80

Герб са гадове

преди 4 години

Изтече информация, че ГЕРБ умишлено са източили язовирите. Това е бил отдавна измислен план да се тегли заем от 11 милиарда евро, не случайно беше избрана и Кристалина Георгиева. Парите ще са за ремонт на язовирите, подмяна на тръби и инсталации. Естествено, че една трета ще бъдат откраднати от ГЕРБ за да могат да си подсигурят следващия мандат. Това казват Немски зточници и сводки. Тези некадърници и мафиоти чрез мирен начин не могат да се махнат, единствения начин е всички на улицата.

79

Off

преди 4 години

Само стоманата е цялата в бяло.

78

видими резултати

преди 4 години

Накратко. *** не иска Шайката, ама чака някой друг да му свърши работата. *** го мързи и на избори да отиде. Пропаднал народ.

77

Анонимен

преди 4 години

Институциите са виновни. А институциите - това е ГЕРБ!

76

Анонимен

преди 4 години

- Господа министри, изяснихте ли ситуацията?- Да!- И каква е тя?- Е, чак толкова не сме я изяснили!

75

Анонимен

преди 4 години

Може и без избори защото няма за кой да се гласува,президентът да назначи експерти за министри,а не политически калинки. Вземете последното назначение плямпалото Ревизоро,още повече съм притеснен за въздуха и водата в БГ след като подобно лице е начело на министерството.

74

Анонимен

преди 4 години

Перничани са едни гадни комунисти - нарочно пият вода, за да саботират управлението на ГЕРБ. В тоя град живеят едни мрънкалници - смениха им министъра и вместо да са щастливи и радостни, пак недоволстват.

73

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Всички съоръжения в тая държава са тотално амортизирани и Борисов е човекът, който да определи как ще се разпределя бюджетът и откъде да се започне... - това, че дава приоритет на пътища и магистрали е добре, защото се спасяват стотици животи... - ето идва ред и на водата, но не може всичко наведнъж...

72

Анонимен

преди 4 години

И после като някой ви каже "нема такава държава", пак разправяйте колко невярно и обидно било.

71

Анонимен

преди 4 години

Разбира се,че институциите са виновни.Да не съм виновен аз.А избори трябва да има,че вече не се трае.

70

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Хората да не са слепи... - нали виждат кой работи и на кой му спират фондовете, поради кражби...

69

Perniк

преди 4 години

До София Да не ви дойдем на гости с преспиване, ха ха

68

Анонимен

преди 4 години

Както и да гласувате, пак тия ще са на власт. Защо мислите, че начина по който гласуват хората, има отношение към това, кои ще бъдат избрани?

67

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТААко гласуваш, им даваш партийни субсидии, а да дадеш субсидии, означава да вземаш държавни пари, които могат да отидат за нещо полезно и да ги налееш в политическите джобове. Докато не премахнат партийните субсидии, аз до изборна урна няма да стъпя.

66

Закачка към 46

преди 4 години

"Върни се към извора и всичко ще ти стане ясно. Институциите са държавността на една държава. Защо на една държава й е необходима..."===Ролята, функциите и предназначението е ясно, но предполагам ще се съгласиш, че в тях работят хора, което означава, че и характерните човешки слабости, манталитет, незнание, рутина и т.н. не би трябвало да са им чужди. Преди доста време някой беше казал, че "кадрите решават всичко". Наскоро друг бе открил "калпавия мат'риял". Май изводите идват от самосебе си

65

Анонимен

преди 4 години

И пак изтребителите виновни, хахаха. Забавен народ. Вие сериозно ли смятате, че тия милиарди щяха да отидат за вас, а не за джипки на любовниците, колежи на Запад за децата и шампанско по алпийските курорти? Като дадоха милиарди за магистрали, та какво, всичко е на дупки и се кара със 70 км/ч :D

64

Анонимен

преди 4 години

До БунгарОт главата, от главата се вмирисва. Личният пример е важен.

63

Анонимен

преди 4 години

Ще вземат повече пари като партийни субсидии, отколкото ще дадат за справяне водната криза на Перник. Да не говорим, че вече са били отпуснали 36 млн. лв. за ремонт на язовирната стена на Студена, за подмяна на водопроводната мрежа и за ремонт на пречиствателната станция. Нищо от тези неща не е свършено и никой не знае как Лиляна Павлова е похарчила тези пари. Защо никой не обелва дума по въпроса?

62

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до ЕдинНегласувалите са направили един вид"пасивна" подкрепа... - това означава, че не са против ГЕРБ, иначе щяха да направят протестен вот и да се юрнат към урните... - и това не е един път, а цели 12 години...

61

София

преди 4 години

Заради 50 000 Перниканци без вода ще останат столичните квартали "Симеоново", "Драгалевци", "Бояна", "Княжево", "Горна баня", вилните зони около тях, град Банкя, както и селата Железница, Бистрица, Панчарево, Кокаляне и Мало Бучино.