14

От Германия

преди 4 години

Що не дойдат да вземат моите деца...

13

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да се увеличава бройката отнети българчета в чужбина.Само в България можем да си позволим да оставим като нещо обичайно и нормално по улиците да се шляят малолетни, да шмъркат лепила, да ходят пияни и друсани, да не посещават училище, да ядат бой или да бъдат тотално неглижирани.Когато тия същите родители си гледат чаветата по чужбините, те няма да станат по-различни. Но в чужбините има ред и правилата се спазват.Слава Богу, не навред е българско. Светът да се е скапал, ако беше.

12

Анонимен

преди 4 години

Никога не биха си помислили даже на други да им крадат децата и колите. Единствено в много по екстремни случаи правят им нещо. Само на българи го правят това на всяка възможност. Знаят че българите са незащитени и българската държава само си мие ръцете. Моя съвет е за хората който отиват да живеят в чужбина е да пазят тайна че са от българия или да казват че са от някоя по престижна държава.

11

Печкин

преди 4 години

Абе, не и обръщайте внимание на тази статия. Я си сипете едно, извъртете един шамар на жаната, после на децата, ей така да си знаят. Ше ви казват тия евролиберасти как да живеете, яяя у лево. Ние сме с матушка Русия, с бащицата Путин, там не отнемат деца и държат на православните ценности - водката и правото да си бием семейството. Да го напускаме този ЕС и да се вливаме в евразийския съюз!

10

КАЖЕТЕ ЯСНО

преди 4 години

и правят така, че децата им да са български граждани, създава големи проблеми по-късно,НЕ ГО КАЗВАЙТЕ ЗАВОАЛИРАНО - НАПИШЕТЕ: ДЕЦАТА ВИ ТРЯБВА ОФИЦИАЛНО ДА ИМАТ ГРАЖДАНСТВОТО НА СТРАНАТА В КОЯТО ЖИВЕЕТЕБЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО Е ХУБАВО НО НЕДОСТАТЪЧНО.ЗАЩО СЕ СТРААХХХХУВАТЕ ЯСНО ДА ГО КАЖЕТЕ?СТРАХ ВИ Е ДА НЕ ВИ ОБВИНЯТ В РОДООТСЪПНИЧЕСТВО *** ГЛАВИ НА НЯКОИКОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ ВЪЛЦИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА

9

Пич

преди 4 години

5 от най-развитите държави в света отнемат деца на тия полуграмотни ***, но те пак реват - "***", "еничари", "либерасти". Нали в Норвегия бяха извратени и искаха да дават децата на смесени двойки, сега и в останалия свят ли е така, ***? Какво трябва да се случи, че да се погледнете в огледалото и да видите, е сте 100 години след цивилизования свят. Аз съм виждал в софийски мол как един мъж на 30 години преби детето си, на около 3-4 годинки, блъска го в земята, удря го. Бие сте бок*

8

Мунчо

преди 4 години

По-скоро бих повярвал на Цар Киро, отколкото на Соросоидната грантаджийка Сачева!

7

Анонимен

преди 4 години

Дават ги на канибали от скандинавските страни...:)))

6

Анонимен

преди 4 години

Само пушилка се вдига.До сега не е върнато нито едно българче.То и къде ли да го върнат? Вече няма домове за сирачета и безнадзорни деца,всичко стана на почивни станции и хотели.

5

ЕвроДемократ

преди 4 години

И по - добре, *** не могат да възпитават деца, а само комунисти, в чужбина поне ще израстнат като личности

4

Анонимен

преди 4 години

четете бе, хора - министърката си е признала

3

Анонимен

преди 4 години

Ама не били баш българчета.

2

Анонимен

преди 4 години

Кой плаща за тази дезинформация ? Всеки случай не е нарочно защото били българи ... пък и от друга страна медиите го правят огромно.

1

Някой

преди 4 години

Това за Хаити не го вярвам!!!! Тамошната система е по-зле от нашата и грам не им пука за гражданите. Отделно че най-близкото бе-ге консулство е в Куба. :D