38

Мюмюн

преди 4 години

Най ми хареса молитвата за тоалетната.А по време на акт ще си мисля за нашите духовни водачи на задна прашка Ахмед Доган и Лютви Местан....

37

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Брях, брях, брях ! Ти, да видиш. Понеже нашта Банкянска тиква не ръси глупости всеки ден, взели сме на турците да се подиграваме за Ердоган.Ми, разходете се в събота до комшиите, за да видите, че така, както "чакат пред портите на ЕС", така са със 100 години напред пред евроатлантическа България.Не знам кой е станал за смях ! ... Ние ли ? Те ли ? ...

36

Анонимен

преди 4 години

Духовният водач ще показва на младоженеца нагледно върху булката как се правят деца.

35

бай ганю

преди 4 години

като поглеждаме на комшиите и им се чудим на дивотиите е същото нещо как другите по на запад поглеждат към нас и те се чудят на нашите дивотиитази висока безработица сред младите дали не се дължи на факта че в образуванието вместо повече да се набляга на важни смислени неща се набляга прекалено много на религия която след завършване не храни челяд и не плаща сметки както би било с владеенето на занят

34

Анонимен

преди 4 години

Опитите на мъже да забременеят в Турция продължават от векове. С гастарбайтерите - вече и в Европа.

33

Анонимен

преди 4 години

Ако тази снимка не беше снимана в изостаналия Анадол а в Европа, на нея вместо женски пингвин и мъжки пингв'н щеше да има епилиран мъж и брадата булка. Ама в изостаналата Туркия всичко е наопаки с Европата.

32

Анонимен

преди 4 години

Не е ли унизително за "гордите турци" да подскачат и да скимтят пред портите на ЕС?

31

Анонимен

преди 4 години

Изостанала Турция! Все още правят секс с жени! Боже каква гнус!

30

Анонимен

преди 4 години

повече млади безработни-повече метежи.

29

Анонимен

преди 4 години

Съвети не давайте , пари дайте. И според нашия парламент 300лв са си добри пари на месец ама хората друго мислят

28

Иво

преди 4 години

Като за начало да започнат любов с жени да правят.

27

Анонимен

преди 4 години

Е това ме фърли в тъч. ИЗНАСИЛИЛИТЕ МАЛОЛЕТНИ НЯМА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ АКО СЕ ОЖЕНЯТ ЗА ИЗНАСИЛЕНАТА. ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ПРИЕМЕ ЗАКОНА В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ. И тия имат претенции за Европейска държава. А пък тук в Германия същите тези европейци още не са се научили че се яде на маса с лъжици и вилици а не се топи с пръсти от обща тава. И това са Турци които живеят в Германия Трето поколение. По някога ми идва да ги запаля живи ама се въздържам че тук в Германия ще ме осъдят като че съм убил хора.

26

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой от Шумен?

25

17 до 34

преди 4 години

Я пак??? Държавите с най-висока раждаемост в света са в Африка. Масово са коеф на плодовитост над 3. Албанците завладяха Косово точно с раждаемост. Ами ЮАР? Ами кметът на Лондон, който е пакистанец? Латиносите в САЩ непрекъснато си увеличават броя. Същото важи и за арабите и африканците в ЕС.

24

Анонимен

преди 4 години

Ако е истина, това е лудост. Религията е вид политически строй, само че повечето хора не го разбират. Всеки говори за повече деца, но никой не мисли за бъдещето на тези деца. Ресурсите са на привършване, повече хора, по-замърсена природа, повече потребление и в един момент нова Световна война ще е неизбежна, защото ние сме безмозъчни същества, които не виждат по-далеч от носа си и населението ще трябва да се редуцира.

23

112

преди 4 години

Прости заблудени хора най-лесно се управляват. Това е целта на управляващите там...

22

До 17

преди 4 години

Има официална статистика, другото са глупости и градски легенди. В африка само в най-бедните и изостанали държави раждат по 7 деца, защото докато навършат пълнолетие остават живи максимум 2. В Иран средната раждаемост е 1.6 деца на жена. Стига сте вярвали на глупости и как африка завладявала европа или щатите. До момента е нямало случай беден и болен да е завладял богат и здрав. Ако ще и 10 милиона чистачи да дойдат, то техните пари няма да стигнат колкото и на двама богати.

21

Анонимен

преди 4 години

Ненормалници. Ще си сложиш фосфорициращи тапети с лика на Ердоган и ще пееш химна по цяла вечер , белким е порядъчно детето. Най-хубавото е, че в края на краищата, всякакви такива повярвали си, историята ги измита на ***.

20

Osman

преди 4 години

Турците казват: едно, ако е ще в егоист, две, ако са ще са съперници, три са равновесие, 4 са берекет. Т.е. традиционно си имат повече деца. За жененето: в Турция за да ти дадат булка, трябва да имаш пари да в гледаш плюс децата, които ще роди. Масово жените сами не желаят да работят. Там такива семейства жената да работи, а мъжа да стои вкъщи няма. Това е срам. Народопсихология, наслоена от векове. Никога няма да се промени. Поне не в нашия живот.

19

Анонимен

преди 4 години

Прочетете как се е забавлявал лорд Байрон в Турция преди 200 години. Прословут гей!