81

дон Пипон

преди 4 години

Планът на ран-ът е точно този, да се намали населението на българия на 3-4 милиона. а дали ще го подменят населението със друго /паки, афгани, африка/ не се знае какъв е планът на новите господари. махнахте границите и това си видимите резултати, невидимите после. вижте латинска америка.

80

Van Duke

преди 4 години

Планирам емиграция със еднопосочен билет. ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ГАРАНТИРАНО ОТ Герб най ниски заплати и пенсии в целия Европейски съюз дебилен бг народе ***. Бегай народе докато е още време.След 3 години, Бойко ще приема еврото и ще настане ужас глад и мизерия.

79

Анонимен

преди 4 години

Резултатите от преброяването ще са ужасяващи, Толкова хора починаха напоследък, а толкова малко като бройка са новородените. Отделно, ако пише майчин език - ще се получи, че почти не се раждат българчета в България. Да включат и Германия и КАнада в преброяването

78

Татко

преди 4 години

Засега удържам фронта, защото все още в България толерастията не е навлезнала чак толкова широко. Все още нямаме пакистански банди, които изнасилват бели жени, така че колкото и да сме зле финансово поне някой "благинки" на цивилизования свят не са ни засттигнали. Това ме задържа в България за момента.

77

iii

преди 4 години

До 86: По-*** коментар отдавна не бях чел. Преброяването е стандартна констативна процедура и няма общо с политиката. Може би самите статистици трябваше да го разяснят по- добре, за да избегнат платените ***.

76

Пирин

преди 4 години

Аз се пиша македонец и нищо друго не ме интересува !

75

Анонимен

преди 4 години

Аз да не сам крава с марка на ушото че ше ме бройкат. След един месец се изселвам с целото домочадие. Жената трите деца и родителите ни. Мъчих се да връзвам краищата ама нестава. Мутрите не дават заплати. С 1000 лева какво по напред. Парно 300 лв ток 180 лв. Това ми изяжда половината заплата. Децата нито са нахранени нито са облечени. Защо да ги мъча тук без бъдеще. В Австрия детските са 200 евро на дете. Заплатата ми щее над 4,000 евро. Там нямат Мутри и Мутреси.

74

Име

преди 4 години

От сега ви казвам...бройте ме емигрант...на 52 години съм...

73

Швестер Велко

преди 4 години

Това е подигравка с народа...!!! Бате Винету се е.... ва с нас!!! На стената - разстелят!

72

Анонимен

преди 4 години

В графата религия ще има ли този път избор, че не вярвам в невидимия човек в облаците? Не искам да съм в една група с педофили,хомосексуални(баба гуси и палома) и гнусари дето не се къпят като попа на нашия квартал.

71

ВИЖ СТАТИСТИКАТА

преди 4 години

До Анонимен 71ХУБАВО ПИШЕШ НО РЕАЛНОСТТА Е ОБРАТНА:ЕМИГРИРАТ МОЖЕЩИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ А В БЪЛГАРИЯ ОСТАВАТ НАРКОМАНИТЕВИЖ СТАТИСТИКАТА

70

Статистик

преди 4 години

И без да питате се знае. Поне 60-70% от хората в трудоспособна възраст искат да емигрират и да имат деца...в чужбина.

69

Анонимен

преди 4 години

Педишното преброяване го направих онлайн и писах пълни глъпости на всички върпоси, само името ми беше вярно :). Сега мисля да направя същото :D. А те нека си питат каквото искат :)

68

Гурбетчия

преди 4 години

Ама кой ще питат, то се вижда! Дори няма кой да питат.

67

Т.Шак

преди 4 години

До МиленСвободата, Миленчо, си е свобода. Една от най-големите ценности в живота ни. Свободни сме да заминем, свободни сме и да останем. Въпрос на избор, който преди нямахме. Не е лоша шега свободата да си потърсиш мястото под слънцето, вместо някой друг да ти го натрапи.

66

Анонимен

преди 4 години

Ще има ревизия от министър Язовиро.

65

Прочели ли сте ги

преди 4 години

Колко книги имате?

64

Т.Шак

преди 4 години

Ха-ха-ха!"Какви са бъдещите ви творчески планове?" Събрали информация за настоящето, вече правят статистика на бъдещето. Гадатели.

63

Гена

преди 4 години

Глобализацията е лоша работа, особено за такива малки държави като България. Но е и добро, понеже се оттичат хейтърите навън. По този начин се чисти една нация . В една страна остават само най-коравите и свързани със държавата си. Гена от Сейшелите

62

Анонимен

преди 4 години

Въпрос: Мислите ли да емигрирате?- Еми, аз такова, не мисла.Въпрос: Мислите ли да имате деца?- Еми аз нал вечи ва утгуворих, че не мисла.