49

Анонимен

преди 4 години

УКРАЙНА СЧУПИ РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА.

48

Анонимен

преди 4 години

СЕВЕРЕН ПОТОК 2 НЯМА ДА ИМАТУРСКИ ПОТОК НЯМА ДА ИМА

47

Анонимен

преди 4 години

До юбералесГражданите на ЕС ще плащат транзитните такси на Украйна, защото договора с Газпром е за кубичен метър, и Газпром няма нищо общо с таксите които Украйна налага. Ако на гражданите на ЕС не им харесва да плащат транзитни такси на Украйна, да си купуват по евтина шистова газ от САЩ.

46

АнонимеН

преди 4 години

УКРАЙНА Е *** НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!! ЗАТОВА ВЕЧЕ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА УКРАЙНА!!!НЕ УКРАЙНА А КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИ НА УКРАЙНА ДА СКЛЮЧИ НОВ ДОГОВОР!УКРАЙНА СЕ ОТКАЗА ОТ ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ И СКЛЮЧИ НОВ МИЗЕРЕН ДОГОВОР Е НЕ Е ЛИ АБСОЛЮТНА *** НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ)

45

До УКР продава земят

преди 4 години

България също продава земя на чужденци.................много хубави БГ-земи са купени от турци, евреи и т.н.Но вие сте тръгнали да чужд гроб да плачете!!!Добър вечер, секяни прости!!!Българи и украинци сме най-тъпите нации в Европа............а ние купихме стари железа Ф -16, а вече големи градове като Перник са пред водна криза!!!

44

юбералес

преди 4 години

До ФактГражданите на ЕС няма да плащат за транзитни такси на Украйна, защото европейските фирми си имат договори за доставка на руски газ на уговорени вече цени с Газпром

43

УКР продава земятаси

преди 4 години

поляците имат опит.Както навремето нападнаха и окупираха част от Чехословакия,така днес в най-подходящото време ще си възвърнат териториите които Урина получи след 2св.в тж шоо програмите полските участници насъскват украинците с/у руснаците, а самите те издават полски паспорти за лвовските украинци. същотото правят Румъния и Унгария,ноооо само руснаците им виновни.Украина е пред разпад и за това се бърза със закона който ще позволи към днешна дата да се изкупят от чужденци най-плодородните земи

42

Анонимен

преди 4 години

Путин отново изигра американците, и този път въпреки неистовите мъки и комбинации не успяха да си пробутат шистовата газ на Европа.

41

Бате Гойко

преди 4 години

"Газпром пак ще си продава същите количества газ на ЕС"То основно заради това е цялата работа- да са стабилни доставките за Европа. Северен поток-2 ще трябва да се забави малко, но не е фатално. Остават само 100км тръби. Така хем осигуриха безпрепятствени доставки за Европа, докато стане готов потока, хем си решиха съдебните спорове с Украйна. На какво се надяват американците, като налагат санкции на 99% готов СП2, не е много ясно.

40

Анонимен

преди 4 години

В Кремъл не чухме фатфари за договора с Украйна, а и Путин беше страшно мрачен когато откриваше железопътния мост с Крим.Който не ги забелязва тези "подробности" трудно може да си обяснява настроенията в руския Гулаг.

39

До 40

преди 4 години

Купува втечнен газ на кукуво лято. В момента Киев купува руска газ чрез реверсивни доставки от ЕС, от догодина отново ще купува директно.

38

ЕУ ситизън

преди 4 години

По добре демократични транзитни такси за Украйна отколкото тоталитарна газ от Русия.

37

хъб Суджуците

преди 4 години

Чакаме танкерите с втечнена шистова газ от САЩ.

36

Анонимен

преди 4 години

Войските на САЩ да запечатат двата северни потокас цел опазването на мирът в Европа.

35

Факт

преди 4 години

Гражданите на ЕС ще плащат всяка година 3 милиарда долара транзитни такси на Украйна, а украйна се отказва от иск за 7 милиарда срещу Русия защото Русия ще плати 3 милиарда коити нямаше как да не плати.

34

Анонимен

преди 4 години

Турция ще взима маса пари годишно от транзит на руски газ, който Боко великодушно им подари под натискът на началниците. Утре, ако му наредят да освободи територията за еди кои си ще го направи.

33

юбералес

преди 4 години

Вчера Газпром плати 2.9 млрд $ на Нафтогаз. От 2020г. Газпром ще плаща по 3 млрд. $ всяка година за транзит през Украйна, за сметка на Газпром. Украйна няма да купува руски газ. Ще купува втечнен газ от САЩ, както го прави вече 5 години.

32

Анонимен

преди 4 години

До 32Таксите ще плаща, който е плащал и до сега !

31

Мда до 30

преди 4 години

Я *** пак прочети договора :) Ще купува и то вероятно на цени като Гетмания. Всички печелят, само САЩ с пръстче в... да кажем устата.

30

Равносметка

преди 4 години

Вместо Путин да врътне крането на Украйна, както се заканваше, а вместо тона той й плати 2.9 млрд.$ кеш и 2 млрд. $ в натура - газ.Ако това не е пълна капитулация, здраве му кажете !А за русофилите, тези неща са "велики победи" !