32

Спиро

преди 4 години

А, защо да няма? Крив, прав, никой не отрече, че генерала няма собствено жилище в Техеран или на друго място в държавата или извън нея, колата му е 20г, ходи семпло облечен,не посещава казина,няма в швейцариам или другаде авоари,никога не е възхвалявал шиитския водач,женен за една жена, с която се разхождат и се чувства добре.А има толкова крайни водачи, има толкова желаещи да имат всичко по-горе и накрая,обикновенна човешка злоба, завист и следва смърт.Историята помни много случаи.

31

Анонимен

преди 4 години

По всичко се оказва че Иран са по добри тактици от САЩ .Голям залък ще се окажат за САЩ тези .САЩ отчаяно се нуждаеха от война но имат нужда от подкрепа защото сами ще им е трудно да водят такава война , а Иран постоянно им отнема подкрепата тактически.

30

Анонимен

преди 4 години

Все пак Тръмп е доста сдържан, колкото и да го плюете, има разум доста повече от вашия. Най-лесно му е да направи поразиите в Иран... няма проблем да го направи. Дава им шанс да им уврът мозъците и фанатизмите. Даде заповед да се унищожи един терорист, нищо повече. В Русия когато спец частите атакуваха в театъра терористите си отидоха повече от 200 мирни човека.

29

Анонимен

преди 4 години

До Преведено звучи така - a чичо Тръмп пусна преди време 110 Томахавки (по милион и половина долара парчето) по Сирия - и уцели 2 бракувани самолета и четирима дето се мотаели наоколо...

28

славянин

преди 4 години

Пентагонът се чуди как да обясни нулевата реакция на прехвалените си пейтриъти срещу иранските ракети! Някои оттатък океана се опитаха да обяснят, че такава реакция нямало защото прехвалените пейтриъти не били ефективни срещу обекти летящи на свръхзвукова скорост!

27

Анонимен

преди 4 години

Това ли ви е новата опорка: имало договорка между САЩ и Иран. Колко сте слаби, не е истина.

26

Спиро

преди 4 години

Да, вероятна уговорка между двете държави срещу генерала. Той беше повече перс, националист,отколкото шиит. Жалко, това показва, че да обичаш страната си в днешно време е престъпление, да се бориш да е силна и сигурна също, и най-веч да си кадърен,честен, умен, отговорен, принципен е нетърпимо. Ами, това е пример за това, какво става в света.

25

До Роберто Баджо

преди 4 години

Робертино, добре, че на вашия полуостров е имало гърци, от които да откраднете писменост!Персите и в ислямски времена са творили велика култура. Не си чувал заНизами, Саади, Руми, Омар Хайям, за велики астрономи, които не са ги качвали на кладата, а са издавали най-внимателно! И математици, философи, медици! Ами знаменитите рисунки, защото при шиитите не е било забранено да се рисува. А калиграфията!Но откъде да знае простичкото момче за всичко това?Евреите също пишат отдясно - наляво. Тибетц

24

Анонимен

преди 4 години

Шпионина Радев защо ги събра да обсъждат ситуацията. Ако беше следил световните медии щеше да е наясно, че всичко приключи. Пак не е разбрал къде се намира и какво се случва.

23

Гюнтер

преди 4 години

И едните и другите са циркаджии...оказва се че истински мъже както у нас така и в света няма...на никой не му стиска да почне война защото нямат топки...смешна и жалка работа...каниха се, каниха се и накрая нищо...!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Не ми стана ясно само Тахт Раванчи за кой Иван говори?

21

Я па я..!

преди 4 години

Смятах че Иран ще ощипят Тръмп по бузката , ама те и това не посмяха да направят.

20

Анонимен

преди 4 години

Е така е, усетиха какво може да направи самолетоносача Хари Трумън и В52, спомниха си за Ирак 1991. Дано да надделее разума, да не гледаме такива картини никога повече - километри военни колони от камиони, танкове превърнати в изгоряло желязо. Който не вярва да се разрови из мрежата да види фотосите.

19

Анонимен

преди 4 години

Хитри са. Оставят гoведaрите да олабят жилата и после пак ще има пържени пирожки.

18

Анонимен

преди 4 години

Персите се страхуват. Що така, иранофилчета?!?

17

Ванката!!

преди 4 години

"Иван няма да има друг път, освен да отговори"

16

Анонимен

преди 4 години

Наиграха се.

15

Роберто Баджо

преди 4 години

НЕ МИ ХВАЛЕТЕ ПЛЕМЕ, КОЕТО НЕКАДЪРНИТЕ И СМЕШНИ АРАБИ СА ЗАВЛАДЕЛИ ПРЕЗ 640 ГОДИНА, И СА АРАБИЗИРАЛИ И ИСЛЯМИЗИРАЛИ ВСИЧКИТЕ '''ПЕРСИ''' ,И СА ГИ КОМАНДВАЛИ 300 ГОДИНИ !!.КАТО ИМ НАЛАГАТ И СВОЯТА АРАБСКА ГЛУПАВА АЗБУКА, И ДА ПИШАТ И ЧЕТАТ ОТ ДЯСНО-НА-ЛЯВО .!!ТУРЦИТЕ СЪЩО СА ПИСАЛИ НА АРАБСКИ ЧЕНГЕЛИ И ОТ ДЯСНО-НА-ЛЯВО , МНОГО ДОСКОРО -- НЯМА И 100 ГОДИНИ , ДО 1928 ГОД.И ДНЕШНИТЕ ТУРЦИ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ АРХИВИТЕ СИ И МИНАЛОТО СИ -- ЗАЩОТО СА НЕУКИ И НЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ ОСМАНСКИ АРАБСКИ ЕЗИК

14

ПЕНСИЯ

преди 4 години

Иран яко си отчасти на американците.Казват ,че при погребението Солеймани прегазените 56 души били американци дошли за бог да прости

13

House M.D.

преди 4 години

"Ако САЩ все пак решат да предприемат военни действия, Иван няма да има друг път, освен да отговори."И защо българският военен министър трябва да отговаря?