11

Анонимен

преди 4 години

Троловете на герб и симеонов до вчера нямаха нищо против хазарта, в гербестата домус тв непрекъснато се рекламира хазарт, а сега морални. Морален буфосинхронист на властта виждали ли сте хора?

10

Анонимен

преди 4 години

Далаверко се опитво да жонглира с думите и сам си противоречи . Ако някой не спазва закона (преправен по предложение на министър Горанов през 2014г.) в продължение на години, а от комисията назначена от министъра и подчинена на него са си затваряли очите кой е виновният, чистачката или министъра на който ежемесечно е докладвано какви са приходите.

9

Анонимен

преди 4 години

Да ама казината със заложните къщи до тях който разбиха найстина много животи не ги пипате дане говорим за онлайн залозите където найстина се *** яко тоя се прави на луд а няма спечелена битка горкия жалак е.

8

Анонимен

преди 4 години

Сидеров каза по Алфа сутринта, че познава алчвостта му и това не го прави за народа а да си сложи свои хора защото търкането и държавно да е няма да спре, и така неговите хора ке лапат. Каза и че лично го е молил за съдействие през 2009 година като го налазили данъчните че е укривал данъци. Нека го съди ако лъже хахаха

7

Анонимен

преди 4 години

Патерица и кукла на конци на ГЕРБ. Далаверко 00, в предизборната кампания друго говореше как ще увеличите доходите пенсиите а не данъците и репресиите... и няма да обиждаш майките на дечицатаТи внесе ли си данъците от бизнесите при конфликт на интереси в твоите хотелчета пълни с граничарчета

6

Чоко

преди 4 години

Наистина хазарта е като дрогата. Снощи гледах реклама на лотарията по Нова. Появи се женица , уж спечелила от лотарията. Каза, че била самотна многодетна майка едва свързваща двата края. Значи едва се справя но и тя търка билетчета вместо да си покрие неотложните нужди. Пред мен в магазина една опърпана женица едва събра жълти стотинки , за да си купи талонче. Дори й доплатих, защото не и стигаха парите за киселото мляко. Ето за това говори Валери.

5

селянин

преди 4 години

хазарт хубаво ами кога ке се заемете с измамниците лихвари от лесните кредитинали и на тех дадохте лиценз да дерат на воля

4

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

Валерка , Бъди прецизен в изказванията си, че Черепа да не те подкара в съда да обясняваш за какви 600 мил.лв става въпрос и как тълкуваш закона като дявола евангелието. ЗА НАБАЖДАВАНЕ на времето ти осъди един човечец на когото взеха жилището и той почина. Идеше реч за един безнес със скрап за който те кръстиха ВИНКЕЛА. След едно такова изказване бумеранга може да се стовари и върху теб. ЧЕРЕПА е специалист и знае как да мори в съда такива дрънкащи глупости като теб.

3

Анонимен

преди 4 години

ако Валерко заживее в една ромска махала, никой няма да го счита за чужд- типичен расов породист ром отвсякъде.Неслучайно Иванчева те помете на изборите с 3-1 процента.

2

Случаен

преди 4 години

Като е като наркодилърството защо държавата иска да го си го вземе!?!

1

Анонимен

преди 4 години

Всъщност е по-лош