105

Добрый день

преди 4 години

Колелото на живота се върти, скоро Йелоустоун ще загърми и отново братушката ще ви спаси! Айде пийте по едно, че царят е мъртъв и да живее царя. Лицемерието е безкрайно!

104

Анонимен

преди 4 години

Руснаците кога ще демонстрират възможностите на руските военни технологии и разузнаване или само на анимация?

103

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да имаш желание, нои възможности трябват.

102

Анонимен

преди 4 години

С архитектите, лекарите и инженерите тъй трябва

101

Анонимен

преди 4 години

Трябва ясно да схванете, че времето, когато маамуните фърляха неточни самоделни ракети по хората свърши.Сега се плаща на парче.Фърляш ракета по американци и им пада оградата и заминават два ирански града.

100

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

САЩ така и не можаха да посочат конкретни престъпления, в които обвиняват убития ирански генерал.Ще излезе, че са го ликвидирали не заради престъпна дейност, а превантивно, виждайки качествата му и авторитета, който той изгражда в региона.Така или иначе генерал Сюлеймани е герой от войната с Ислямска държава.Да убиеш воин сражавал се и победил ислямските терористи показва само едно - съпричастност към световния тероризъм.САЩ за пореден път доказаха, че скърбят за своето свидно дете ИДИЛ.

99

Анонимен

преди 4 години

Да ги бяхте отказали!Малко благодарност и етика!

98

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха ъмериканистанците сега всичкото рус щеше да поздравява с една ръка изнесена напред

97

Анонимен

преди 4 години

Катинската гора

96

Анонимен

преди 4 години

Другари руски гноми, защо така избирателно забравяте, че този генерал стоеше зад изпращането в Босна на главорези, който в името на исляма убиваха сърби и хървати? Или щом *** Путин обяви някого за приятел, неговите грехове спрямо белите хора биват автоматично опростени? Не се ли чувствате използвани магистрални к***и служейки на едно хазарско джудже? С какво това, че американцит са убили един убиец на бели хора го прави по-малко лош или по-добър? Глави и мозък имате ли? Хазарски ***!

95

Анонимен

преди 4 години

Преди по-малко от час Президента Тръмп написа, че САЩ се целят в 52 ирански града и всяка загуба на американски живот или имущество ще бъде платена веднага.

94

кръстоносец

преди 4 години

Ким нали беше обещал новогодишен подарък на Тръмп? Да не е това? Иран не е за подценяване и на открита война може да се зарадва само един зднк - ким.

93

Анонимен

преди 4 години

Причината е проста - открили са огромен нефтен залеь в Иран и САЩ се чудят как да го докопат. Всичко останало са измишльотини. САЩ са фалирали, имат нужда от голяма война, в която да излязат победител. Иначе ги чака глад и мизерия.

92

Анонимен

преди 4 години

На 26.12.2019 имаше Луно затъмнение!А, тепърва предстои Слънчево затъмнение на 10. 01.2020!Астролозите продължават да коментират събитията които тепърва предстоят!Очаква ни много напрегната година до самия край на 2020г.!

91

АТАКИСТ

преди 4 години

България е поела ангажимент да строи джамия филиал на московската във София

90

SS

преди 4 години

Трябва спешно да се вземат мерки младите да минат някакво военно обучение,и мъже и жени.Трябва да се знае как се действа при кризисни ситуации,самообучението също е важно,способи за палене на огън в дъждовно време или силен снеговалеж и вятър,одиране на животно и приготвяне на храна,бойни тактики или така наречения сървайвализъм.Оказване на първа помощ и самолечение.Начини да си направиш оръжие от подръчни материали.Това са важни неща който са полезни за вас.

89

Анонимен

преди 4 години

Имали са му ГПС координатите точно на него и са му слушали телефона точно на него. Ще последва нищо.

88

Анонимен

преди 4 години

Защо точно Хирошима и Нагасаки?

87

SS

преди 4 години

Каквото ще да става,ние бугарашите да си седим на г*за и да си пасуваме.Въоръжавайте се кой с каквото може,идват лоши години!

86

Анонимен

преди 4 години

Някой от вас видял ли е как са го убили този генерал?Може да са го убили, може да са го пленили, може да си е техен агент, няма как да го знаете. Американците казаха-аз на тези вяра им нямам.