66

Анонимен

преди 4 години

До ЗА 62аааа те БСП са големи строители, :) до сега за 30 години нищо не са построили... само кражби и далавери.

65

Пещерняк

преди 4 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой.Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни.Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера.Път, поръчка, магистралаКатастрофа, вой, раздяла.Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета.Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки.Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал

64

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАКМЕТА МОЖЕ ДА БЛАГОДАРИ НА БОЙКО, АМА ЩЕ СИ ПОДКРЕПЯ НИНОВА.

63

ЗА 62

преди 4 години

До АнонименКато гледам Бойко как я е подкарал нищо чудно БСП да строят нов язовир следващия мандат

62

Анонимен

преди 4 години

Вода ли? Че откъде да дойде? Много герберски ВЕЦ , много *** ги варди!

61

Гербераст - комунист

преди 4 години

Не нарушавайте спокойствието на бащицата, защото има да усвоява още едни праи, които ще отпуснат от ЕС. Прибирайте се и се молете за дъжд. Вождът каза, че покойният кмет от БСП е виновен, хахахахаа

60

Анонимен

преди 4 години

Всяко зло за добро. Сега другарите от БСП ще им построят нов и по голям язовир на тия от Перник в знак на признателност, че си избраха червен кмет.

59

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Гледах кмета на Перник тая сутрин... - че той бил по голям гербаджия и от Данчето Фандъкова... - такива любезности и похвали към Борисов... - не знам как ще се оправдава пред Нинова...

58

Анонимен

преди 4 години

Ало др. червен *** какво стана с т.н. майки, които искаха да свалят правителството, нещо ги няма. Същото ще стане и с тези платени и безмислени протести. Червените нацисти от година търсят начин как да свалят правителството, но няма да стане. Вижда се как Борисов работи и се грижи за народа, а Радев и Нинова са болни от злоба и нищо не правят за хората.

57

Анонимен

преди 4 години

Бойко купи преди време две водни оръдия и чака перничани да дойдат на площада да ги изпробва,като ги изкъпе!И без това ръждясват и чакат употреба,ето удобен момент за баня.А и сигурно ще излезе да им я честити.Ние сме единствените *** на света,които си честитят банята!

56

Antinwo

преди 4 години

*** вижте какво направиха румънците с чаушеско и сега живеят много по добре от нас така че няма смисъл да протестирате мирно !

55

Анонимен

преди 4 години

От известно време и София започна да намирисва като не се къпят в Перник и идват тук да работят.Вони на перници та се не трае!

54

Анонимен

преди 4 години

Човек не може да живее без вода, а без Бойко по цял свят живеят хората..

53

Анонимен

преди 4 години

Щом за Бойко няма разлика между герб и бсп защо за хората трябва да има разлика?

52

до 50

преди 4 години

До АнонименХа-ха-ха цяла България да подкрепя двама червени трола и др. Лъжа , най- големия виц за нова година. Никой не подкрепя платените протести, защото те нищо не вършат.

51

българин

преди 4 години

И аз не съм от Перник , но подкрепям перничани ! Естествено знаят , че вода няма да потече заради протеста , но просто искат възмездие и кьопавите герберастки калинки да си понесат отговорността !! Според мен , обаче ще е добре целият град да излезе , а не само малка част от него !

50

Анонимен

преди 4 години

Българи не се плашете от троловете! Те нищо не могат да ви направят. Те трябваше да ви осигурят добър живот и демократично управление.

49

Анонимен

преди 4 години

До До 46СЪС СИГУРНОСТ ВОДАТА ЩЕ ИМА АКО ПРОТЕСТИРАТ! ДОРИ ВИНОВНИТЕ ЗА БЕЗВОДИЕТО ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ! ДОКАЗА СЕ, ЧЕ БЕЗ ХОРАТА ДА ИЗЛЯЗАТ НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ.

48

Анонимен

преди 4 години

БРАВО НА ХОРАТА! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ ПОДКРЕПЯ!

47

До 46

преди 4 години

До АнонименАми другарю червен *** щом като искаш излизай и протестирай и водата идва при теб , даже ще я поръчаме минерална. Колко сте жалки и злобни.