478

Шимон Дянков

преди 4 години

Иранските животни са се блъскали в Керман тази сутрин !! При траурното шествие на този ром .40 убити , и над 190 ранени !!

477

Анонимен

преди 4 години

НА ВСЯка ракета на руснаците има надпис.С големи бели букви.ПОСЛЕ МЕНЯ,ТОЛЬКА ТИШИНА.ИЛИ КАКТО казва Путин не дай боже някой да ни нападне ние навярно ще отидем на небето,но за тези които са го сторили няма да има време и да се покаят.

476

Анонимен

преди 4 години

Ще ще то Асад щеше то и гуайдо щеше. Само разруха в купените мижитурки.

475

Анонимен

преди 4 години

Иран ще бъде пометен без да са разбрали.Гола вода са .Арабите не стават за войни.Прости са.Виж азиатците са друга бира.

474

Анонимен

преди 4 години

То остана ли вече някой да харесва политиката на щатите освен напазаруваните? Утре като тръгнат едни бежанци тия пак ще дърдорят че трябва да ги вземаме, а сега искат бомби върху тях.

473

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименВижда се, че руската безродна *** все още не е оплакала терориста.

472

Вулкан

преди 4 години

Не съм и чел статията, защото е загуба на време. Днешната война не е ,като във Виетнам. Край.Нема какво да се коментира. Видяхме една горяща кола, ама наистина горяща , като лава. Нито Радев, нито Мадев, като летци ще помогнат. Действията се ръководят от КОСМОСА. Който владее нещата извън Земята той е ВРЕМЕННИЯТ победител. Ако ще Иран и 5млн. войници да изкара..., все тая...

471

Реалист

преди 4 години

Виетнамците с едни прашки не се уплашиха, преди това корейците. Талибаните съвсем не ги отразиха. Да не споменавам Сомалия. Кофти се воюва срещу прашки и камъни, високата технология не помага.

470

Анонимен

преди 4 години

Грантовите клошари пак налазили коментарите да възхваляват чичо си са..орос. Американците са терористи, две мнения няма по този въпрос вече. Даже германците и французите го казват това. Смешното е че американците се надяват на грантаджии докато целият свят вижда как подкрепят джихадисти и терористи. Алоу, колко и цента да ви подхвърлят, така не става палячовцци.

469

армията на Иран

преди 4 години

има що годе нормална ПВО състема - би могла да прихване по-стари и бавни ракети като Томахоок напримерФлотата им е неспособна да действа срещу САЩВъздушните им сили нямат необходимата сателитна и наземна поддръжка за да са ефективнинакратко: "воината" ще е кратка и няма да завърши в полза на ттарамбукитеа това означава че ЕС и по-специално Френската Тотал скоро ще вдигне драстично цените на горивата за ЕС - нищо добро не ви окачва

468

ПроСоТо

преди 4 години

чета "коментарите" и се натъжавам....До такава степен НЕЧОВЕЦИТЕ,които дърпат конците на ЧОВЕЦИТЕ са промили мозъчетата ви,че вие напълно сте изключили СМИСЪЛА на СЪЩЕСТВУВАНЕТО!-А той НЕ Е УБИЙСТВАТА,войните и разрухата,а..СЪЗИДАНИЕТО!!!!..Но,както казах,недостойните *** са ИЗТРИЛИ "софтуера" в мозъчетата ви,отговарящ за Градивното,Мира и Благоденствието.Много хитро,..но и ПОДЛО,те са го заменили с "ВИРУСА" на ИЗТРЕБЛЕНИЕТО.за това сте се хванали за гушите-ЖЕРТВИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ

467

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаТочно така! Сюлеймани е копал гроб другимо и сам е паднал в него. За урок на всички гробокопачи!

466

Чебурашка

преди 4 години

До Смърт за ФАЩПисано е в Светото евангелие, че който нож вади от нож умира. И който гроб копае другиму сам пада в него!

465

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен..... Нали виждаш какви са българите.С пяна на уста плюят по САЩ..... Не бъркай русофилите с българите. Русофилите плюят по всеки, който Русия им посочи за враг.

464

Анонимен

преди 4 години

Днес конвенционални войни не се водят с многочислени армии, дори да имаш 500 млн. армия, тя е безполезна ако нямаш най-съвременни технологии. Иран е технологично много назад спрямо Израел, да не говорим за САЩ - просто е смешно да се правят сравнения.

463

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 487Меркел и Путин се договориха вчера по телефона да налеят малко акъл на американците и да им охладят мерацитеКои са Меркел и оня другия...руснака та да казват на американците какво може и какво не?Не ставай смешен!

462

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 482Булгаргаз е руска фирма, ха ха ха, руснаците си дадоха най-големите златни находища на китайците, ха ха ха, концесиите за сеч в Сибир са половин долар на декар ха ха ха . Акъл мореФАКТИ!САМО ФАКТИ! Хи хи хи !

461

Анонимен

преди 4 години

Израел ще им нарита дупетата на персите за няколко седмици, щатите ще ги сравнят със земята за нула време - това е реалността. Но война няма да има, защото никоя от страните не е готова да плати цената да води такава. Да не говорим, че съюза САЩ-Саудидска Арабия е непобедим в Близкия изток в момента.

460

Анонимен

преди 4 години

До 42А аз се чудя колко страни останаха християнски по дух, едва ли и България е в това число...Нали виждаш какви са българите.С пяна на уста плюят по САЩ и защитават най-гадния джихадистки режим превърнал Иран от светска страна в дупка пълна с фанатици, за които човешките права не значат нищо.

459

преди 4 години

Иран не може да се сравнява със САЩ. Ако направят някоя глупост на щатска територия ще бъдат размазани.Що се отнася до ракетните войски на Иран, те са векове назад спрямо същите в щатите. Иран не би рискувал война в никакъв случай. От друга страна ще отговори на САЩ за да си запази името и реномето пред народа.