141

somebody

преди 4 години

А може би трябва и безплатно гориво да им се даде и да бъдат освободени от прегледи?

140

Шишо

преди 4 години

До 117Хаха *** Не съм ДЛЪЖЕН да те обслужа.Както и в целия сектор на услугите НИКОЙ не е длъжен да те обслужи.Няма такъв закон.Не ми харесваш-аут.Чета коментарите и разбирам че тук е останала само плява.Единия иска да няма таксита в час пик:)Как ще отидеш на работа бе ръб.Другия иска да се вози в нова кола за левче:)Явно човека никога не е влизал в автосалон за нови коли.Третия иска да не му мирише.Прав е но и аз искам след 8 часа работа и вие да не миришете на скункс ама не става.

139

таксиджии

преди 4 години

време е таксиджиите да си намерят истинска работа..на запад няма 1% от таксиджиите които са тук

138

Анонимен

преди 4 години

Наложи ми се за кратко време да ползвам таксита. С голямо предубеждение и притеснение, чувайки нещата, които се говорят за тях. Аз обаче попаднах на много свестни шофьори. С отлични впечатления съм. Говорили сме си за техните неволи. И вярвайте никак не са малко. Липсват стоянки, а често на тях паркирали частни автомобили, клиенти, които бягат без да платят и негативното отношение на хората. Било заради една малка част от шофьори мошеници, било заради медийните нападки към тях.

137

Анонимен

преди 4 години

Щом отказват къси курсове и не спират а светят зелено значи вече яко са се ояли.Покрай Коледа съпругът ми и синът ми се прибраха пеша по нощите заради отказ,съпругът ми дори от Цариградско шосе се прибра пеша т.е.около 15 километра.Синът ми е теглил една сочна на един че му било малко от Дондуков до Орландовци и затова искал двойна тарифа,та трябваше да си прибираме детето да не ходи по нощите само.Значи минал им периода на стагнация и пак почнаха ***..отските им прищевки,е овратителни са.

136

Анонимен

преди 4 години

ха, за под 5лв щял да си губи мястото на седянката. Трябваше ми от младост 4 до болницата в младост 3, естествено било кратко и не ме взеха 3 поредни коли.4-тата ме взе, от там хвана човек за обеля.другите да чакат курс за 7лв, човека си направи 20.

135

До Шенко Йелоу

преди 4 години

Некъпаните не ползват таксита.Те се возят в каруци.Който има пари да ползва редовно такси,той има и пари за са//пун,шампоан,афтършейв и чисти дрехи! Не на нас тия!!!

134

St@m@t

преди 4 години

Ако направят първоначалната такса 5лв, пак ще отказват кратки курсове, щото лакомията нама край.

133

РЕД И ЗАКОН

преди 4 години

Пропуснахте най-важното в исканията си - пълна забрана на курсове под 5лв. Ако гражданин поиска по-кратък курс трябва да го предадете на полицията и да пуснете жалба в прокуратурата.

132

Клиентите пък

преди 4 години

Клиентите, от своя страна, искат да не се пуши в такситата, таксиметрови те шофиор да се бръснар или да поддържат окосменията си.Иначе ги подкрепяме и за по-високите такси и за правото им да карат в брус-лентата.

131

Анонимен

преди 4 години

Не стига,че натискат помпата,дето им отчита по-голям пробег,ами искат и увеличение.

130

St@m@t

преди 4 години

До Шенко Йелоу - не може само благинките да използвате. какво значи "губя си мястото на стоянката" за 5лв? Хората такси викат и до дома си, не всички ходят да ги издирват по стоянките! Все едно в магазина да ти кажат "трябва да напазарувате стоки за 50лв" за по-малко не може да си купите нищо, дори и хляб!!!!! Това е изнудване, жалко че нямам пари за добър адвокат на който да плащам за да се занимава с такива некоректни таксимертаджии, ще ви разсипя от дела по които ще си плащате!!!

129

Иванов

преди 4 години

Ми те си се движат в бус лентите бе. И като хващат червени вълни, заобикалят на практика цената е дори повече от левченце за километърче.

128

Анонимен

преди 4 години

Който не е запознат да мълчи. Алтернативният данък на такситата се плаща напред за следващата година. Кой плаща данък преди да е изработил нещо?

127

Анонимен

преди 4 години

Когато се научите да плащате, тогава ще имате претенции. Много ясно,че за курс под 5лв. никой няма да ви вземе. Ако ви е скъпо си ползвайте градския транспорт,там е само 1.60 лв. Ама Бай *** иска да се прави на тарикат и да се вози без пари. Ако им направят първоначалната такса 7-8лв. и ще вият като койоти.

126

Minuva42

преди 4 години

Какво стана, те платиха ли си първо данъците?Аз пък искам да имам избор и да има UberСъщо така искам такситата да си плащат данъците и въртре да не мирише на коптор.

125

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че в София такситата са много необходими. Ако шофьорът е сериозен и отговорен човек, а не измамник и мошеник е полезен за много хора. Повече от много други професии. Има много хора, които разчитат само на тях. Определено, трябва максимално да се повишат изискванията към таксиметровите услуги, а това води до по високо заплащане. За съжаление това не се случва във всички услуги. Сама цената расте без да се подобрява качеството.

124

Дедо

преди 4 години

Тия е те почнаха като - ДАЙ!ДАЙ!ДАЙ!Само права,АМА БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ..От х-л "Хемус" до 5-те кьошета двама ми отказаха,а третия вика "5 лева"! ***.МИ..Цta ВИ!

123

Шенко Йелоу

преди 4 години

А ние като возим некъпани клиенти да не ни е много хубаво. Налага са да чистя колата по 2 пъти на ден. Напръйте си сметката, че колата смърди, щот някой некъпан клиент преди вас са е возил. Кратките курсове, никога не отказваме, просто кат видите, че с а два километра казвате на колегата че ще плащате двойно и никой няма да ва отпрати. Инак никой няма да си губи място н.стоянка или да ходи на повикване за курс от 5 лева

122

Анонимен

преди 4 години

Ало не ви ли стигат Помпите с които надувате сметките ами искате и левче за километър. Ядох ви попарата цял месец докато колата ми беше в сервиза да ми сменят носачи шарнири амортисьори . Че от красивите пътища на Фандупкова беше станала на кашкавал. Таксижиите За разстояние което е 7 км ми напомпаха 18 левчета. По колко лева на километър ми напомпахте бе.