146

Анонимен

преди 4 години

Морален човек не изоставя съпругата си и децата и да тръгва с друга "жена".Това става когато се издига в ерархията,а сега като е президент?

145

Анонимен

преди 4 години

Много ги е страх герберите, колкото и да са прости, осъзнават че Радев има голяма обществена подкрепа.

144

Анонимен

преди 4 години

ИМАМ ПИТАНЕ КЪМ КС. АКО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР Е НЕНОРМАЛЕН, МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ ПРАТЕН НА М СИ В П?

143

Анонимен

преди 4 години

Ами естествено, че не са подслушвали президента! И за да приобщи прокуратурата такива СРС към образувано разследване, естествено е, че те са законни!

142

Анонимен

преди 4 години

Зеленият чорап да дава оставка!

141

баба мара

преди 4 години

аз не разбрах кого подслушват и имат ли разрешение за това с тези си деиствиягешев осигурява 2 мандат на ген радев

140

Off

преди 4 години

Шапкарев не за първи пъ прикрива близки - ами баща му с катастрофата? Очевидно е прикрил и моралните си ценности, когато са го избирали за президент...

139

Анонимен

преди 4 години

До 212 .По долу е коментирано по гушата му си личи, че е огладнял Пеликан.

138

Анонимен

преди 4 години

Проф. Георги Петков Близнашки - Ръководи организацията на БСП в София, в началото на 90-те години. Бил е член на Висшия съвет на БСП. На 7 март 2014г. година със свое решение Националният съвет на БСП прекратява членството му в БСП за уронване престижа на партията. Назначен е с указ 200 на президента Росен Плевнелиев за служебен министър-председател на България от 6 август 2014 до 7 ноември 2014 година. Е, коментирайте те!

137

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Страхотен главен прокурор се избра , и то с гласуване разбира се, демократично. Е нищо, че беше издигнат само той по порядъка на Северна Корея. От една страна имаме криза с всички язовири и водоподаване, внос на отпадъци от всички възможни държави а от друга имаме някаква случка за назначена жена на принципа "мой човек" както са 90 процента от администрацията. Тук гербавите си набиха автогол , и то голям. Все пак раненото животно хапе най-жестоко като е притиснато в ъгъла.

136

Кжкжкбоб

преди 4 години

В каква помия живеем- собствената ни прокуратура да си служи с компромати.....

135

Цкжкжкж

преди 4 години

Този като е професор, защо не коментира на какво правно основание са правени записите и по- важното,законно ли е да се публикуват СРС по съдебно производство ако има такова. Поредният ибрик

134

Анонимен

преди 4 години

""Появиха се твърде много неща, които той не е очаквал, че ще видят бял свят,""........... абе професоре, много добре е знаел президентът съдържанието на записите и затова е поискал "предизвикателно да се изяснят мотивите". На кого слугуваш професорееееее?

133

Cjcjvjviv

преди 4 години

Близашки е *** от най-долните. Политически номад и нагаждач!

132

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Моралът на Резодента

131

Анонимен

преди 4 години

Скочиха срещу президента, единствения който се противопоставя срещу шайката на ГЕРБ.Само да внимават, защото 3 милиона българи са го избрали.

130

Анонимен

преди 4 години

Значи, юристът на ВВС посочва на командващия ВВС, че разследването извършвано от КПКОНПИ е незаконно, защото разследва евентуален конликт на интереси със задна дата. И на всички и ме ясно , че в случая се търси под вола теле само и само да се наметри някакъв косур на Радев; Служил съм навремето на летището и Граф Ифнатиево - там има едни малки жилищни блокчета, в които настаняват офицерите от гарнизона. Така че там е прието на всеки служещ да се осигурява жилище.

129

КЕШев

преди 4 години

Оставка на Президента, който е избран от народа!? Тоя Близнашки съвсем откачи. Ясно е, че се превърна в говорител на Пеевски и Доган! Чрез него заплашват Президента, но по-скоро ще изкарат хората на улицата!

128

Анонимен

преди 4 години

До до 194може той да я е уредил и да го е платил! нали са били любовници!

127

Анонимен

преди 4 години

194- А КЪДЕ ЗАБУТА ПЪЛНИЯТ ЧЛЕН- М-ХЪ СЕЩАМ СЕ...