12

До 7

преди 4 години

Ти колко правителства помниш ,бе юнак ? И кое не беше от кол и въже ? На бай Тошо,на Луканов,Беров/,Попов,Виденов, Симеон Станишев,тройната........и във всичките Доган?!?! Помниш лиНейчо със: ,,Егати правителството ,щом аз съм му вицепремиер"Явно си пъпчив пубер!!!

11

Позорище

преди 4 години

Правителството все повече прилича на сборище некадърни крадльовци, начело с винету

10

Анонимен

преди 4 години

E, че то цялото правителство е събрано от кол и въжЕ, начело с Гойко.ТИ ЗАЩОТО СИ МНОГО ХУБАВ! Я КАЖИ КОЙ СИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБЕ - КОРИФЕЙ НЕУДАЧНИКОВ!

9

Бай Шиле

преди 4 години

Ама как му отиват снимките.

8

Пенчо Кубадински

преди 4 години

Тези че не са стока, не са, ама я ми покажете някой, който да е...Всичките искат власт и пари. Ако случайно някой свестен попадне във властта, или ще го направят като тях или ще го изгонят. Няма спасение...

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Каракачанов излезе много печен. Единственият от патриотите който въздържа емоциите си и показва постоянство в разсъжденията си. Към всичко трябва да прибавим и голямото му чувство за хумор и самоирония. Не се взе никога на сериозно! Голямо Браво!

6

Анонимен

преди 4 години

E, че то цялото правителство е събрано от кол и въжЕ, начело с Гойко. Нормално да изглеждат така. Това обаче ни е най-малкия проблем.

5

Анонимен

преди 4 години

Гласувахте за този бакалин, сега му яжте Ф-ките.

4

Анонимен

преди 4 години

Големия смях е защо агент Иван не е в затвора за продаване на български паспорти

3

България над всичко

преди 4 години

тия "колажи" 5 годишен ли ги е правил хахахахахахахая си чистете пъпчиците от снимките с фотошоп, че да има лакове и не се правете на оригинални, че сте гола вода, позьори

2

Анонимен

преди 4 години

Всички са големи умници у фейсбикаджийската клюкарница.

1

браво

преди 4 години

Шкембе воевода е върха и два пръста от горе !! Трябва да се гордеем с такъв министър на отбраната !!