84

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

някой иска дастанеме ***

83

Анонимен

преди 4 години

До факти 95Във Великобритания срещу отнемането на деца възстана мюсюлманската общност и вече властите не им отнемат децата.В Германия наскоро отнеха детето на мюсюлманин,след което той заплаши да убие детето и себе си.Детето му бе върнато.Сигурен съм,че и там властите ще внимават чие дете конфискуват.Както внимават да не вкарват в затвора определени етноси.Какъв извод можеш да си извадиш от това?Файлетонът не е факт. Вземат когато имат доказателства за насилие без да се церемонят кой мюсюлман

82

факти

преди 4 години

Във Великобритания срещу отнемането на деца възстана мюсюлманската общност и вече властите не им отнемат децата.В Германия наскоро отнеха детето на мюсюлманин,след което той заплаши да убие детето и себе си.Детето му бе върнато.Сигурен съм,че и там властите ще внимават чие дете конфискуват.Както внимават да не вкарват в затвора определени етноси.Какъв извод можеш да си извадиш от това?

81

Къс

преди 4 години

Масовото отнемане на деца отдавна е факт в западните страни.В Норвегия бройката достига до сесетки хиляди на година.В Италия разкриха цяла мрежа от социални и лекари,които са карали деца да рисуват пениси,а после ги отнемат,заради уж сексуално насилие.В Германия вече имаше няколко публични случая на отнети българчета,а аз лично знам за още два на познати.Според мой приятел в САЩ българите сме пребивали редовно жените си.Спете още.Окрадаха ви децата,родата,водата....СПЕТЕ!

80

да

преди 4 години

Кво стана, нали нямало опасност ако подпишем някакви си там конвенции някой да ни взима децата? На кое да вярвам- на думите "нема мале, нема" или на факти. И кат се натискате в германия за пари мислете ей. Преди месец два едно българче там умря поради отказ от медицинска помощ защото са Българи.

79

Бг

преди 4 години

Хайде да не делиме хората на заминали и останали.. Познавам страхотни хора, които слава богу, все още живеят в България и много опростачени българи, заминали в чужбина. Както и обратното..Навсякъде има и от едните, и от другите.. И в чужбина е така, лошото е че простотията става повече и повсеместна..

78

Данков

преди 4 години

До Някоя от ГерманияГоспожо, не споменах ли че има и свестни българи или само прочитате лошите неща....Истина е че има много селяци в чужбина, няма какво да отричате.

77

asd

преди 4 години

До Народен съдПрав си човече...

76

Стамат

преди 4 години

сатаната вече беснее, беснее, а ние сме безпомощни пред него.

75

meh

преди 4 години

До Народен съдМисля че такива като тебе са опасни за света

74

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че ще отричат. Българите обичаме да си шамарим децата за щяло и нещяло. Все пред очите ми е оная акушерка дето преби новородено и после го милваше. Само дето в белите държави отнемат децата за такива случаи, а не чакат докато детето бъде убито. А ако това с катастрофата е истина то да се проследят документи и т.н. и да се съдят лекарите.

73

Някоя от Германия

преди 4 години

До ДанковГ-н Данков, аз съм учителка в детска градина и взимам точно толкова заплата, колкото и колежките ми германки. На предишната си работа, бях шеф на смяна и даже взимах по-голяма заплата от колегите си германци. Това, че някой твърди нещо, не значи, че е общовалидно за всички. Когато един работник полага неквалифициран труд, заплащането е по-ниско от на този работник, който е квалифициран. Това е принципно навсякъде по света така.

72

Анонимъс

преди 4 години

Мразя германия!

71

Анонимен

преди 4 години

Абе детето е със стар хематом. Това не е шега работа. Предполагам, че ако успеят да заведат дело и да се стигне до разпити, ще се разбере дали всичко е било наред, но според мен е нормално социалните да реагират ако видят 7 месечно бебе с хематом в главата. Това което ми се вижда ненормално е да се предаде на приемно семейство след по-малко от 24 часа, но това вече адвокатът ще разбере. Но според мен и германци да бяха (стига да се бели) щяха да им го вземат с неясна травма на главата.

70

Данков

преди 4 години

До Някоя от ГерманияРазбирам те госпожо, аз няма да споря за това.Колкото за пуснатия от лудницата Тонката, разбирам те брато луд си....

69

Да им пикам

преди 4 години

Сами са си избрали държавата в която да живеят и работят. За отнеманията на деца се пише от години. Да са чели,да са проучвали,да са проверявяли що за сЪтвор са немците. За мен немците са студени и безсърдечни хора по ген. Роботи. Не случайно си гонят децата като навършат 18 години,а пък децата им го връщат като ги хвърлят в старчески домове като остареят. Немците нямат грам чувство и усет за хумор. Да им пикам и на държавата, и на обществото, и на обичаите.

68

Данков

преди 4 години

До Някоя от ГерманияВ Германия заплащането е най ниско за чужденците, отколкото в другите държави на които се натискат българите.Никога не бих работил там.Имам братовчедка с две деца омъжена за немец, за това се правя вещ по въпроса.

67

гражданин

преди 4 години

И в двете световни войни бяхме с германците, и все загубихме. Освен това *** бисмарк е повлиял, за да намали България след Освобождението.

66

Анонимен

преди 4 години

До гражданин 73Германците са зли хора. Те мразят силно другите народи. Ама правели БМВ и Мерцедес - чудо голямо! И без лъскавите им ламарини можем да минем............А лайнярците от България са порядъчни, примерни и добри по душа но само с Неделя!

65

...до33

преди 4 години

Така е,но за жалост има доста прецеденти на взети деца поради лични или други причини.И е вярно.2010г.майка осъди соц.служба закрила на детето и държавната агенция закрила на детето.Беше и върнато и този случай доби гласност.Мога да цитирам и други случаи,такива имаше няколко и миналата година