78

Анонимен

преди 4 години

На ман ми се струва че Гебрев и не знае че е отровен. А такива новини от "британски разследващи сайтове" пускат само при нас. Няма да се очудя ако са фалшиви новини.

77

Анонимен

преди 4 години

Колко удобно да се пазят кадрите от гаража 5 години. А аз където съм виждал камери, записите им се триеха до седмица. Тия са направили библиотека от записи,

76

Анонимен

преди 4 години

Баси некадърните руснаци! Един човек не могат да отровят като хората!

75

Анонимен

преди 4 години

И кой го е изяснил и твърди това?-Потомците на най тираничната ,кривосмучеша , мразена и подла нация в света.Много наивни аналЛизатори имат и кравари и *** им ,ако си мислят ,че човек с мозък в главата , дори и от тяхната *** се вързва на тия глупости.Вият ли бозавите - света е по добро място.

74

Анонимен

преди 4 години

Те това е да се сетиш за ланския снег, само че тоя е от 15 година. Какво викаха за хибридната война.

73

ТЪРГОВЕЦ НА СМЪРТ

преди 4 години

СТИГА ВЕЧЕ С ТОЗИ ГЕБРЕВОТ СНИКАТА СЕ ВИЖДА ЧЕ Е: ДАЛ - ВЗЕЛ. И БЕЗ ДА ГО ТРОВЯТА И РЕАЛНО ТРОВИЛ ЛИ ГО Е НЯКОЙ ИЛИ СЕ Е САМООТРОВИЛ С ЛЕКАРСТВА И ПИЕНЕНО ТОЗИИ ГЕРБЕВ Е ОТ ХОРАТА КОИТО БЕЗЖАЛОСТНО ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВА ДА УНИЩОЖАВА И ДА ИМА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ПОНЕЖЕ ТОЙ МНОГО ГОДИНИ МАСОВО Е СЕЕЛ СМЪРТ СРЕД ХОРА КОИТО НИЩО НЕ СА ПОДОЗИРАЛИ- ТОВА Е ЕДИН МАСОВ УБИЕЦ И НЕ ПРОУМЯВАМ ВАШИЯ ПЛАЧ ЗА НЕГОПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЗА МОМЕНТ ЧЕ ВАШ БЛИЗЪК: СИН,БАЩА,ЖЕНА И Т.Н. ЗАГИНЕ ПОРАДИ ТОЗИ ТЪРГОВЕЦ НА СМЪР

72

до 75

преди 4 години

абе...... какви стъкмидтики четеш, каква Холандия. БВП на глава от население. Само че Холандия е 14 милиона а Русия 146 .тоест произведеното в Русия е десет пъти това в Холандия в реално измерение а не в твоите индекси.

71

хаха

преди 4 години

поредната стъкмистика, изведнъж камери видео, той самия Гебрев се учуди като го питаха. Облекли един по поръчка, гримирали дегизирали уж като заподизрените в Англия и готово, поредна истерия. ФБР щяло да ги разглежда, що не ги дадоха на израелците да ги проверят. Щото ги е страх че евреите ще им покажат средния. Все пак с Путин имат интереси общи.

70

Reptile

преди 4 години

По Берлинският договор ще познаете приятелите си. Онези, които искат ревизия, защото Русия искала голяма България, ама преди войната в ТАЙНО споразумение се съгласили да няма мощна България. Нагло-саксите винаги са ни брояли за ТОР, дали ви харесва или не, това са ФАКТИТЕ.

69

Я па я..!

преди 4 години

Путин казва че това не е вярно.Честен човек и миролюбец.

68

Анонимен

преди 4 години

До 73 СТРАНДЖАТАПодготвяш ли се за любимия ти празник 2 февруари ?

67

Анонимен

преди 4 години

И пак се започна с разни фалшиви новини от английското блато. Американското посолство поздравлява българия за игонването на руски дипломат и след тях от англия подкрепят българия за изгонването на руски дипломат. Е, това нещо да ви говори ? Тези две държави са разработили сценария за дискредитиране на Руски дипломати и нашите празноглавци наведени са го изпълнили.

66

Люхо

преди 4 години

Трябва да *** поне колкото американец, за да им повярваш или да си падаш по кюрдски селянки!

65

Надя

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАСпешно смени лекаря и стимулантите .

64

Reptile

преди 4 години

Аааа, да, походката, как не се сетихме до сега?! Е, нали е пълно с камери, като знаят кога е бил на паркинга - преглеждат камерите на около и.. виждат лицето... ама не искат нещо. Абе, няма нужда, по походката е идентифициран на 100%. Оляха се вече!

63

71

преди 4 години

До: номер 74 (Ziko)Хайде, хайде, няма нужда, много добре съм го разбрал.Освен това съм българин, чист българин, и досега не съм чувал такъв израз на български.И руския го разбирам и говоря много добре, да не кажа отлично.Все пак съм от старото поколение което учеше руски задължително в училище, а бях отличник по руски в класа, без да се хваля.Има една песничка на руския шоумен Семьон Слепаков: "Патриотическая-эротическая" е заглавието. Също много добре обяснява любовта към Русия!

62

В.Узунов

преди 4 години

Що па с такива скъпи препарати. Миша отрова можеше да му наръси хамбургера

61

В.Узунов

преди 4 години

Що па с такива скъпи препарати. Миша отрова можеше да му наръси хамбургера

60

Анонимен

преди 4 години

До 75Полека че ще ти гръмнат вените от напън

59

Василев

преди 4 години

Истинският убиец на Скрипал не е този човек, който твърдят че се е опитал да отрови и Гебрев!Истинският убиец е законспириран дълбоко във Великобритания или е близък роднина на Скрипал, даже не изключвам и дъщеря му!За това се пускат фалшиви версии с изпратен материал в чужда лаборатория, да отклонят вниманието!Скрипал е издал една дузина руски шпиони, но влиза в една сделка за размяна на шпиони!Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Нейтън Макбрайд!ЦРУ!!!