39

росен

преди 4 години

До До 49Референдума има препоръчителен характер, а не задължителен.Швейжария има по два референдума на година, я приемат един, я не.В да видим, дали ще излязат поне половината българи да гласуват другата година.Учете немски.Инвестирайте в обучение.Германия е в ЕС и има нужда от 200 000 нови имигранти поне, годишно.Австрия и тя търси.

38

Анонимен

преди 4 години

Берачите получават конкуренция.

37

До 49

преди 4 години

Ако нашата избирателност стане, колкото тяхната, ко ши стани? Нищо. Референдума нали мина минималните граници? Мина, 400-500 хиляди гласуваха за него. И, какво стана? Едни голямо нищо. Нашия парламент не си хареса и едно от условията.

36

Василев

преди 4 години

Селяни прости, Грета от Швеция с модерната яхта иска чиста екология, а нейаната връстничка Мамбуто от Мали иска една паничка с храна и чиста вода от канализацията, да се изкъпе, а Пенка от Перник и тя горката ,вече влезе в пубертета и не може да се подмие, защото герберските експерти правят ремонт след ремонта на ремонта и дърпат страната с двуцифрен растеж, но в язовир Студена има едно чудовище-зълвата на чудовището от Лохнес , с диверсия докарано от гадните и подмолни британци!Харитидж!ЦРУ!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Как работят африканците мераклии ?Преди време един колега-инженер се завърна от Африка и ми разказа следното:Искал да си наеме чистач за квартирата, като се знае че местната тарифа е $40/месец.Намерил един и му предложил $80, за да го "мотивира". На другия оня води един подобен на него и предлага: Ето този ще работи за 40, а разликата остава за мен...

34

!!!

преди 4 години

до 44Като не ти отърва,така ще кажеш.Имаше референдум,имаше избори.Изборите бяха с огромна разлика.Когато нашата избирателна активност стане,колкото британксата,тогава ми говори за техните уж фалшифицирани избори.Не става с общи приказки само.Стани наблюдател на нашите,после на британските избори ако искаш и тогава ръси общи приказки.Истината е,че ти си в мизерията,а не Джонсън.Той едва ли се вълнува от нашите глупости в коментарите.

33

росен

преди 4 години

До Petar, NYВерно, не може да се конкурира, ама живота ще тече по нормален начин.Хеле пък NY, със стресирано-депресивни дебели психопати със неконтролирано оръжие с 50% жълто/черна жилка.*** в Тексас, там е по-нормално.За Швейцария, Норвегия, Цанада, Австарлия, Н.Зеландия не им трябва ЕС, защо на УК да им трябва ??Аме ти да не си Юбер там ???

32

Сралин поц

преди 4 години

Поздрави на кафяви :-)

31

!!!

преди 4 години

Петър НЙПетре,как ще се прецака Великобритания с излизането от ЕС,като точно ЕС налага огромни ограничения за търговия на държавите,като обаче се толерират Германия,Франция,Швеция,Холандия.Вече няма кой да се меси в данъчната им и банкова политика.Виж ни нас как сме прецакани.Хем да нямаме дефицит,хме да теглим заеми,хем да сме вързани за еврото,хем да си продаваме тока евтино и да купуваме скъпия германски....кой е прецакан?

30

Анонимен

преди 4 години

До Petar, NYМожеби искаше да кажеш страхотно *** хумор хаха.

29

Petar, NY

преди 4 години

Англия се прецака здраво. Не са толкова големи за да се конкурират икономически на САЩ, Китай или Европа. Ще си останат остров с грозни хора със страхотен хумор и невероятна музика.

28

!!!

преди 4 години

Вие какво се дразните на Джонсън?Човека си направи избори и разби лейбъристите!Това не са ву БГ избори с 30 процента участие и напечатани бюлетини.Британците вместо да негодуват в коментарите излезнаха и гласуваха.Протестираха въпреки цялата проЕС пропаганда.Взеха се в ръце.А вие какво направихте?Избрахте Бойко за трети път :).И Фандъкова,и онзи на Варна...Вие живеете в България,какво сте се запанили на Джонсън!Смехорани!

27

росен

преди 4 години

Учете езици.Инвестирайте в обучение.Германия е в ЕС и има нужда от 200 000 нови имигранти поне, годишно.А не да ми слагате минуси.

26

аха

преди 4 години

Ами много хубава статия.Сега вземете този текст и вместо британски/Обединено кралство, заменете с европейски/Европа, снимката на Борис сменете с тази на Урсула-как-и-беше-името. И вместо европейски работници без квалификация заменете с британски хулигани алкохолици /пияници и ще получите пълната картина.А, и заглавието трябва да стане Брюксел нарежда - британските аклохолици ще се редят за визи заедно с дриплювците от Далекостан и Бимбинистания, даже зад тях

25

Анонимен

преди 4 години

Много рядко ми се случва , да гледам някой на снимка и да ми се иска да му размажа физионамията.....е тоя бозавия е такъв

24

Василев

преди 4 години

Как Веска Меджидиева , снахата на Мирчо Спасов избяга в Африка!!!Лошо ли живее в Африка, Кака Веси!!???Селяни прости, животът е жесток!!!Агент Брендън Гарвахал!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 4 години

До Василев: в Африка колко хиляда милиона хора живеят???.И като ги има , имат си и ресурси - какво са направили ? Я виж в сащ , където се опитват да ги цивилизоват от 200 години -и пак до никъде не са я докарали !Само със заучени клишета не става , агенте на цру Василев , трябва и някоя и друга мисъл ....

22

rosen

преди 4 години

В момента на черните е много трудно да дойдат ОТВЪН и да работят тук.Това иска Борис да каже.След другата Коледа така трудно ще е и за ЕС граждани.А другите черни в УК са родени там от родители имигранти.А не миризливия румънец да пристига с румънски ван трошка, да смъче де що има за крадене, да подбива цената на работа наполовина, взимащ помощи, домъкнал жена *** и чавета неговорещи английски.Също като със София - стана 2.5 милиона.А ревящия УК бизнес ще получи евтини афр роби.

21

Анонимен

преди 4 години

Когато европейска страна си избере за лидер резан картечар а за кмет на столицата индианец свършено е с нея и с белият цвят.

20

Енгилиз

преди 4 години

Борка тамам ли си брат?