ ТОЛКОЖА ГРАМАТИЧЕСКИ ГРЕШКИ НЕ ДОПУСКА И ДНЕШЕН СЕДМОКЛАСНИК.

410

Хан Крум

преди 4 години

По добре ще е да му осигуриш добър шивач на раирани костюми.

409

Анонимен

преди 4 години

На тиквата му трябваха 10 години да се справи с телефонните измами. А дали се е справил е спорно, може би просто балъците с пари доста намаляха.

408

факт

преди 4 години

на тебе психиатър?

407

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Сайта да не защитава Гешев.......Стига "цензураааааа

406

Анонимен

преди 4 години

Каскет на тракторист от ТКЗС от времето на комунизма.Бойко го назначи и изпълнява стртиктно каквото му каже Винету.Ясно е и на малките деца.

405

българин

преди 4 години

Амииии..в същата насока .да светна "новият главен"! А то ВЕЧЕ стана ясно на обществото ни.Че е тръгнал с рогата на пред Засилен от някоко инерционно! Защо Не вземе да "разследва". Др Цветанов и Др Цачева.За тия прословути " апартаменти" Че и един "министър" имаше там май че? Че там нещата Не са читави И на децата в БГ Им стана ясно!Как така ще се "откажеш от партията" на Боко и ще си "тръгнеш със заграбеното" ? И то Ненаказано и свободно?! Но се оказа че е ФАКТ! Борисов просто "ги пусна"!-:)

404

анализатор

преди 4 години

Гешеф,ти си наша гордост,спасение от свише!Как изчислихте по колко са загубили пенсионерите дето Боко ги глези всяка нова година!ХА СЕГА ПО ФОРМУЛАТА ДЕТО СА ВИ ВБИЛИ В КРАТУНИТЕ,СМЕТНЕТЕ КОЛКО МИЛИЯРДА ЛЕВА СА ГЕПИЛИ ОТ ДЪНДИ ПРЕШЪНС ДЕТО МАДРИТСКИЯТ ПИЯНИЦА ИМ ПОДАРИ!МЪЛЧИШ ***,НЕ СМЕЕШ ДА ГЪКНЕШ.КОНЦЕСИЯ ЗА 1ПРОЦЕНТ!ХОДИ ДА ВИДИШ КАК Е В НАМИБИЯ-5ОПРОЦЕНТА!МЪЛЧИШ ***!

403

Анонимен

преди 4 години

На светлинни години от Цацата.И като образование и като интелект.Лошото е,че и него превърнаха в слуга,но имаше граници и не вършеше чак такива простотии.

402

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 422До Браво г-н Гешев А ало Банов,Мишо бирата,Пацо терасата,Цецко асансьора???Мисля че няма да им се размине, Чичо Гешев като гледам басма не цепи! Ако почне да действа едностранно тогава ще си прав! До тогава нека гледаме 'мача'!

401

pitam

преди 4 години

И все пак аз искам да знам защо 2 млн млади здрави образовани хора бягат без да са крали и продължават да бягат, и неродените и те се готвят за Терминал 2. ай това ми кажете. Баз да са крали а бягат. що така? Аааа правилно, бягат от мутренската държава. А защо не се връщат? Е какво да правят в мутренска държава - децата джендърчета, или отнети, ако протестирш те арестуват за "хулиганство", ако имаш бизнес с едно законче ти го одържавяват и това всичо гешев го правел за се повишли пенсиите на бабите, щото държавата им ги е окрала.

400

Десислав

преди 4 години

Удрий Гешев червените милионери - кръвопийците на народа ни! Почвай и червените лъжливи сайтове! Всичкото що е мошеник и престъпник да слага памперса!

399

Анонимен

преди 4 години

Не ме кефиш Гешев ли си Келешев ли си...

398

Анонимен

преди 4 години

До Браво г-н Гешев А ало Банов,Мишо бирата,Пацо терасата,Цецко асансьора???

397

агитпроп

преди 4 години

Гешев е българският Лаврентий Берия.

396

Анонимен

преди 4 години

Партизан за секс се стяга! Маже *** с възелин! Сбогом далавера отживяла, сбогом ненаказан с чин!