42

Анонимен

преди 4 години

Всеки може да провери в интернет лот по лот, километър по километър, строежа във времето на магистрала Тракия.Участъкът с ограничение 90км в час е от Чирпан до Стара Загора.Отворен е за движение през 2007.ГЕРБ дойдоха през 2009.Та бракуваният участък е на БСП.

41

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

40

БГ

преди 4 години

Тези от БСП говорят сякаш те не са управлявали страната до сега

39

НРБ

преди 4 години

Нинова не питай , а променете законите работете в парламента !

38

безотговорност

преди 4 години

На българският работник Борисов и Нинова са му виновни за малките заплати, но докато се докопа до служба където да краде. Къде са сега ВиК труженици яли и спали през годините.

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе само със сгур,един специалист по строежа на пътищата такива неща разказваше по телевизията,че просто на човек му се изправя косата,а дори камъните трябва да са специални,а не речни каквито те са слагали от близката река и са разорали реката,а един път са го построили върху блато без да го укрепят,не можеш да слагаш също и отпадъци и корени на дървета отдолу,както те са правили.Не мислят ли,че след това трябва да ги правят наново?

36

Анонимен

преди 4 години

Хора,сега навън вали сняг! Чудно и красиво! Честит сняг!

35

Анонимен

преди 4 години

БСП да сменят Нинова с някой истински социалист и веднага ще гласуваме за тях,иначе не.

34

Анонимен

преди 4 години

Аз помня и друго когато лицето Борисов правеше АМ тракия със сгур ..сега в онзи участък има ограничение..... и се очертават много пари за ремонт

33

Sichtpunkt

преди 4 години

На господин Борисов никой настоящ политик, не мой му се упре на кутрето.Толкова много международен опит и закалка има, че БСП-то нищо свЕстно не могат да изкарат за да го преборАт. Всичко им мирише на пръст, като електората им.

32

Анонимен

преди 4 години

До АЛОДържавните органи на които началник е Борисов защо на си свършили работата по контрол? Да не е имало ало еди кой си?

31

ПроСоТо

преди 4 години

Сметките на Нинова: 17 пъти от БСП са пиПали водата в Перник. Саботирали са правителството

30

Анонимен

преди 4 години

Бойкоо чаооооо, Бойко Чаооооо, Мандата му тече като изтеклия язовир Пернишки....

29

Как Сийка

преди 4 години

Нинова,мо,докога щенуи досаждаш с твоите врели-накипели,а не се хващаш да направиш нещо ?! Дрънкаш си като разбита тенджера,а къде беше в близките 50-сетина години да обърнеш внимание на този въпрос,защото за твое сведение тръбопроводна система за де сет години не се съсипва ?! Анадък ?! Когато направиш нещо за страната и народа,тогава приказвай,а не само да квичиш !!!

28

Анонимен

преди 4 години

Бойко ченге ли е или не? Да открие кой е източил язовира.

27

ПроСоТо

преди 4 години

Ненавиждам Борисов, мразя го от дъното на душата си, но преди всичко съм реалист и разбирам, че за момента той няма алтернатива

26

Анонимен

преди 4 години

Милен Цветков много образно описа управлението на държавата като къща,която отвътре се руши,пукат се водопроводи и стени ,а отвън слагаме плочки и садим цветенца.

25

Sichtpunkt

преди 4 години

"Тя да не е манекенка,бе.Вие съвсем сте се побъркали от ГЕРБ."Ми и ние това ви говорихме за Цачева, ама вие искахте да бъде като умна компаньонка.

24

ПроСоТо

преди 4 години

"ГЛАС В ПУСТИНЯ"!!!.............да са не тръшкат с такива "ДРЕБОЛИИ" бесепарите!..Да видят боко как обикаля с бронираната си джипка!..как пламенно обяснява къде са пасли магарета ,а сега са са опнали магистрали..Защо не викат "Да живей!" на Примата от село Банкя?..нящо са са объркали..

23

До 19

преди 4 години

Работа на управляващите,а не на опозицията е да се грижат за хората.Затова им плащаме данъци.Престъпното управление на шайката,което 10 години се грижи само за собственото си благополучие и краде като за последно,няма оправдание в случая.