55

Анонимен

преди 4 години

До до 70 И що тия родолюбци, се метнаха на колесницата на Смъртта и обявиха война на САЩ и Великобритания .окупираха Сърбия и Северна Гърция и убиха над 500 малолетни деца ? Да ти п ..кам на родолюбците .Като днешните родолюбци от ГЕРБ и Патреотарите -съжителство и владичество ,Ботев терорист ,гей паради ,*** ....

54

Анонимен

преди 4 години

Изтрихте ме веднага ***,защото ви казах ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА,ЧЕ ВСИЧКИ,ЦЕЛИЯТ,ТАКА НАРЕЧЕН НАРОД,СМЕ ПРОСТО СТАДО СТРАХЛИВИ РОБИ!!!Цялата ни действителност го доказва,от цял свят се вижда,само умрялото стадо,"героично" разположено пред компютрите, НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГО ВИДИ!НЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕ,А НЕ ЖЕЛАЕ,ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПРИЕМЕ ИСТИНАТА ЗА СЕБЕ СИ!Такова робско стадо, е обречено на самоунищожение!!!!!!!Е,хайде,трийте пак!!!

53

Анонимен

преди 4 години

А хората от службата за борба с мафията,казаха че в *** има и наркотик,не се пренася само ***.В Китай въздуха е толкова замърсен,до такава степен,че не се диша,дори сутрин рано е задушлив,затова забраниха изхвърлянето на европейските отпадъци и там.Надявам се и в България да спрат внасянето на тези тонове смет и да спре замърсяването.

52

Данков

преди 4 години

До фейк нюзЗащото сме били пет века под робство(айде да не обидя българските турци, ще го нарека присъствие).Но все пак сме намирали сили да възтанем.Имало е хиляди възстания за освобождението ни, знайни и незнайни, но понеже сме нямали държава която да ни обедини са се проваляли.

51

Хе хе

преди 4 години

ИТАЛИЯНСКАТА МАФИЯ -РОЖБА НА ДЕМОКРАТИЧНИТИ ЦЕННОСТИ ! КАКТО И ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ .

50

фейк нюз

преди 4 години

Ние наричащи се бг народ приличаме на безропотно стадо,което се кара към Кланицата.

49

до 70

преди 4 години

Най-истинският коментар който съм видял по форумите през последните 10-15г. Всичко останало е лъжа и измама!

48

до 70

преди 4 години

имало е народен съд за да бъдат избити всички интелигентни родолюбци, които иначе винаги щяха да са трън в очите на руските окупатори и майкопродавци... е за това... кога ще има народен съд за червените боклуццци, които ни управляват вече 80 години?!

47

Анонимен

преди 4 години

До 70 лошото е ,че след народния съд пак ще дойдат същите но пребоядисани, свястните при нас ги считат за луди казваше поета!

46

Анонимен

преди 4 години

Народен съд!Повярвахте ли, че трябваНароден съд?

45

Анонимен

преди 4 години

*** Борисов ще остане в историята, но и ние сме съучастници безмълвни!

44

Анонимен

преди 4 години

Излизане от ЕС, съд и присъди за Борисов и кликата му.Реформа на всички институции, нова конституция, колкото по-рано толкова по-добре.

43

Оставка

преди 4 години

Забележета това го разкрива Италия, Италия.Народът трябва да е на улиците и да иска незабавна оставка и затвор за всички отдолу догоре.Долна печалбарска сга"н.

42

Оставка

преди 4 години

Оставка, ефективни доживотни присъди, отнемане на имущество вклчц и на роднини на участвалите в престъпната схема - министри, депутати, фирми - кораби, тировве, железници.Съд и затвор митници - шефове, проверяващи, администрации, служби, институции, бизнесмени.ОГРАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА - внасяла б"оклуци от Африка, 750 000 тона, из%роди, представяте ли си какви уро$ди ни управляват.Ракови заболявания, болести, Децата ни бе, децата на БГ тровите бе пап$лач, оставка и затвор доживот.

41

Анонимен

преди 4 години

Аз искам да попитам какво става с *** на софиянци. Чух че не искали да се гори край София. Ами къде бе драги трябва да се гори? Кой е длъжен да ви понася ***? На всичкото отхоре ви мързи да събирате разделно и това е показателно и от кмета който си избрахте, тъй като Данчето угажда на мързеливия си електорат и не и пука за разделно събиране.

40

Mockingbird

преди 4 години

публикацията наистина e разтърсваща до мозъка на костите. каквато е и истината.""Ндрангета е свирепа и жестока мафия. Там всички са роднини и никой никого не издава."т.е. и там се работи на фамилен принцип, както в ек и еп. "Насилието и показните убийства вече не са част от начина им на работа,.." и джеднър диктатурите в ес действат точно така."Мафията не е италиански проблем, тя е проблем на целия свят, защото изгражда гигантска мрежа, в която оплита всички". стават глобалисти "филантропи

39

Анонимен

преди 4 години

То да е само *** на Италия - со леп да го ручаш. Ами Руската мафия? Американската? Скоро ше станем Сомалия на европейския съюз: кой-квото трябва да изс.ере - тука: радиоактивни отпадъци, токсични, екологични, естествени - за всички има. Що да бият французите път примерно чак до бреговете на Сомалия - изхвърли си радиоактивния *** от централите на в нашето море. Кво им пука?

38

Вуте

преди 4 години

В България нямало арести..., хе хе оставаше и да има.

37

Анонимен

преди 4 години

Как искаш арести, като бандитите управляват? Себе си ли да арестуват? Да се самосезират?За тях човешкия живот е нищо. Ти да не мислиш, че шайката на Тиквата пие от нашата вода и яде нашата храна? Бутилирана в стъклени бутилки дон периньон и само отбрана храна за властващите. Къщи в планините на чист въздух, офшорки по Кайманите и дебели сметки в швейцарски банки. А т.нар "простолюдие" да яде и диша отрови и да мре. Това е то.

36

Дзъ

преди 4 години

Правилно са се насочили към България. У нас корупцията е единствена и основна мотивация за кариерно развитите - като се почне от министри, депутати, директори на дирекции, кметове, чиновници и се стигне до чистачката в което и да е ведомство.