190

Слава на героите!

преди 4 години

Ген. Луков е герой от войните.Точка.

189

retro

преди 4 години

За паметта на ген. Христо Луков и за безпочвените обвинения в антисемитизъмhttps://voinaimir.info/2017/12/hristo-lukov-antisemitism/

188

vlady

преди 4 години

Сегашните управляващи следват достойно делото на ген. Луков - закупува се остаряло въоръжение на завишени цени и се усвояват пари. Подвигът на ген. Луков проличава при бомбардировките над София - закупените на завишени цени остарели зенитни оръдия се оказват практически безполезни.

187

Loyko

преди 4 години

Повечето коментатори не са виждали жив евреин през живота си,ама им дай да дрънкат простотии.Все някой ни ограбвал,невидима ръка ни управлявала и т.н. От евреите сме виждали само добро и продължаваме да виждаме...Те не са виновни,че са най умните на света.Само можем да се учим от тях...

186

джo

преди 4 години

Kъде е полицжията да рзгони убитаците на луковия фашистки марш?Какъв съд, какви 5 лева? Съда не важи изобщо, зщото има международна конвеция за забрана за прповядване на фашистка идеологи!

185

до Ханс

преди 4 години

На Луковград ли да го прекръстят, или на Лукова глава?

184

нормален

преди 4 години

Не можеш ли да вденеш, че има само едни арийци? Няма втори или трети арийци! Те са се смятали за богоизбрани, и това им е давало "моралното право", другите да бъдат избити, особено източноправославните и славяните. Не случайно немците избиват над 5 милиона поляци, и то католици!.................................Тъ п си, невеж, промит, упорит...

183

толерантен

преди 4 години

Трябва да бъдат преследвани жестоко вскякакви прояви на фашизъм и комунизъм! Да започнем с ***, като неотложна задача...Да развалим договора с Лукойл и да я изгоним. Да спрем да плащаме милиарди данък Русия........................................"Комунизмът" и "фашизмът" ряпа да ядат пред днешната демоНОкрация.

182

Ханс

преди 4 години

Нека да няма Луков марш, но да отдадат заслуженото на генерала и да прекръстят Кюстендил на негово име.

181

Анонимен

преди 4 години

Трябва да бъдат преследвани жестоко вскякакви прояви на фашизъм и комунизъм! Да започнем с ***, като неотложна задача...Да развалим договора с Лукойл и да я изгоним. Да спрем да плащаме милиарди данък Русия..

180

До нормален

преди 4 години

Не можеш ли да вденеш, че има само едни арийци? Няма втори или трети арийци! Те са се смятали за богоизбрани, и това им е давало "моралното право", другите да бъдат избити, особено източноправославните и славяните. Не случайно немците избиват над 5 милиона поляци, и то католици!

179

Анонимен

преди 4 години

"да бъде чувствително и нетолерантно към всички форми, всички прояви на национализъм"Тая трябва да бъде призована обратно и уволнена веднага.Интернет *** и леберасти, единствените работещи за България през 20 век са националистите. Червените предатели мълчат за репресиите срещу Българите в Македония, Атлантическите предатели мълчат за репресиите срещу Българите в Гърция. Поклон пред генерал Луков.

178

Василев

преди 4 години

Комунизма,нацизма,холокоста,сталинизма,путинизма,евоатлантизма,тръмповизма,двете световни войни,еко движенията,истанбулска конвенция, това са все еврейски ционистки конспирации и целта е само една създаване на еврейска държава и подчинение на 99,99% от населението на земята от 0,0001% мръсни еврейски ционистки изчадия!!!Агент Даниъл Брадлийв!ЦРУ!!!

177

нормален

преди 4 години

Ако Червената Армия не беше освободила България, прошляците от Луков марш нямаше да съществуват. Защото арийците не признаваха други раси, освен тяхната. Те бяха решили, че са свръхчовеци, и че всички останали трябва да бъдат унищожени, за да могат арийците да завземат техните територии..........................Сигурно не знаеш, че българите бяха определени за "арийците на Балканите"? Не без основание.Пък и едва ли е само това дето не знаеш, ама бързаш да се изкажеш с промито мозъче.

176

антифа

преди 4 години

Ако Червената Армия не беше освободила България, прошляците от Луков марш нямаше да съществуват. Защото арийците не признаваха други раси, освен тяхната. Те бяха решили, че са свръхчовеци, и че всички останали трябва да бъдат унищожени, за да могат арийците да завземат техните територии.

175

рррр

преди 4 години

оди се гръмни бе ! какъв генерал е тоя корумпак и фашист луков, то и една фамилия.И внимавай с евреите щото при тех ве4е не е като преди 80 години.Нали знаеш как е свършил нациста Айхман примерно.Клоуни дето петнят името българин

174

българин

преди 4 години

Ген. Луков е голям български национален герой!Той не е харесван от враговете на България.

173

Василев

преди 4 години

Какво лошо има в това човек да бъде патриот и да не иска ресурсите на страната да изтичат в мръсни еврейски ръце изцапани с кръв!!!За едни е лошо, за васалното ционистко правителство и еврейските организации е лошо, а за българския народ е добро!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

172

СССР2

преди 4 години

Целта на парада, ако не сте разбрали, е да се забранява и осъществява въпреки това всяка поредна година. Нали трябва да има нещо, което да напомня за монархо-фашизма, така че да младите да знаят какво се празнува на формално отменения 9.IX

171

!?

преди 4 години

Страхува ги и мъртъв. След един век.