95

До Тонката

преди 4 години

Имахме си Мария-Лиуза ама май точно Бокича го махна, иначе беше доста приятно там :)

94

Морския

преди 4 години

Е имате перловско море от фекалии и *** ... имате си Факултето чист въздух и други убавини .... жп гарата смърди на пикоч добре ви бомбандираха Англетата малко даже Ви беше :-) скоро пак .

93

до 97

преди 4 години

София няма да се съгласи да се отдели като град държава защото това ще и убие бюджета.Но все пак промишлеността там ще им даде възможност да закърпят загубите.Иначе това е добър вариант да се развие останалата част на България.

92

Анонимен

преди 4 години

Изселят ли се хората от един град трудно някой би се намерил да инвестира в този град.

91

До 62

преди 4 години

До 62Затова в БГ не останаха много държавни учрежденияКоето беше по вървежно или се приватизира или го продадоха чужденциКъде харчим парите Виваком,А1,Лидл,Кауфланд и т.н.

90

Анонимен

преди 4 години

София източва България чрез чужди търговски фирми за внос на стоки от Европа, Китай, Виетнам, Полша. Всяка стока в магазина е регистрирана в София и има по един офис софиянци на заплата на чуждата търговска фирма.От това живеят софиянци. Произвеждат внос.

89

Гнусни сеане

преди 4 години

Какви са тия ИТ-та тука по форума Ит-та само на приказки . Шопите със Сопите бай *** на макс ... сърбите ви казаха че сте сърбоманчета там нереализирани - вашите братя Сърбите ви създадоха те ше ви и превземат или още по хубаво Макетата хахах .... произвеждали 40 % хаха какво произвеждат тея бе всичко е друга за износ по селските фабрики , трева по Петричко и т.н Кол центрове с *** де лапат на чужденци тва произвеждате като отвора Ало.бг :-))

88

до 83 Лол

преди 4 години

И аз съм си в къщи не в София ,но да ти кажа честно нещо трудно се мотивирам да кодя,някак като се бачка в екип тази мотивация идва естествено.Колегите искаш не искат те мотивират с някой лаф.Проблема че е за второто трябва да ходя в София.

87

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

На шопи стай не давам.Искат да нощуват за без пари !

86

Анонимен

преди 4 години

Предлагам като софиянци са толкова успешни да ги интегрираме в запустелите райони на България и ще развием цялата държава.Така смело ще казваме че София е България.Защо не като Лондон е колкото България

85

АНТИ

преди 4 години

"Мале мале, проклет народ сме !" -- баба Ванга

84

Мария

преди 4 години

Това според мен е платена публикация.до миналата година в статиите пишеше че производителноста на София+Варна+Бургас=Пловдив.София няма почти никакви производство.невярвам грам на написаното с изключение на ITсектора

83

Анонимен

преди 4 години

До ЛолБраво, че искарваш хубави пари! Само да те питам, като вземаш толкова пари по чист въздух ли дишаш?

82

Лол

преди 4 години

До АнонименНие сме на проекти. Ако си си свършил проекта, си почиваш, ако не си си го свършил бачкаш и по 12 часа ако се налага. Но няма какво да ти обяснявам, щото и ти си по форумите - знаеш как е. Съвсем случайно попаднах на тая новина и ми стана интересна, просто. Исках да видя колко са злобни хората в България :)

81

Анонимен

преди 4 години

До ЛолВижда се колко бачкаш!?! Словоблудстваш по форумите

80

Лол

преди 4 години

До До 72Ха-ха, не се дуя, приятелЮ, аз си ги вадя с честен труд - мой са си. Който както се уреди, нали така. Важното е, че за разлика от разлигавени идиотчета, аз не се оплаквам и не седя със скръстени ръце, а бачкам, в полза съм на обществото. Лек ден!

79

Лол

преди 4 години

До Анонимен 76Аз и не целя гражданство, защто си имам друго такова - в друг областен Град. Нито съм комплексиран, нито имам проблем със софиянци, тъй като имам роднини тук. Факт, е че като съм програмист и се занимавам със Софтуер имам 3 алтернативи - София, Терминал, Работа от вкъщи. Избрал съм 1-та от тях, но повярвай ми помагам на столицата ни с много повече инициативи, благотворителност и т.н. от 90% от хората тук.

78

Работническо дело

преди 4 години

Четете *** .. автомонтьори и се бутайте че не останаха Имоти за продан на ,,Граждани в Шоплук .Аз живея Район Одесос Варна до морската градина плющя украинки и всякви чужденки лятото ... Няма да ви кажа колко пари искарвам ама на такива като вас 5000 Е квадрата продавам или стойте си по добре там в Пернишко и Елин Пелинско ... Букурещ ми е на 250 км там едни румънки огнени едно чудо не като софийските трътли или ботевградските сламени пръчки .

77

До 72

преди 4 години

Не се надувай много, щото доста хора изкарват по 10 000 на ден! В София са над 1000 такива

76

Анонимен

преди 4 години

Айде чао калъфи. Това беше последното ми посещение в тоя сайт и писане на коментари тук . Такава простотия като тук по коментарите няма никъде другаде, ни в сайт, нито никъде. Наистина, ходете се прегледайте, по сте пр0сти от колкото луди, но все пак може и да ви помогнат поне малко.