74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 88Защо наричаш Османски поток, Балкански поток? Сигурно така ти изглежда по-приемливо унижението и подигравката на Путин спрямо България. Защото това име беше лично дадено от Путин за да засегне България. Мен лично нищо не ме засяга името щото това е руска измишльотина което пък автоматично означава че е дело на империята на злото която не може да трае тръна в *** им независима България и изобщо съществуването на България.

73

Анонимен

преди 4 години

Атланиците газ "пик'ят" заради Балкански Поток. Нищо, колкото повече, толкова повече газ ще има

72

Симо

преди 4 години

Докато едните действат, другите правят забележки, защото са гола вода.

71

Анонимен

преди 4 години

Току що разбрах, че Борисов ще се среща тия дни в Истамбул с Ердоган и Путин да откриват великия Османски поток. Президентите на Русия и Турция ще търсят подкрепата на Борисов за контраудари срещу САЩ. Не знам защо русофилите продължават да плюят по баце въпреки, че той е 100 процентов техен човек.

70

Анонимен

преди 4 години

Хей IT-спец, коя ти е специалността в IT сектора?

69

Гост+

преди 4 години

До IT-спецДа правилно си забелязал - силно поляризиране на нацията. Нищо свестно не очаква толкова разединен народ, освен национални катастрофи

68

Анонимен

преди 4 години

До IT-спецГосподин IT специалист, имам чуството че работиш саво с руски операционни системи и руски суверенен интернет. Язък че си IT специалист щом не можеш да разбереш каква гнида е Русия и я слагаш на едно ниво със САЩ. Имах ви за по-умни.

67

Анонимен

преди 4 години

До РусофилРазкарай се в Сибир с тъпотиите си бе.

66

IT-спец

преди 4 години

е как да се оправи БГ след като половината тук защитават САЩ а другата Русия, продължавайте така и хептен неграмотни хора ще останат в БГ, гледайте си в собствената паница...

65

Русофил

преди 4 години

Към атланто-трола под мен. Това не е анексия, а защита на погранични територии населени предимно с руснаци. Крим е референдум, нещо като Косово. Изобщо, Русия е твърде чувствителна към това което се случва на границите й и, за разлика от БГ (например), е в състояние да защити рускоезичнотоо население там. Виж, това да нахлуеш в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и напълно да сринеш тези държави с милиони жертви и прокудени си е чисто атлантическо демократично "изобретение"

64

хахахахахаааа.....

преди 4 години

Б.Борисов размаха пръст на Помпео, обсъдиха атаката в Иран

63

Анонимен

преди 4 години

Международното право наистина е силно нарушено, но от кремълските престъпници. Незаконна анексия на чужди територии в Молдова, Крим, Донбас, Абхазия, Южна Осетия, чудовищен натиск върху Беларус спиране на нефта от 1 януари по нефтопровода със смешното име Дружба по-скоро Омраза за да се предаде Беларус и премине в чертите на руската империя. Ако Лавров наистина се бори за спазване на международното право първо Русия да напусне тези територии и тогава да ни поучават какво е международно право.

62

Анонимен

преди 4 години

и сащ и русия при настоящите президенти са терористични държави.

61

Анонимен

преди 4 години

Кое международно право са обсъждали - анексирането на Крим ли.

60

Анонимен

преди 4 години

до 63Абе все уж идва тоя видов ден,ама нещо не идва.Бая народ неможа да го дочака..

59

Анонимен

преди 4 години

Как ще реагират САЩ,ако дрон пусне ракета в някоя друга страна и убие американски генерал,който е кацнал там, после да напише в някоя мрежа аятолаха,че лично е наредил операцията?

58

Анонимен

преди 4 години

Тези сами са си цапнали посолството за да имат повод.

57

Анонимен

преди 4 години

Каква невероятна американска наглост! Искат целия свят да им принадлежи. Иран притежава много нефт и газ, затова е този зор да се намесят отвън и да сменят правителството с послушно на тях. Както и с България направиха, разграбиха и унищожиха каквото можаха от страната ни, направиха ни икономически зависими. Обаче ще дойде видов ден!

56

Анонимен

преди 4 години

Абе не е добре ще има война.Иран е наред и Турция.А заиграе ли мечката у комшиите не е добре.

55

Анонимен

преди 4 години

Прав е Сергей Лавров................100 %!!