17

Анонимен

преди 4 години

Сериала Ошин беше по непрофесионално заснет от това уж лежерно видео в което искат да ни убедят колко е хубав селският живот в Китай.

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Даже и снима как покълват растенията. Знаеш ли каква камера трябва за това нещо ? Когато говориш за това не казвай "жената", а казвай "екипа".Дори и екип да има за гърба си, това е възгитително! Ти що не наемеш екип и да заснемеш твоите умения!

15

Sichtpunkt

преди 4 години

Стига с вашите плювки!Жената е направила нещо красиво и стойностно! По-добре това отколкото да бъде пpo*итутка или обикновена работничка!Всеки човек има дарба, но не всеки може да я открие!

14

Sichtpunkt

преди 4 години

И като гледам как е застанала като модел,осветлението на клиповете е перфектно,контраст,наситеност на цветовете-всичко е като рекламен клип на кока-колаТи що не застанеш като на Мерцедес рекламата? Това, че е омъжена и има дете, я прави още по - достойна за уважение!Завистта не е добро качество! Язди кон, сече бамбук, прави ракия, пече агне и още и още.. Нека бъдем позитивни

13

Анонимен

преди 4 години

До БРАВО :) Ми то това е идеята на "бедното момиченце с професионално видео"!Да ти я преведа ли-"връщайте се на село,да копаете и да садите ориз,че вече няма кой да го прави!!ВИЖТЕ КОЛКО Е ЛЕСНО И ПРИЯТНО В КАЛТА!ЩОМ ТЯ ГО МОЖЕ,МОЖЕТЕ И ВИЕ-СТИГА С ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ,ФЕЙСОВЕ И КОМПЮТРИ"

12

БРАВО!

преди 4 години

Ш, ей това е жена, такава жена - дай Боже, всекиму. Не като нашите кифли дето само се чудят каква козметика да си поръчат от Амазона, че и все с моята карта да ... И могат да готвят само пици ама от готовите...

11

Анонимен

преди 4 години

Много трогателно!И като гледам как е застанала като модел,осветлението на клиповете е перфектно,контраст,наситеност на цветовете-всичко е като рекламен клип на кока-кола :) 100 годишната баба,за която е отишла да се грижи,е пълен професионалист!Следващите клипове на бедното момиче в най-затънтената провинция на Китай,ше бъдат 4К или 3D.Какво да правиш-беднотия :(

10

Sichtpunkt

преди 4 години

Малка магьосница!Дори някой да и е правил професионално видеото, дори и да има зад гърба си някой мъж, тая изпотрепа рибата. Толкова сръчна, бързо работи, красива и най - важното умна щом се е възползвала от уменията си да използва Facebook.Желая на нея и всички способни хора по света, големи успехи!!

9

ДртПрч

преди 4 години

Красиво, простичко и професионално. Прекрасно и възпитателно.

8

Korean soup

преди 4 години

Това девойче ще светне сега китайците, че оризът е само гарнитура и ще настъпи масов световен глад.

7

Неспоменатото

преди 4 години

А зад всичко това стои един мастит червен китайски мандарин от Партията....

6

Анонимен

преди 4 години

Нещо много професионално е снимано. Едва ли е случайно. А виждам, че кара и скутер тип Веспа.

5

ЦИНИК

преди 4 години

Таа мога да зема за жена.Щом в Китай живее на село и в бг то жа мой да живей на село.

4

Анонимен

преди 4 години

Малко като Беър Грилс.

3

селтак

преди 4 години

А нашите звезда са известни само с високо вдигнати крака

2

Роко

преди 4 години

А кой е оператора .... баба и ли ?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

браво на дамата