10

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Усровци със ч.ал.ми!Жалка работа!

9

Тео

преди 4 години

Аз залагам на вариант 14. Т.е. много шум и нищо няма да се случи. За момента! Достатъчно мъдри хора ръководят Иран за да се рискува постигнатото до момента. Главната им цел е изгонването на ционистите от района, или поне премахване на еврейската същност на държавата Израел. Ако предприемат каквито и да е действия, постигнатото до сега ще се превърне в пепел, ще има много американски ковчези, но и аятолясите няма да ги бъде - т.е. няма да спечелят. За целите на Иран важи дългосрочната стратегия!

8

До 4

преди 4 години

Що лъжеш.

7

Анонимен

преди 4 години

Международното право забранява нанасянето на удари по културни паметници, но Вашингтон щял да действа по закон. По свой си закон.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако ще се бият ,да започват,ако ли не стига сте писали по тази тема!

5

Анонимен

преди 4 години

И 13-те сценария завършват със заличаването на Иран от картата :)

4

Пижо

преди 4 години

За да се бори с тероризма, САЩ е взел на прицел културни обекти!!! С което разширява списъка на традиционните мишени като болници, училища и задължително някакво представителство на "Лекари без граница"! Оня, който пишеше, че журналистите били насаждали омраза към САЩ като пишели: "Смърт за Америка", да дойде да ми го напише пак!

3

Анонимен

преди 4 години

Сценарии 1 е вече свършен факт.Тази вечер Иран записа първа голяма победа на близкоизточния фронт. Възглавяваната от Пиндостан коалиция заяви пред властите на Ирак, че предприема изтегляне на своите войски от територията на страната.

2

Анонимен

преди 4 години

Брадатите да внимават, какво си пожелават........може да се сбъдне.

1

Анонимен

преди 4 години

Стават все по налудничави нещата.Ако продължават така няма да изкарат до края на седмицата.