61

Капиталист

преди 4 години

Капитализма е най-добрата система, но хората са прости и не го разбират правилно.

60

бизнесмен

преди 4 години

Лъскаш ябълка ,продаваш ,купуваш четири ...ставаш милионер.Стига глупости ,стани депутат,кмет,...поне.

59

Анонимен

преди 4 години

При социализма в кофите за *** нямаше нищо за ядене.

58

жаль

преди 4 години

С това глупаво разбиране за капитализма тези тъжни социалисти могат да се надяват само на снисхождение.

57

Анонимен

преди 4 години

При социализма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

56

Анонимен

преди 4 години

До 66Да, добре си усетил нещата, чуваш ги - това е капитализма. Да измислиш система, в която другите доброволна да бачкат за теб, а ти да предлагаш "уникален" продукт и да паразитираш на гърба на останалите.

55

Георги Димитров

преди 4 години

Социализмът кано динозаврите са умиращ вид.Колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на капитализма над социализма.

54

Анонимен

преди 4 години

Много е просто при капитализма - правиш бизнес план, намираш капиталисти и те наливат милиони в бизнеса и става работодател и целта е да изгърбиш от работе работниците да докараш няколко пъти по голяма печалба за инвеститорите капиталисти и да остане и достатъчно доволно и за теб. Всеки може да стана работодател и да гърби работниците от работа за да реализира печалба за капиталиста и за себе си и да живее богато при капитализма, само некадърниците и неудачниците са бедни и се гърбят от работа.

53

Нормален

преди 4 години

Руските червеи трябва да бъдат смазани с предвидима бруталност.Децата на богатите руснаци трябва да бъдат държани като заложници на Запад докато големите руски градове бъдат смазани с ядрени удари докато не станат на радиоактивен прах.Така трябва да се действа срещу руските *** с германците тоже.Това е лекарството срещу тези два тумора!

52

Анонимен

преди 4 години

Много е просто при капитализма - отиваш на пазара и купуваш една ябълка, опаковаш в целофан и я продаваш 3 пъти по скъпо. Купуваш нови три ябълки и правиш същото докато не откриеш цяла верига за продажба на селскостопански стоки и ставаш капиталист, ти само трупаш печалби и не работиш а други блъскат по цял ден за теб.

51

Анонимен

преди 4 години

Не

50

Капитализмът

преди 4 години

В България 2018 година: 88,35% наемни работници срещу 3,72% работодатели и 7,19% самостоятелно заети... И по света не е по различно, дори там работодателите са още по малък %, а и те са зависими от инвеститорите и капиталистите които нищо не работят ами натискат работодателите за по големи печалби, а те от своя страна изгърбват работниците от работа. А работниците се радват че се свободни и те да станат капиталисти и да забогатят а други да се изгърбват от работа да им осигуряват богатство.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен52Още не съм почнал,просто ме мързеше да слагам кавички на просперираща

48

Анонимен

преди 4 години

Колкото бсп има шанс да спечели избори :)))

47

Анонимен

преди 4 години

A гледайте си паницата ,че в България е геноцид и гавра с трудовите хора и пенсионери ! Безмълвен сън пред българската простотия и алчност ,свидетел съм една фамилия как е вече с много милиони и отделя някакви трохи за работещите там ,а точно те ги направиха милионери ! Няма да се оправиме никога просто народа е *** ! Няма богати и бедни всички по рождение сме прости !

46

МГГ

преди 4 години

Европейците не искат да си цапат ръцете никъде. търсят максимални облаги без да вложат нищо.Една победена държава ги командва навсякъде.

45

Анонимен

преди 4 години

До 49Колонията България просперираща?! Много от рано си започнал с алкохола за Нова Година :)

44

Анонимен

преди 4 години

Бълари и санародници... Пожелвам ви успешна 2020 НГ. Нека забравим за 1 вечер БСП-та, ГЕРБ-ове и другите глупости. Посто ЧНГ сънародници, където и да cnt!!! )

43

Анонимен

преди 4 години

До Беларус в НАТОПо-скоро Китай спира да съществува, ако Путин завърти кранчето и им спре газта и другите природни ресурски като никел, цинк, платина и всичко що е нужно за китайските работилници.

42

Анонимен

преди 4 години

До гласът на разумаОпосканата от Русия Венецуела е на 62ро място по БВП.Просперираща България член на ЕС на 74то.Схващаш ли разликата????