82

До Шматка

преди 4 години

Явно в казарма не си ходил за да знаеш, че война не се води само с ракети, танкове, самолети и т.н. Иранците могат да направят удар на територията на САЩ не само с ракети. Може да е атентат, убийство на високопоставена личност, кибер атака, пропаганда и т.н.

81

Анонимен

преди 4 години

Либия е френска соц тикво. Там САЩ нямат касателство. Ирак сега е мн по въоръжен и боеспсобен от преди. Вземи се образовай малко. Иран ислямизира Ирак и не случайно Садам води война със същия тоя ауроляс и убият генералчо, който по него време е участвал във войната. Второ защо трябва целия свят да трае постоянните заплахи на Иран към Израел? Израел не е длъжен на никой особено пък на тея.

80

Solar Power

преди 4 години

До 77: Напълно си прав !

79

До88

преди 4 години

Като Либия и Ирак,нали?Откъде ви намират такива плиткоумни?

78

Анонимен

преди 4 години

Направиха поредната си грешка стъпка диктаторчетата. За жалост всеки път виждаме, как полудял вожд не си знае мястото. Жалко за хората в Иран, че се подвеждат по тоя Дядка, който утре ще умре и ще им остави тотално разбита държава. Можеха просто да го свалят, да нямат санкции и да си живеят щастливо, като всички арабски страни с петрол.

77

Анонимен

преди 4 години

***, никой не иска просто да убива. Война се печели като унищожаваш техниката и военната инфраструктура на противника. И аз се надявам тези 80 човека да са живи и здрави. Простото избиване на военнослужещи е варварство и не печели войната.

76

шматка

преди 4 години

До 64Направо от тази нощ ще е.Тръмп много се дръвчи вчера така че няма как да даде назад.Наистина е мазало

75

Чебурашка

преди 4 години

До ЗапознатХибридник си, не запознат.

74

Анонимен

преди 4 години

Технологичното превъзходство на САЩ е толкова толкова смазващо, че резултатите биха се сравнили с тези от Пустинна буря в Ирак.Сравненията са излишни.

73

шматка

преди 4 години

До запознатВ щатите очаквали удара да е на тяхна територия;))Иран нямат ракети които да стигнат до САЩЗапознат си киселото зеле в мазето

72

До 82

преди 4 години

Да, стигнаха за справка погледни американското видео от базата.

71

Анонимен

преди 4 години

До ЗапознатЗапознат си с приказките от 1001 нощ. Нищо де, важното е че Иран "отмъсти" за Солеймани. Пито-платено.

70

Запознат

преди 4 години

Одеве гледах по CNN .Казаха Че Иранците са можели спокойно да насочат бомбите в жилищната част на базата и да покусят спящите войници.НО не са го направили а са стреляли по бойна техника ,самолети ,хеликопери и прочее. Американски генерал гостуваше и чистосърдечно благодари на Иран ,че не се е възползвал от ситуацията. В Щатите всички очаквали удара да е на тяхна територия .Да ударят летище ,Мол ,Училище и такива подобни.Общо взето са изненадани от този ход!

69

Новости ТАСС

преди 4 години

ПРИЧИНАТА 12 сентября 2019: Израиль не готов мириться с военной угрозой со стороны Ирана с территории Сирии. Об этом заявил Нетаньяху в ходе встречи с Путиным в Сочи.ПОРЪЧКАТА 30 декабря 2019: Путин поговорил по телефону с президентом США Д. Трампом, и поблагодарил его за переданную по линии спецслужбПОВОДА 31 декабря 2019: В Багдаде протестующие пытались штурмовать посольство США. Некоторым из них удалось сломать ворота дипмиссииИЗПЪЛНЕНИЕТО 3 января 2020: Сулеймани убит при ударе ВВС США

68

Ангел

преди 4 години

Не знам има ли загинали ,колко са и от каква националнмост. Ирнците няма как да знаят ! Да не ги погребват те!!! Ще изчакаме няколко часа и ще преброим пилците !!!! В 16:30 БГ време всичко ще стане ясно !

67

Анонимен

преди 4 години

Тези загинали 80 човека са били иранци блъскащи се кой първи да натисне копчето за да изстреля ракетата!

66

Италянеца

преди 4 години

Абе тея иранци да не са пуснали руската ракета в посока към украйнския бойнг който се разби й да са казали ние нанесохме удар към врага. А врага е съюзник с американците. Това е цялата жалка истина за иранския удар

65

Това...

преди 4 години

Ми напомня на пърл харбър...

64

Анонимен

преди 4 години

Браво на иранците, поне разсмяха света.

63

Ангел до 47

преди 4 години

Въобще с неподготвени дървени философи на маса няма какво да споря . Имаш гугъл чукни American military bases in the world . Аз може да не съм всезнайко НО неподготвен никога не се изказвам !!!