19

Анонимен

преди 4 години

Хайде махайте тези герберски мутри от властта, най-сетне! Направиха България на пустинята Невада с краденето на вода и на Лас Вегас с хазарта им.

18

До Лъжи

преди 4 години

Е, те за тва сме на това дередже... Ше те опраи Слави... точно като *** Бареков

17

Анонимен

преди 4 години

фалшиви новини! българите не харесват Лойко и искат народен съд за ВСИЧКИ политици на прехода, които окрадоха държавата и предадоха националните интереси!!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

До българинКога Бойко Борисов е казвал такова нещо, ЛЪЖЕЦО долнопробен?

15

До: 14

преди 4 години

Е точно пък Слави не го искаме на власт!!!Искаме си Иван Костов!!!

14

българин

преди 4 години

До: номер 9Тая мантра я повтарят, защото са комунисти.Те друго не знаят.Нека си припомним Член 1 от Живковата Конституция - за ръководната роля на БКП.Наследникът на Тодор Живков, Бойко Борисов, повтаря същата мантра в нов аранжимент: "ГЕРБ е лоша партия, но по-добра няма, затова трябва да я търпим".

13

северозапад

преди 4 години

Тоя от чие име говори ? Всеки да говори от първо лице единствено число !

12

Лъжи

преди 4 години

Искаме предсрочни избори, искаме Слави на власт, искаме Слави да вкара в затвора, всички политици на прехода, искаме да им конфискува крадените пари и да влезнат в хазната, искаме правова държава, искаме чистота, ред и дисциплина, както е в западна Европа.

11

Bagyra

преди 4 години

Колкото и избори да бъдат проведени , ще избираме между едни и същи политически муцуни.Показателно е ,че "политиците" ни говорят предимно за партиите си ,вместо за проблемите на държавата и тяхното решаване.Това не са политици , а политикани.Как бързо изглаждат различията помежду си , щом стане дума за облагите им от властта.Така изработиха системата , че няма мърдане.Повече от 31 години приемат куци закони , в полза на едно или друго лоби.

10

АнонимеН

преди 4 години

99% ОТ ПОРЪЧАНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ НА ГАЛЪП СА МУ ПЛАТЕНИ ОТ ГЕРБ!!!70% ОТ ГЛАСУВАЩОТО НАСЕЛЕНИЕ ИСКА НОВИ ИЗБОРИ!!!! НО КОГАТО ГЕРБ ТИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ ДА ЛЪЖЕШ ЗА ТЯХ!

9

Анонимен

преди 4 години

Щото не са българи а руснаци!

8

Анонимен

преди 4 години

"Българите не харесват политиците, но и не искат предсрочни избори"Стига с тая мантра. Искаме избори. Идват, оцапват пейзажа година и ги махаме. Повече не ги избираме. Да си знаят следващите, че ако оцапат пейзажа ще си ходят. Е, ще сменим 3-4 правителства, докато свикнат, щото сега са се разхайтили, ама друга оправия - няма!

7

House M.D.

преди 4 години

От заглавието излиза, че са питани всички българи."Това са "сини" фенове, фенове на Слави Трифонов..."Откога вентилаторите имат право на глас?

6

Анонимен

преди 4 години

Поредните манипулации - така да си вървяло, щото иначе щяло да е по-зле.

5

Анонимен

преди 4 години

Придворните лакеи плъзнаха да ни обеждават че с гербавите е зле, но без тях ще е по-зле.

4

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДОБЪР ЖИЗНЕН СТАНДАРТ, ЧЕСТНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД, ЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ, ПРОЗРАЧНОСТ, ПОЧТЕНОСТ, ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА БИЗНЕС, ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, НАУКА, РАБОТЕЩА ПОЛИЦИЯ.НО НЯМА КОЙ ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ТОВА, ЗАЩОТО ПОЛИТИЦИТЕ СА НЕКАДЪРНИ.

3

Анонимен

преди 4 години

Те повечето и робство не искаха, ама държаха главичките ниско

2

Анонимен

преди 4 години

не искат ... засега

1

Искат...

преди 4 години

искат и вълкът сит, и агнето цялото.