147

Анонимен

преди 4 години

За да има снеготопене, първо трябва да има сняг. Миналата зима в нашия край почти нямаше. Напролет също почти не валя. През лятото също. И така все е полусуша.

146

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Добре, че дойде Борисов да ремонтира или подмени тотално амортизираните комунистически съоръжения... - но наведнъж не става - то всичко е за подмяна...

145

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Повече от 10 години Борисов не е спрял да подменя и ремонтира... - пътища, мостове, виадукти, тунели, стадиони, спортни зали и спортни съоръжения, канализации и пречиствателни съоръжения, детски градини и училища, музеи и театри, църкви и манастири, самолети и бойна техника, разширява метрото и копае тунел под Шипка, удвои БВП... - но всичко по реда си - ето идва ред и на водата...

144

Анонимен

преди 4 години

То според същия този Нанков и в Перник нямаше да има проблем с водата... На им вярвам нито на дума на тези! Лъжат и мажат само и само да останат още малко на власт и да крадат народна парà.

143

Анонимен

преди 4 години

Десетилетия наред примитивната пропаганда тип пещерен антикомунизъм крещеше с пълно гърло в пространството как соцът бил лош, защото, когато го съборили 1989 г. възникнал режим на това или онова, възникнали купони. Затова било лоша една държава, построена от кална следвоенна локва, със собствена промишленост, с.с., безплатни училища и безплатни болници във вс. населено място - щото, като я съборили, 30 год. подред не можели да я изядат цялата

142

$$

преди 4 години

вие си се оплаквайте, че няма вода. Аз отивам да си харча парите на Малдивите от продажбата на всичката вода. Балъци

141

Анонимен

преди 4 години

Не разбирате ли,че убиването на стадата,хакването на системата на НАП,източването на язовирите и други подобни през последните месеци са атаки срещу герберите?Сините костовисти и бойковисти се драпат.Чакаме да свалят и костовистката Нинова от БСП,че да гласуваме за БСП или за АБВ,ВОЛЯ,Атака,че дори и ДПС,докато не я сменят.

140

Анонимен

преди 4 години

През май със сигурност ще потече водата, когато ако има валежи ще се напълни язовира.Ама да тогава" кво ша праим "? - пийте минерална вода Банкя.

139

Анонимен

преди 4 години

Вярно, ама защо водата я няма ? Защо , езерото има вид на долината на мъртвите......Както се разбра.....всички са на терен , както е било и както ще бъде винаги !Изобщо , какво сте се захванали със стената , за оправдание или защото на терена се вижда един паметник на безотговорността ?! Правилно и това е друг въпрос......

138

Позитано 20

преди 4 години

То добре пишете простотии срещу ГЕРБ , ама кво стана та не ядооме, бе ?

137

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Ще включим шланга директно от Банкя !!!

136

Анонимен

преди 4 години

Така са обещавали от ГЕРБ и през 2016, когато министърката им усвоила 32 млн. със заем от Световната банка, но сега е евродепутатка като прекалено ценен и надежден кадър.

135

Видими резултати

преди 4 години

ГЕРБ са такива клептомани, че и водата откраднаха. След тези хуни поне 30 години ще трябват, за да се въстанови държавата. Бог ще ги съди.

134

Активист на БКП

преди 4 години

Догодина безводие в цяла България !!! Гарантирано от ГЕРБ !!!

133

ХА-ХА-ХА ...

преди 4 години

Пернишките винкели да ду_ат супата ... Да грабват кирките и лопатите и да си изкопаят кладеници, нали са наследници на миньори и работници с червени потници ... !!!

132

Haide Pernik

преди 4 години

Превземете с винкели телевизията, и някой в директно предаване да организира всенароден бунт и революция, която да измете всички познати и обичани политици .Слави имаше трибуна, прави концерти, но не направи революция, а само за референдум си плямпа, гола вода си Слави.!Не съд и прокуратура, ВИНКЕЛ СЪД ще има. Народа ви мрази бе ***. Объркахте живота на милиони! .Може ли да има язовир, а вода не? Ние в Сахара ли живеем бе?

131

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Перничани вече са наясно, че само Борисов може да им докара вода... - на следващите избори Перник ще бъде бастион на ГЕРБ...

130

Българ

преди 4 години

Редно беше правителството да си подаде оставката заради този страхотен гаф със водата!

129

Анонимен

преди 4 години

Единствената надежда за Перник е, скоро да падне режима на пожарникаря!

128

Анонимен

преди 4 години

Перничанье, нема ли вече винкели? Толчо Таксов и оня трътлестия щом са ги назначили да ви опрвят водата ще има да одите още дълго жедни и некъпани! И нема да има виновни, а проверката на приватизационните сделки ще завърши в полза на шиши дубалайски! Весела нова година и дерзайте!