16

do 9

преди 4 години

и не само, операцията 95% е планова, знае се кога влизат, знае се кога приключват и се доплаща по 200+ лева спрямо болницата.Да не говорим че секциото е около час, а едно естествено раждане може да отнеме и 8-10 часа, ако си платил за избор на екип и тръгне в 2 посред нощите ще викат екипа...а така, 60 мин и готови.

15

Анонимен

преди 4 години

Бебе на 2 дена почина в Монтана-съдба ли е? Хайде поправете си заглавието с това и не падайте толкова ниско!

14

до БО

преди 4 години

То не че нещо , но сам не можеш да прецениш отразява ли ти се или не ти се отразява на работата. Пробвай месец-два без и тогава ще знаеш. :)

13

Анонимен

преди 4 години

това е нашата здреопазване съдете ги .изатова народа ви бяга от българия

12

11

преди 4 години

Абе, хора! Лекарите не са вълшебници! Понякога има състояния несъвместими с живота. Ако бебето има болно сърце, какво очаквате да направят?!?? Да, понякога умират бебета, както умират и старци, както умират и хора при катастрофи...Това е животът. Стига сте търсили виновни за всяко нещо на този свят. То на президента (бившия)на БГ му умря от сърце детето...нищо не може да се направи с тези болести.

11

до Лекар

преди 4 години

Студентски град, 1999, лекарските общежития бяха пословични. Тези хора сега са 40 годишни. Не знам какво са научили, повечето сигурно на проба-грешка я карат. Но проблемът са университетите, че ги пускат да завършат. Системата също е грешна. При нас трудно се влиза и после все някак се избутва. На запад е по-лесно да влезеш, но после е трудно и само най-мотивираните успяват.

10

Скарлет

преди 4 години

Секциото трябва да се иэполэва само, когато е необходимо от медицинска гледна точка или по спешност!!! А и какви са теэи планирани раждания всичко това утежнява процеса на раждане!!! Както при всяка операция имаме риск така е и при цеэаровото сечение!!! Адаптирането на новороденото е по трудно эа родилката също!!!

9

Лекар

преди 4 години

2013 завърших,от 10 колеги -2ма вземаха всичко със слушалки,1 беше наркоман,другите бяха средняци,а само двама бяхме такива,които сега ако ни напишете името в нета..има инфо за нашите постижения.Така че...имайте предвид,че тези в студентски град,които пият,друсат и правят оргии,след 10 години ще са лекари,депутати,полицаи..какъвто народа,каквито младежите..такива и лекарите..това е новото нормално.за съжаление

8

Анонимен

преди 4 години

Защо в България толкова много се ражда със секцио? При здрава майка и следена бременност, в другите страни на никой не му хрумва да предлага секцио раждане. Гинеколозите вече не искат да ги събуждат през нощта ли?

7

Анонимен

преди 4 години

Това е най-големият ужас ,който може да се случи на някоя жена.Съболезнования за душичката.

6

Анонимен

преди 4 години

За елементарния ум всичко е лекарска грешка. Неграмотния е нормално да се страхува от онова, което не разбира. Така че нека простолюдието да дава минуси.

5

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ПАРИ НЯМА ЗА НИЩО!!! ЛЕКАРИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО НЕКАЧЕСТВЕНИ!!!ДАЛИ БЕБОКА Е МОЖЕЛО ДА БЪДЕ СПАСЕН Е СЛОЖЕН ОТГОВОР!!

4

Анонимен

преди 4 години

Ако не е било до майката, възможно е всичко да са му причинили на бебенцето и сега да премълчават.

3

Анонимен

преди 4 години

1, ние хората сме смъртни, особено току що родените, там е работата, че не останаха нито лекари, нито сестри, нито акушерки които да виним за това. Съболезнования на родителите.

2

Анонимен

преди 4 години

Неонтолога трябва да се види какво е написал и какво е преглеждал. Не ми е ясно защо още ги вземат и носят бебетата. Бебето си стои до майката и само като се преглежда трябва да се взема от персонала. Така майката ще си го следи и гледа и реагира много по бързо ако забележи, че бебенцето не е добре.

1

Malian

преди 4 години

Е пак ли няма виновни ????????????