42

Анонимен

преди 4 години

Не от психопати, а от некадърни журналисти трябва да се пазим!! Че като ви гледам статията главата ме заболя от неточности и некадърен превод ..

41

Гергов

преди 4 години

Рамзан Кадиров, който навремето се хвалеше че когато е бил едва 17 годишен за пръв път отрязал глава на руски войник, днес е герой Россия. Психопата Путин го награди с тази най-висока държавна награда!

40

Тъпизми

преди 4 години

Тия класификации са направени от "учени", нещо от типа на нашия Б. Борисов, който има докторска степен по психология.Много умело се прикрива един факт, открит преди много време точно от англичаните.Всички престъпници в Англия биват пращани тогава в Австралия, така са мислели, че повече престъпления няма да има.И така след определено време се появяват нови престъпници, които вършат същите престъпления.ИЗВОД - обществото създава престъпниците, тук махаме психично болните хора.

39

Анонимен

преди 4 години

Единтвения сайт в който се подновяват на всеки 5 мин. нови новиниКак става тоа ами много лесно с крадене от интернет Трябва да си най глупавия човек на Света да коментираш тука само защото няма регистрация

38

Анонимен

преди 4 години

А как да познаваме лакомията и кича в бъдещия елит ?За един народ питам.

37

Анонимен

преди 4 години

И е доказано, вече че психопатите са най - обикновени хора със семейства.И не е задължително да са имали травма в миналото.Не съм съгласна и не искам и да споря

36

Анонимен

преди 4 години

До сега са заподозрени всички възрастни над 60 години

35

Г.Т.

преди 4 години

Дори в момента един от нас психопатите слага минуси на психопатните ни коментари!

34

Г.Т.

преди 4 години

А по Двадесет критерия на психопатията на Робърт Хейр излиза, че цялото човечество сме психопати!

33

Анонимен

преди 4 години

Тоа сайт е единствения в цяла България където и да напсуваш който и да той и никой няма да ти обърне внимание Псуване до дупка

32

11

преди 4 години

До Анонимен 32Аве, психопат, новините стават компютърно автоматично от един и същи новинарски поток. Той може не на 5 минути, а всяка секунда да ти пуска статии, на които да се чуди пилешкият ти акъл.

31

Г.Т.

преди 4 години

1. Намален контрол на импулсивността2. Повърхностни емоции и неспособност да мислят за последствията от поведението си 3. Голяма дързост и невероятна устойчивост на стресТова е алкохолик, взел дажбата си!

30

ПЕТЪК 13ТИ В ПЛАМЪЦИ

преди 4 години

Ооо, ще ме опознаят, но вече ще е късно за тях! Набелязал съм си доста хора!

29

Анонимен

преди 4 години

Какъв е лимита ви на работещите на хонорар към тоа сайт , по колко крадени Новини трябва да поствате щото за 5 мин. не се пише статия и няма как да стане , в Ню Йорк Таймс няма такива крадци като вас

28

Анонимен

преди 4 години

4КАК ПЪК ЕДИН ОТ КОМЕНТАРИТЕ НЕ МУ НАПРАВИ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ ЧЕ СЕ ПОСТВАТ НА ВСЕКИ 5 МИН. НОВИНИКОЙ ПИШЕ НОВИНА ЗА 5 МИН. АКО НЕ Е КРАДЕНА ОТ ДРУГ САЙТИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПИШЕ КОМЕНТАР А НЕ РАЗБИРА ОТ ТЕКСТОВЕНЕГРАМОТЕН ЛИ Е БЪЛГАРИНА?НИКОЙ НЕ СЕ ОПЛАКА ПОНЕ ЕДИН ПЪТ КОЕТО Е МНОГО СЪМНИТЕЛНО ЗА 300 КОМЕНТАРА300 ЧОВЕКА ТУКА НИЩО НЕ ВИЖДАТ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ И ТВА ВСЕКИ ДЕН ТАКАДАЛИ НЕ СИ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ВИЕ ОТ САЙТА

27

Тео

преди 4 години

Може тия хора да са експерти, но според мен е дрън-дрън та пляс:"1. Намален контрол на импулсивността2. Повърхностни емоции и неспособност да мислят за последствията от поведението си3. Голяма дързост и невероятна устойчивост на стрес"Че на тия критерии отговаря всяко осемгодишно дете! Според тия хора просто 1% от мъжете просто не порастват. Което, не мисля, че има нещо общо с психопатията. Но ок, щом е сега модерно - така да е!

26

човек

преди 4 години

До: номер26 (SS)Самият факт, че си си измислил/а такова име (SS), е доказателство, че ти също имаш психопатични наклонности.SS са доказана престъпна организация - мафиотски тип банда от убийци. Всеки, който веднъж влезе в тази организация остава в нея доживот! Ако някой иска да я напусне - излиза "с краката напред" и също така "носът му ще цъфти между други цветя"!!!Съзнаваш ли това?А не само българските политици са психопати. Има ги по целия свят.

25

проктолог

преди 4 години

Във всеки един от нас дреме по един малък психопат. Той само чака да дойде удобния момент за да набъбне и да ни доминира.

24

Анонимен

преди 4 години

Българските емигранти са третирани като луди в Европа и Америка.

23

SS

преди 4 години

Има и още един профил психопатия-нарича се бг политик.Власта на всяка цена,дори през трупове.Висока самооценка за себе си и презрение към простосмъртните.Маниакалност към крадене и облагодетелстване по всякакъв начин,и животинска завист към другия,че е успял да открадне повече.Липса на всякаква отговорност и вина за управлението му.Девиз След мен и потоп.