173

До 177

преди 4 години

Няма свестни мъжеА мъжете казват: няма свестни жени.Не вземам страна в спора. Обикновено каквото търсиш, това и намираш. От другата страна са изкривените критерии - повечето мъже търсят по-засукана мацка, а повечето от жените се хвърлят на лоши момчета.Та в повечето случаи свестните се намират, другите цял живот не им стига за реална преценка при избора на партньор. И обикновено - самотна майка с няколко деца от различни бащи.Е това не го разбирам.Да настъпиш мотиката няколко пъти и да жени

172

До 178

преди 4 години

Напротив-теб те има, защото предците ти са направили и отгледали деца.Иначе нямаше да пишеш във форума. Природата го е измислила,всяко живо същество продължава да живее единствено като се размножи.А относно заболяването-вследствие на инцидент е.Никой не е застрахован срещу подобно нещо.

171

до 174

преди 4 години

Пожелавам ти, светлината да е с теб по пътя ти! Пък и смисълът на живота не е в количеството, а качеството. Децата ще предават освен гените и мирогледа и възпитанието...

170

Простаци

преди 4 години

Деца трябва да има, щото вашите умрели пенсии от 300 лева се плащат от работещите. Да, ама тези работещи, трябва да се родят. Абе нека се срине това общество, да дойдат талибаните да въведат малко ред. Не щели да правят деца, имали скъпи вече и тва им в добре. Като станете стари бастуни хип няма да ви пука за скъпите *** дет имате.

169

Анонимен

преди 4 години

Борисов е виновен! Как може да допусне мъжете да имат репродуктивни проблеми?

168

Анонимен

преди 4 години

До 174Правенето безогледно на деца не е начина да се обезсмъртиш. С деца или без деца теб пак няма да те има. Бивайки в кофти здраве на 44 години си е крива наследственост за децата.

167

Анонимен

преди 4 години

Няма свестни мъже.

166

Анонимен

преди 4 години

Не е проблем, че ще намалеем. Проблемът е , че който трябва да се възпроизведе не го прави , а къде къде по-примитивни индивиди, в глобален мащаб, оставят гените си и раждат по 12-15 деца. Трябва ни някой вирус да удря по IQ със 100 процента смъртност...

165

Анонимен

преди 4 години

Имам тежко заболяване, което скоро ще ме прати в гроба. На 44 години съм и съм имал доста връзки с жени,кариера,пари.Единственото нещо значимо,което ще оставя след себе си са двете ми деца.Всичко друго е безсмислено. Яд ме е само,че децата са само две,а не повече. Пожелавам на четящите дълъг живот и здраве,но все някога и животът свършва.Човек живее след смъртта си в потомците си,защото носят неговите гени.

164

До 170

преди 4 години

Демографската криза съществува още от въвеждането на комунизма в България. Средна възраст 28.9г през 50та, средна възраст през 85та 36г.

163

Кети М.

преди 4 години

Българите не стават за бащи - не правят хубав секс, много трудно еякулират, ако случайно забременят някоя жена, са отвратителни партньори, пушат, пият и би ят децата и жените си, затова имам партньор ром, нежен и страстен любовник е, и е много добър с децата ми. Българки, правете семейства с роми, и ще бъдете много щастливи!

162

Анонимен

преди 4 години

Всичките в блока са бременни нямам идея кви са тия проблеми

161

Анонимен

преди 4 години

Децата са смисълът на живота, но човек обикновено го осъзнава чак когато стане дядо или баба. Мизерията след 1989 година ни вкара в тежка демокграфска катастрофа и така 30 години. Управляващите демократи-мафиоти се правят, че не я виждат тази демографска катастрофа.

160

Аз

преди 4 години

До Мъж 155Защо ли и баща ти е мислил така ...

159

коко

преди 4 години

Чети опаковката на храните и химикалите използвани за производството, след това ги проучи виж колко от тях водят до безплодие,и ще разберете кои кара влака.

158

Статистиката

преди 4 години

В България от хората на заплата около 14000 са с брутна заплата над 5000 лева, от които 450 са програмисти. Други 31000 са с между 3000 и 5000 лева, от които 1550 са програмисти. Между 2000 и 3000 лева са 29000 човека, от които програмисти са 2100. 85% от хората на заплата взимат под 1000 лева брутна заплата.Ако говорим за доходи, а не само за заплати, в България хората с доход над 5000 лева са около 1,4% от хората, което е около 42000 човека. 80% са с доход под 1000 лева.

157

Анонимен

преди 4 години

до 164Твоя воля,времето тече и всичко се променя.

156

до 158

преди 4 години

Права си , че е относително, човек трябва да е щастлив, за да отгледа щастливи деца. Заради самото имане на деца, не бива да се ражда. Аз с първия ми приятел се разделих, защото беше от заможно семейство, искаше 4 деца и да си стоя вкъщи. След 5 годишна връзка , аз имах вече фирма, договори и не исках. След някоя друга година, това търчане по света и работа по 16 часа ми дойде в повече. Влюбих се. Родих 2 деца и сега ги гледам вкъщи, готвя, даже у хляб да правя. Щастлива съм.

155

Анонимен

преди 4 години

До 161И защо да "трябва"?! Нищо не трябва, ако не желаеш! Споко, хората няма да се свършат - достатъчно народ се размножават като невидели :) Лично аз смятам ,че да обречеш някого да живее в тоя свят, само заради задоволяването на някакви атавистични инстинкти, без да го помислиш ( ако имаш с какво де), си е признак на егоизъм в най чист вид.

154

явертрев

преди 4 години

Фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост си вършат работата.