60

Анонимен

преди 4 години

Убийците са раздавачите на нашите пари,като социални помощи.Детски само на майки с висше образование.Цяла армия е тук ,като този и другият от Русе.

59

Б Х К

преди 4 години

Кой от двамата братовчеди да изберем за "човек" на годината ?

58

грешиш

преди 4 години

До Анонимен 66Изобщо няма граница!

57

Анонимен

преди 4 години

"Интересно ми е все още каква е границата на търпимост на българския народ." - ами 500 години е границата както показва историята. Доста загубено племе сме.

56

АНТИ

преди 4 години

За какъв народ говорите ?Аз виждам плeмe заспало.

55

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е все още каква е границата на търпимост на българския народ.Ами, ти виждаш - едни си лалат за правешкото слънце, други люто пцоват БХК, трети зоват за въстание и т.н. Накрая всички си пият ракийката, плащат си данъците и си трайкат. И така с векове :)

54

Факт

преди 4 години

Пълно е с наркомани,ама се занимават най-вече с дребни кражби и рядко налитат.Кажете боята на тоя и да престанем с фантасмагориите!

53

Д-р Гилотен

преди 4 години

Ей такива .зродчета, никога няма да работят нормална работа, няма да плащат данъци и осигуровки - ще крадат и ще убиват докато някой не ги спре. Обикновено минават години и стотици кражби, недай се боже убийство докато стигнат до затвора. След Х години излизат от затвора и продължават по същия начин. Има ли смисъл да живеят дълго на издръжка на обществото, т.е. кражби. Няма начин техните права да са защитени с предимство пред нашите!?

52

гербисто-патриот

преди 4 години

Случват се и инциденти, няма как. Просто нека да не бъдем прекалено критични, всеки бърка. Както е казано, който е безгрешен, нека той първи хвърли камък. Нека да се прости прегрешението и постъпката, да не бъдем злобни и безсърдечни. Времето лекува, да погледнем напред и да не бъдем критични.

51

M213

преди 4 години

Освен всичко сега този *** ще го храним до гроб. Колкото и да звучи безумно, смъртно наказание си нужно - иначе нищо не ги плаши тези ***, в затвора са си добре и то много. За съжаление ще има още много такива убийства и изнасилвания без значение, в какъв ред

50

Анонимен

преди 4 години

Част от ромите вече са нормални и социализирани и имат конфликт с най- подивелите и неграмотни представители на етноса....

49

Ельоменат

преди 4 години

Този може ли да го ми го пратят за 1 час само и после да го пускат. Ако посегне на дете или жена повече ще му излежа аз присъдата. За час ще се моли да го бяха осъдили на смърт. Мамка им и наркомани

48

Циник

преди 4 години

Така е вече в цяла Европа - на мултикулти ценностите.Към афганистански, арабски, и африкански изстъпления, прибавяме и ромските.Светлото бъдеще на континента е обозримо!

47

M213

преди 4 години

Гласувайте пак за ГРОБ, дето не пипа *** с пръст за да гласуват за тях всеки път. Цялото им управление с цел печелене на избори за да лапат, а ние лапаме хурката и държавата потъва и се мангализира. Честито на всеки избирател на БРОП

46

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

ТЕ ще ни интегрират.Вие, не скачайте много много !

45

Радослав

преди 4 години

До 48Това не е интеграция! Интеграция е когато им набиеш в канчетата, че правата вървят ръка за ръка със задълженията! Това което държавата прави с "ромулите" е свободия и анархия, а те раждат престъпници защото за тях има само права, а няма задължения! Както е тръгнало скоро селата ще са като филмите за зомбита - белите в укрепени сгради ще стрелят по орди зомбита които искат да ги разкъсат и погълнат живи! Ще трябва с конвой да се движат хората от едно укрепление в друго!

44

Сата НАТО

преди 4 години

Правителството на ГЕРБ направи всичко възможно да вкара в затвора Ценко Чоков, който им беше и кмет, и шериф. По един куп измислени обвинения, които си останаха недоказани. Сложиха гербаджийски кмет и това е резултата.

43

Анонимен

преди 4 години

Лошо върви интеграцията другари, лошо. Не се справяме.

42

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че има банани!

41

АНТИ

преди 4 години

Скачахте за демокрация.Получихте ГЕНОЦИД !Така всичко стана по български.