67

Анонимен

преди 4 години

Екология няма на практика и не спазват никакви екологични норми.

66

Анонимен

преди 4 години

Е , и ??? Как се казва бушона няма никакво значение ! А като няма значение има ли смисъл ??По добре сложете Минчо Праздников , или....новата Плевнелиева ( или той е вече Банов)....Хидро инженер...готов имаме и го пренебрегват...уф

65

Лоша новина

преди 4 години

Лоша новина за българския народ.

64

Анонимен

преди 4 години

До АНТИНе съм член на никоя партия нито в миналото, нито сега! Моля, не ме вкарвай към бройката на едни или други фенове партийни.

63

АНТИ

преди 4 години

Ще кажа истината гола - на този ветровит е стола.В окрадената ни "държава",грабежа пак си продължава!

62

Анонимен

преди 4 години

ПАТРИОТИ АМА РУСКИ, НЕ БЪЛГАРСКИ

61

пияница мистик

преди 4 години

Това ми прилича на вица за двете мутри, дето като ги срещнал боса им и ги питал какво правят, те казали: ами едни пари тука менкаме...А те си *** един на друг в устите за бас :))) И тези нашите тук политици същите, *** си в устите, ама 30 години все едни и същи си се менкат

60

Анонимен

преди 4 години

А има ли ИТ кард тоя ревизор? За един преятел питам.

59

Градация

преди 4 години

След министър, който НЕ ИСКА ДА РАЗБИРА от екология преминаха към назначение на министър , който НЕ РАЗБИРА от екология. Това министерство очевидно е излишно защото се грижи най-вече за мутробизнеса, а ПРИРОДАТА Е САМО ПРЕЧКА.

58

Анонимен

преди 4 години

В БСП оставки на министри не е имало никога за грабеж и корупция с изключение на Нинова която беше изгонена от Станишев за кражби от министерството.

57

АНТИ

преди 4 години

нито извършва ремонти по водопроводите в цялата страна и язовирите-----------------------------------------------------------------------------------------------------При соца имаше строеж и поддръжка, но вие скачахте да дойде сегашния ФАЛИТ !

56

Анонимен

преди 4 години

Разчитат, че с една смяна на бушон хората ще стоят без вода занапред и с мръсен въздух. Тишина от министри и депутати и никой не спира ***, нито извършва ремонти по водопроводите в цялата страна и язовирите.

55

Анонимен

преди 4 години

По крадливи от БСП не е имало, сегашните са направо цвете.

54

АНТИ

преди 4 години

Поредния калпавгербав рестарт,за ДС мафиоти,пак да крадат !

53

ПроСоТо

преди 4 години

едно не ми е ясно:-До кога тая ПАРОДИЯ "Бихме ги десет пъти на избори" ще продължи да диктува битието на клета България?..НИЕ СМЕ УНИКАЛНИ!!..УВИ!

52

ПроСоТо

преди 4 години

имаше един виц на времето:-"Когато нещата в един бардак не вървят,"Мадам" не сменя креватите,сменя..к-вите.."Тая максима важи напълно и за Бардака на Тиквата.......щуротията е,че сменя старата к-ва с още по-стара....Но,толкова може "Мадам Тиква" ,толкова прави....Айде да е хаирлия!...Шкембе пак стисна "Мадам" за ...сещате се..

51

мак

преди 4 години

Оставката е заради ареста и двете кризи, а не защото димов е морален и си тръгва заради несправяне. И не е никаква изкупителна жертва, той бе последния министър и той носи отговорност, но да не забравяме и други некадърници по веригата. А ревизоро може и да се справи, ако работи със специалисти, а не със случайни хора.

50

Анонимен

преди 4 години

И с какви очи казват на хората, че увеличават данък смет и цени на водата? Кой, кой, кой е сключвал договори за внос на опасни отпадъци от няколко държави и срещу колко милиона трови целия български народ?

49

Анонимен

преди 4 години

Мнозинството бг се интересуват от 3 теми,а медиите трият въпросите ни.1. Кога ще спре горенето на чужди отпадъци в БГ,за да можем да дишаме свободн. Борисов ще гарантира ли,че това ще спре?2. какво е положенитео с водата и заплашена ли еполовин БГ от криза заради сушата лятото,есента,и сега зимата? Защо се увеличи цената на водата,какви са тези загуби като течове няма,а ромите да си плащат 3. Кой пуска чума по свинете,и убива бг свинепроизводство,и до кога ще продължава това

48

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Това назначение показва, че властта е напълно изчерпана.