326

1

преди 4 години

Браво чичио Дончо.Бой по ислямистките тикди, те от друго не разбират.А за руските крокодилски сълзи, няма какво да приказваме.Всички потисници,диктатори,кръволоци и перверзни садисти избиващи собствените си народи са любимци на руснаците.Като започнем от любимия до 22.6.41 г.приятел на Сталин-Адолф Хитлер,всички без изключение масови убийци от Мао,през Пол Пот,Садам,Кадафи,Мадуро та до сирийския Асад и иранските аятоласи,всички тези из роди са под крилото на руската империя на злото.

325

До 346

преди 4 години

Религииъе са вблъсък от векове, но да катализират този блъсък е необходима война, дори и когато християните са избивали арабите пак катализатор е бил войната. В мирните периоди, няма блъсък между религиите. Затова ако искаш да използвате религия, първо ти трябва война, след това наистина е лесно да използвате вярата, каквато и да е тя. В мирно време да използвате вярата е много трудно.

324

Анонимен

преди 4 години

До До 346Режима на Аятоласите е ислямистки режим, неграмотнико. Преди да дойде той Иран е проличал на Западна държава (включително жените са ходели незабрадени, незабулени, имали са други права и т.н.. Аятоласите дойдоха с помощта на дружките им от тогавашния СССР и са ислямистки режим. Неграмотници на кило тръгнали да дават акъл и да коментират

323

Анонимен

преди 4 години

До До 345Хайде да видим какво знаеш ти за международното право: кой точно член на Международното право са нарушили, и как се класифицира ситуацията при нападение над посолство?

322

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 347"Основния разследващ на Ал Кайда"На който до вчера не му знаеше името ли? Егати цирка сте това русофилите (и очевидно вече ислямофили).

321

До 345

преди 4 години

Говорим за конкретния случай, обясни по точно защо смяташ че САЩ не са нарушили международното право.

320

Анонимен

преди 4 години

Убийството на основният разследващ на Ал кайда, явно е попаднал на доста кофти факти и сигурно е изнудва САЩ, и са го убили защото е неудобен и не е хубаво да изнесе фактите, явно предпочитат война пред това тези факти да видят бях свят. Е вече е ясно че няма да разберем какво е открил въпросния генерал за Ал кайда.

319

Анонимен

преди 4 години

До До 342Хахахахаха. "Ако нямаше войни в арабския свят арабите щяха да си стоят мирно". Неграмотност на макс. Арабите воюват с християнския свят откакто тая религия я има и очевидно много преди Америка въобще дори да е открита. Това е заложено в религията им. Вземи/вземете се образовайте малко.

318

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 343"Русия и Китай .... защитават правилата на международните закони". Боже, прибери си вересиите.

317

До 342

преди 4 години

Ако нямаше войни в арабския свят, арабите щяха да си седят мирно, но ЕС щеше да се развие прекалено много и САЩ щяха да загубят икономическата мощ.А това въобще не е по вкуса на САЩ, никой не се отказва от парите, особено САЩ дори и цената на войни, а и тях ги пази океани, затова и е предпочитано с войни.

316

Анонимен

преди 4 години

Има грубо нарушение на международното право, но да не мислите че България ще го каже няма начин по скоро бихме премълчали подобно нарушение, но Русия и Китай не са България и защитават правилата на международните закони.Все пак България няма потенциал да е защитник на правилата.

315

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 315Питах те нещо, моето момче. Вместо да с пяна на устата да дрънкаш за конспирации отговаряй на въпроса. Ако я нямаше Америка колко време щеше да отнеме, преди Арабите да плъзнат навсякъде с оръжие срещу християнския свят?

314

Анонимен

преди 4 години

"Ами американското разузнава имали данни че тоз ще атакува тяхни граждани и реагирали преди да станат нещата"ВЕрваме. Като ядреното, химическото и извънземното оръжие на Садам, с което щеше да изпепели света, нали? 20 години още го търсят в Ирак...

313

Анонимен

преди 4 години

САЩ опитаха с диалог и получиха закани и атакувани кораби и дронове. Някой да е очаквал, че ще подминат нещата така? Русия би ли подминала такова поведение? Китай какво общо има та дава акъл?

312

Анонимен

преди 4 години

Njakoi ot Anonimnite sa se pobarkali !!!! Edin pishe slednoto ,,Bulgaria e v EU i e stabilna i ...'' spored nego edva li daje ne tsafti - smeshnik.

311

К. К.

преди 4 години

Америка е време да стане ОТНОВО надежда за демокрация и СВОБОДА! При Обама тази ѝ роля бе отнета от либерастката "политкоректна" клика. Браво на Тръмп! Втори мандат!

310

what the f*ck

преди 4 години

Какво високо напрежение? Путин да не е бръкнал в контакта?

309

BB

преди 4 години

Нагли, брутални кравари, а двата пуяка - Трамп и Помпео са по-опасни от Хитлер.

308

Нищо ново

преди 4 години

Само на мен ли ми се струва, че "КОМУНИСТ" и "Да изловим русофилите" ги пише един и същ т'рол"?Така се пълнят коментарите, и който ги чете забравя за какво всъщност иде реч.

307

Мими

преди 4 години

САЩ са най-големите лицемери и световни терористи!Не съм комунист,нито ислямист ,но тази тяхна наглост няма граници.