170

До ЗозО

преди 4 години

Ти добре ли Си или толкова Ти е капацитета? Имаш ли никакая пристава за Русия или Си заблуден Кон от DW, a?)

169

Анонимен

преди 4 години

По право е да го нарича банкянски поток.

168

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да лъже и да извърта Банкянския пръд льо, нещата са ясни - ПОТОКЪТ Е ТУРСКИ, а в него тече РУСКИ ГАЗ.Това е истината и всички я виждат - няма нужда от въздушни снимки.Нещата са ясни и без тях.

167

Анонимен

преди 4 години

Газопроводът е балкански, ще обслужва Балканите, тръбите се заваряват по американска технология, консорциумът, който строи, е саудитски, има и италианско участие... Въобще - Вавилонската кула. Борисов изрежда всякакви нации, за да премълчи главното - за този тръбопровод засега е резервиран капацитет само за руски газ, идващ от Турски поток.

166

Данков

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАМен ме интересува само България, кой бил русофил или американофил ми е все тая.Не съм съгласен че ни управлява ***-мутра....

165

Анонимен

преди 4 години

Да припомня,навремето Тошо се хвалеше със заводи и производство на полупроводници и беше замислил да построи завод за ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ,но го свалиха,днес неговият бивш пъдар се хвали с"пишман магистрали"които в действителност не са магистрали,а скоростни пътища и вече видите ли и с газ,която защо ли ми прилича на ЦЕЛИТЕ ТОШКОВИ ПРОВОДНИЦИ!Мисълта ми е,че *** умеят само да се хвалят,да крадат и да лъжат,а на"мегдана"само мизерия,бедност и безумен народ който им вярва!СРАМ!Комунизмът е жив !

164

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Бог или по точно природата им е дала всичко в изобилие: газ, петрол, черни и цветни метали, въглища, злато и диаманти, горски, водни и рибни запаси... - и да живееш като скот в мизерия и да пиеш препарати за баня - това какво е... - в С. Арабия само от един петрол си живеят като шейхове, въпреки, че е пустиня...

163

Зозо

преди 4 години

До АнонименГолям възход на росия.минималната заплата стигна 160$.Хахахахааааааа, демек по 1.75лв=280лв. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

162

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 174Гледам сайтове с .EU го пишат балкански. Е, пише, че е част от турски.

161

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 169Голям възход на росия.минималната заплата стигна 160$.

160

Зозо

преди 4 години

най - корупционните проекти: 1. Белене;2. Цанков камък;3. Бойков поток.

159

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде го наричат Турски поток - TURKISH STREAM. Само българите си го наричат балкански.

158

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ forever. ти си много тъ'по ко'пеле бе, та нали ГЕРБ са баш ком'унета назначени от БКП за разнообразие и за *** като теб, лесно манипулираната па'плач ! България е територия в която се развъждат само ид'иоти и кр'етени управлявани от БКП ! Още хилядолетия България ще е най-бедната и пещерняшка територия !

157

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Турски може да му викате във ваше село.Ако не вярваш, провери в интернет - BALKAN STREAM му е наименованието

156

Демократ

преди 4 години

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани и западни стоки, а при демокрацията магазините са пълни с банани, тоалетна хартия и западни стоки като корекоми. Демокрацията е най-добрата система, най-добре живеем при демокрацията!

155

aquarius

преди 4 години

Той е прав да го нарича така. Както го наричаме ние така ще се казва. Ако искаме да ние има дори и имената на такива проекти трябва да отстояваме. Нека те възприемат нашата терминология по въпроса, което геополитияески съвсем не е без знаяение. Така, че по- спокойно с квалификациите и малко помисли преди да наречеш някой ***.

154

Анонимен

преди 4 години

САЩ живеят от плячкосване. Но последните години след възходът на Русия много страни вече могат да си позволят да не бъдат плячкосвани. САЩ са притиснати в ъгъла!

153

Данков

преди 4 години

На болеста която развива нашия бай *** му се вика нарцисизъм.Той е най векикия в нашата *** и точка, не може да се спори с него.Цялата българска власт е подчинена на него, така че не се учудвайте, българите бият лошо.....

152

Анонимен

преди 4 години

Залогът е на живот и смърт! САЩ нямат икономика, всичко се произвежа в Китай, цели градове в САЩ, бякога проспериращи индустриални ценрове днес пустеят. Ако САЩ не започнат да продават газ и нефт чакат ги гладни години. А тръгне ли газ по Северен 2 или Турски поток САЩ повече нямат шанс да си прокарат шистовата газ в Европа. Генерал Борисов да внимава как се изказва, че видяхме какво се случи снощи с един генерал който не играеше със САЩ!

151

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 158Колко километра е сръбският участък и колко българският?